ترویج کتاب خوانی ابزار موثری برای توسعه فرهنگی جامعه است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نامه کانون وکلای دادگستری استان هرمزگان پیرامون حوادث اخیر کیش به رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهور
خطوط سبز ارزی برای تولیدکنندگان مناطق ویژه اقتصادی ایجاد می‌شود
حضور دادستان کیش در جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش
نسل زد کیش : چالش‌ها و فرصت‌ها
ارائه دستاورد‌های بیش از ۴۰ کشورجهان در کیش اکسپو ۱۴۰۴
شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
بازدیدهای مستمر معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش از طرح ها و پروژه های در دست اجرا
حضور فعال دبیرخانه و سازمان‌های مناطق آزاد در رویداد کیش اکسپو 2025
سازوکار تردد خودروهای مناطق آزاد در استان هرمزگان نهایی شد
تجلیل مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش از فعالان صنعت هوانوردی
جزیره کیش قربانی چه چیزی شد؟!
اندر احوالات ماراتن کیش
ماموریت وزیر اقتصاد به دبیر مناطق آزاد برای رسیدگی به حواشی ماراتن کیش

  آخرين اخبار
نامه کانون وکلای دادگستری استان هرمزگان پیرامون حوادث اخیر کیش به رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهور
خطوط سبز ارزی برای تولیدکنندگان مناطق ویژه اقتصادی ایجاد می‌شود
حضور دادستان کیش در جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش
نسل زد کیش : چالش‌ها و فرصت‌ها
ارائه دستاورد‌های بیش از ۴۰ کشورجهان در کیش اکسپو ۱۴۰۴
چهارشنبه 19 آذر 1404 - 19 جمادی الثانی 1447 - 10 دسامبر 2025 - شماره 4847 (2231 دوره جدید)
شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
بازدیدهای مستمر معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش از طرح ها و پروژه های در دست اجرا
حضور فعال دبیرخانه و سازمان‌های مناطق آزاد در رویداد کیش اکسپو 2025
  پربيننده ترين اخبار
نمایشگاه کتاب ، خلق محیط زیبای فرهنگی در کیش
معرفی نفرات برتر ماراتن بزرگ ایران
یکشنبه 16 آذر 1404 - 16 جمادی الثانی 1447 - 7 دسامبر 2025 - شماره 4844( 2228 دوره جدید)
رونمایی از «میکارت» در جزیره کیش
دوشنبه 17 آذر 1404 - 17 جمادی الثانی 1447 - 8 دسامبر 2025 - شماره 4845 ( 2229 دوره جدید)
شنبه 15 آذر 1404 - 15 جمادی الثانی 1447 - 6 دسامبر 2025 - شماره 4843( 2227 دوره جدید)
جزیره کیش قربانی چه چیزی شد؟!
اندر احوالات ماراتن کیش
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
آقای کبیری یا اطلاع ندارید یا اطلاع دارید و اهمیت نمی دهید...!
توسعه کیش؛میان عشق به جزیره و نگاه عبوری مدیران
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش
ترویج کتاب خوانی ابزار موثری برای توسعه فرهنگی جامعه است

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش ترویج کتاب و کتاب خوانی را ابزار موثر و کاربردی در توسعه فرهنگی عنوان کرد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در نشستی با نویسندگان و کتابداران که در خانه بومیان کیش برگزار شد کتاب و کتاب خوانی را ابزاری موثر در توسعه فرهنگی معرفی کرد و گفت: توسعه و ارتقاء فرهنگ کشور با بهره گیری از "تفکر، رشد و پیشرفت" که از ابزار های کتاب خوانی است باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد. 

پورعلی بر لزوم اهمیت قدرت بیان فرهنگ و تاثیر آن بر باور و اعتقادات مردم اشاره داشت و افزود: توسعه متوازن در کشور مستلزم تمرکز بر حوزه توسعه فرهنگی خاص است.

وی رفتارهای فرهنگی را از ظرفیت های جزیره کیش در این حوزه عنوان کرد و اظهار داشت: نویسنده کتاب " انشا و نویسندگی" در جایی از کتاب خود اشاره کرده است "ای کاش همه جای ایران مانند کیش باشد" از حیات پرتکاپوی فرهنگی کیش روایت کرده و منتشر نموده که یکی از کارهای بسیار خوب در این ویژه نامه بود.

