برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر در کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
آغاز دومین همایش بین المللی
آغاز طرح خروج خودروهای فرسوده از جزیره کیش
موزه هنر کیش با هدف معرفی آثار فاخر تاریخی و هنری ایران و جهان راه‌اندازی شده است
توسعه رویدادهای دو و میدانی با محوریت مناطق آزاد کشور
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود

  آخرين اخبار
آغاز دومین همایش بین المللی
آغاز طرح خروج خودروهای فرسوده از جزیره کیش
موزه هنر کیش با هدف معرفی آثار فاخر تاریخی و هنری ایران و جهان راه‌اندازی شده است
توسعه رویدادهای دو و میدانی با محوریت مناطق آزاد کشور
سه شنبه 15 مهر 1404 - 14 ربیع الثانی 1447 - 7 اکتبر 2025 - شماره 4802 ( 2186 دوره جدید)
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
شنبه 12 مهر 1404 - 11 ربیع الثانی 1447 - 4 اکتبر 2025 - شماره 4799 (2183 دوره جدید)
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر در کیش

مراسم گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر با حضور حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه کیش ،سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی منطقه آزاد کیش ، سرهنگ علی اصغر جمالی فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش ،سرهنگ شهداد کناری فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج، سید علیرضا علوی رضوی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، و جمعی از مسئولین نظامی و انتظامی در سالن اجتماعات سپاه ناحیه مقاومت بسیج کیش برگزار شد.

  


سعید پورعلی در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سرباز ولایت و تعمیم دهنده خط مقاومت به جهان اسلام گفت: فتح خرمشهر در تمام تاریخ زنده خواهد بود و امروز شاهد ثمرات آن در روز قدس هستیم که به بیانات ارزشمند و راهبردی مقام معظم رهبری منتهی شده است.

 پورعلی در این مراسم بر لزوم اهمیت روز قدس، فتح خرمشهر و هفته دفاع مقدس اشاره داشت و افزود: ویژگی روز قدس و روز سوم خرداد، مقاومت و استقامت در راه  مبارزه با متجاوزگران و اشغالگران است و برای ریشه کن کردن متجاوزگران و اشغالگران باید ثابت قدم و استوار باشیم به همان ثابت قدمی و استواری که رزمندگان دفاع مقدس دیروز و رزمندگان عرصه مقاومت امروز در مقابل دشمنان ایستادگی کردند.

وی خاطر نشان کرد: اگر یک لحظه صحنه عملیات الی بیت المقدس را در ذهنمان مرور کنیم متوجه خواهیم شد که همین استقامت و مقاومت بود که به پیروزی عزتمند و با شکوه دست یافتیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به یکی از ویژگی های سوم خرداد، روز قدس و هفته دفاع مقدس که با عزت و اعتماد به نفس ملی ما در ارتباط است تاکید کرد و گفت: باید هر لحظه توان عملیاتی، دانش و مهارتی خود را در حوزه های رزم ارتقا دهیم.

حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه کیش در خصوص روز فتح خرمشهر به تحلیل حرکت دشمن در این زمان و نوع مقاومت نیروی اسلامی به دو واژه ادبیات سیاسی و کشورهای حوزه مقاومت اشاره داشت و عنوان کرد: در ادبیات سیاسی گذشته هیچ حرفی و سخنی از جنگ ترکیبی نبود و امروز از جنگ ترکیبی بر علیه جبهه مقاومت سخن گفته می شود و فشار های حداکثری و تحریم های گسترده مخصوصا بخشی از همین جنگ ترکیبی است.

امام جمعه کیش اظهار داشت: وقتی جنگ، جنگ ترکیبی است مقابله با این نوع از عملیات نیاز به بازدارندگی ترکیبی دارد و باید متناسب با آنچه که دشمن به ما حمله می کند به همان تناسب بعمل کنیم.

سرهنگ شهدا کناری فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج کیش بر اهمیت آزاد سازی خرمشهر در تقویم کشور اشاره داشت و افزود: سوم خرداد که سالروز آزاد سازی خرمشهر هست رشادت ها، شهادت طلبی های رزمندگان اسلام در جبهه حق علیه باطل است که در مقابل مستکبران و دشمنان با مقاومت ایستادگی شد تا به پیروزی برسیم.

کناری در ادامه سخنان خود با اشاره بر ضرورت پاسداری از ارزش ها، رشادت های رزمندگان اسلام و آرمان های شهدای ایران اسلامی گفت: با برگزاری مراسم ها و هماهنگی هایی که برای تجلیل از ایثارگران فراهم می شود باید یاد و خاطره شهدای رزمندگان اسلام را زنده نگه داشت.

همچنین در پایان این مراسم کلیپ کوتاهی از بیانات مقام معظم رهبری با موضوع شرح عملیات آزاد سازی خرمشهر که توسط رزمندگان اسلام حماسه آفرینی کردند پخش شد.    

 

 شماره خبر : 291         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.