خانه های فرهنگ و هنر در جزیره کیش توسعه می یابد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
آغاز دومین همایش بین المللی
آغاز طرح خروج خودروهای فرسوده از جزیره کیش
موزه هنر کیش با هدف معرفی آثار فاخر تاریخی و هنری ایران و جهان راه‌اندازی شده است
توسعه رویدادهای دو و میدانی با محوریت مناطق آزاد کشور
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود

  آخرين اخبار
آغاز دومین همایش بین المللی
آغاز طرح خروج خودروهای فرسوده از جزیره کیش
موزه هنر کیش با هدف معرفی آثار فاخر تاریخی و هنری ایران و جهان راه‌اندازی شده است
توسعه رویدادهای دو و میدانی با محوریت مناطق آزاد کشور
سه شنبه 15 مهر 1404 - 14 ربیع الثانی 1447 - 7 اکتبر 2025 - شماره 4802 ( 2186 دوره جدید)
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
شنبه 12 مهر 1404 - 11 ربیع الثانی 1447 - 4 اکتبر 2025 - شماره 4799 (2183 دوره جدید)
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در راستای اجرای برنامه های راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش مطرح شد:
خانه های فرهنگ و هنر در جزیره کیش توسعه می یابد

رضا اردلان گفت : ایجاد خانه های فرهنگ در مناطق مختلف جزیره کیش و کاهش هزینه های تردد خانواده ها، شاهد افزایش فرهنگ عمومی ساکنین جزیره کیش خواهیم بود

  


به گزارش اقتصاد  کیش، رضا اردلان مدیر فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد کیش از نگرش و توجه به خلاصه سازی و فشرده سازی بودجه در این معاونت اشاره داشت و گفت: به منظور بهره گیری از ظرفیت ها و قابلیت های ایجاد شده می توانیم برنامه های آینده این مدیریت را بر اساس افزایش کار و اولویت بندی برگزار کنیم.

رضا اردلان با اشاره به تصمیمات شورای مدیران سازمان منطقه آزاد کیش با محوریت تقویت و راه اندازی تشکل های فرهنگی و ادبی عنوان کرد: طبق هماهنگی های صورت گرفته و تدوین اساسنامه، نخستین انجمن ادبی با موضوع داستان نویسی در آینده نزدیک در جزیره کیش آغاز به کار خواهد کرد.

اردلان بخش های مختلف برگزاری برنامه های راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش را جشنواره ها، مناسبت ها،کارگاه ها، رویدادهای فرهنگی و دینی، برنامه های فرهنگی مشترک با کشورهای عضو اکو، توسعه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی، حمایت از خانه مطبوعات رسانه ها و تولیدات چند رسانه ای و همچنین امور پرورشی مهارتی و کار آفرینی، المپیادها و مراسم ها،شوراها و تشکل ها، سلامت روان و خانواده ها، نظارت سنجش و ارزیابی در حوزه های مختلف، انجام فعالیت های تحقیقاتی بر شمرد و اظهار داشت: توسعه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی یکی از موضوعات مهم و شاخص فرهنگی کشور است و در کل کشور باید فرهنگ کتاب و کتابخوانی و سرانه مطالعه تقویت شود.  

وی بر لزوم اهمیت راه اندازی فضای مجازی و قابلیت ها و امکانات سازمان منطقه آزاد کیش اشاره داشت و گفت: در ابتدای آغاز شیوع بیماری کرونا در سطح جزیره کیش طی مکاتبه ای موفق شدیم 40 برنامه 30دقیقه ای برای دانش آموزان در ایام نوروز تهیه کنیم.

مدیر فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد کیش ضرورت نظارت و پایش بر فضای مجازی در مدارس کیش را از جمله اقدامات موثر اداره آموزش و پرورش کیش با همکاری بخش خصوصی برای ایجاد انگیزه در دانش آموزان عنوان کرد و اظهار داشت: به منظور بررسی میدانی مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا، کارگروه مشترکی با حضور نماینده هایی از معاونت عمرانی و زیر بنایی، معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و اداره آموزش و پرورش کیش تشکیل شد.  

رضا اردلان در خصوص برون سپاری شش مرکز فرهنگی در سطح جزیره کیش گفت: فراخوان برون سپاری بخش های آموزشی فرهنگسراها در نشریات با شش محور منتشر شده است و با توجه به این که برنامه هایی که برای بهبود و کیفیت بخشی آموزش و پرورش کیش نیازمند به نقشه راه است برون سپاری خواهد شد.

اردلان با بیان این که در سال گذشته برنامه های جایزه ادبی کیش را در قالب جشنواره برگزار کردیم افزود: جایزه ادبی داستان جنوب، داستان ادبی شعر کیش، جایزه ادبی نمایشنامه، مسابقات قرآن و اذان، بزرگداشت مشاعیر، جشنواره داستان صوتی، گرامیداشت هفته دفاع مقدس و سنجش، نظارت، پایش و ارزیابی در حوزه فرهنگی و هنری و آموزشی امسال در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است.

 

 شماره خبر : 274         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.