وی به حضور کامکارها در جشنواره موسیقی جنوب سال 98 و قبل از شیوع بیماری کرونا در کیش اشاره کرد و گفت: کامکار با اشاره به رفتار فرهنگی جزیره بیان کرده که تصور می‌کنم کیش بخش اروپایی نشین ایران است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش گفت: محور الگوی حکمروایی مطلوب در کیش بحث فرهنگ است و در توفیقات این عبارت باید گفت که در برنامه 97 تا 1400 در اهداف راهبردی منطقه عبارت اول آن عنوان شده است که الگوی حکمروایی محلی و ارائه خدمات در کلاس جهانی ناشی از همان رویکرد با محوریت فرهنگ بود.

وی با تاکید بر این موضوع که جزیره کیش یک جاذبه بوده، هست و تا مدت‌ها نیز خواهد ماند گفت: هرکدام از افراد در هر پیشه و فعالیتی در جاذبه بودن کیش نقش داشته و دست به دست هم داده تا بگوییم رفتارهای فرهنگی یکی از ویژگی‌های جزیره کیش است و توسعه فرهنگی زمانی به کیش رونق خواهد بخشید که تمام وجوه توسعه به طور متناسب شکل گیرد.

پورعلی گفت: فضای فرهنگی ما در سطح محلی و تقسیمات کشوری قابل اعتنا بوده اما فاصله آن با سایر فضاهای موجود باید بهبود جدی یابد تا توسعه فرهنگی متوازن ایجاد کرده و در کنار آن به یاد داشته باشیم برای شکل گیری رونق همه جانبه در کیش از یک عنصر جزیره کیش باید محافظت کنیم و آن چیزی جز رفتار فرهنگی نیست.

وی با اشاره به این که فرهنگ کیش فرهنگی عمیق و ریشه دار است ادامه داد: برخی بازتاب های منفی در مورد جزیره کیش را دیده و شنیده ایم که این موارد وارونگی مساله بوده و کیش همچنان دارای جاذبه های فرهنگی، امنیتی، اجتماعی و شهری بوده و بروز برخی بی نظمی‌ و ناهنجاری ها در جزیره کیش استثناء بوده بنابراین بلافاصله به صورت خبر منتشر می شود در حالی که این بازتاب های منفی چهره واقعی جزیره کیش نیست.

پورعلی عنوان کرد: در زمان شیوع بیماری کرونا برخی از رویدادهای فرهنگی در کیش به لحاظ کمی افزایش یافته و نظم رویدادهای هفتگی و ماهیانه و فصلی اتفاقات مطلوبی بود که در این ایام رخ داد. جشنواره های متعددی به رویدادهای فرهنگی افزوده شد و کرونا موفق به خاموش کردن هیچ یک از این فعالیت ها در کیش نشد.

وی همچنین به اتخاذ سیاست های انقباضی در جهت مقابله با بیماری کرونا و تاثیر آن بر برنامه های فرهنگی گفت: یکی از دغدغه های موجود آسیب به فعالیت های فرهنگی بود که برای مقابله با آن پیشنهادات متعددی از سوی برخی هنرمندان از جمله سید مهدی شجاعی ارائه شد که می توان به کتاب خوانی خانگی در این ایام اشاره کرد که متاسفانه با استقبال چندانی مواجه نشد. پور علی تصریح کرد: خوشبختانه در سال 99 به رغم بیماری کرونا تمام رویدادهای جشنواره ای برگزارشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش به تهیه چندین فیلم در جزیره کیش در این ایام اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بیماری کرونا موفق به خاموشی حیات فرهنگی در کیش نشد و در همان سال فیلم های روزهای ناتمام ساخته قربانپور، جزیره ساخته سیروس مقدم و پسران دریا کاری ازبهروز نشان تهیه شد و همچنین برگزاری جشنواره ششگانه در کیش یکی دیگر از فعالیت های فرهنگی در کیش به شمار رفت

وی از راهیابی آثار نویسندگان کیش نیز خبر داد و افزود: آثار نویسندگانی از جمله خانم ترقی در رویدادهای ملی و محلی از دیگر موفقیت های فرهنگی کیش بود که باید به آن افتخار کرد.

پورعلی با تشکر از مجموعه کتابداران در جهت حفظ رونق فرهنگی کیش تصریح کرد: امیدواریم رویدادهای فرهنگی و حوزه کتاب در کیش موفقیت‌های بیشتری را کسب کرده و توجه به دارایی‌ها و سرمایه های فرهنگی که در منطقه سفین وجود دارد یکی از سیاست‌های مهم کیش هم در رونق بخشیدن به حوزه گردشگری کیش باشد.تاریخ انتشار 2 آذر 1400

 شماره خبر : 2971         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.