آغاز پرواز فلای دبی، گامی برای اتصال کیش به شبکه پروازهای بین المللی پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نمایشگاه کتاب ، خلق محیط زیبای فرهنگی در کیش
رونمایی از «میکارت» در جزیره کیش
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در حوزه مناطق آزاد
معرفی نفرات برتر ماراتن بزرگ ایران
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
بازارهای کیش در تب و تاب رونق و رکود.....
کیش؛ آینده‌ای روشن در گردشگری هوشمند و بازارهای مالی ایران
صنعت نمایشگاهی ایران نیازمند نقشه راه و دیپلماسی جدی است
الوین انتظار مهدی ؛ سوپرقهرمان المپیاد جهانی زبان
مدل اداره مناطق آزاد باید مبتنی بر اقتصاد داده‌محور و فناوری‌های نوین باشد
منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه در مسیر تحقق
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
وقتی یکی از کلیدی ترین نهادهای کیش همچنان بدون مدیر اداره می شود!
تسریع دراصلاح سیستم‌های اعلان و اطفای حریق بازارها و آموزش نیروهای حفاظتی

  آخرين اخبار
آقای کبیری یا اطلاع ندارید یا اطلاع دارید و اهمیت نمی دهید...!
نمایشگاه کتاب ، خلق محیط زیبای فرهنگی در کیش
رونمایی از «میکارت» در جزیره کیش
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در حوزه مناطق آزاد
معرفی نفرات برتر ماراتن بزرگ ایران
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
شنبه 15 آذر 1404 - 15 جمادی الثانی 1447 - 6 دسامبر 2025 - شماره 4843( 2227 دوره جدید)
بازارهای کیش در تب و تاب رونق و رکود.....
کیش؛ آینده‌ای روشن در گردشگری هوشمند و بازارهای مالی ایران
صنعت نمایشگاهی ایران نیازمند نقشه راه و دیپلماسی جدی است
  پربيننده ترين اخبار
مسکن و اشتغال دو دغدغه اصلی بومیان کیش
یکشنبه 9 آذر 1404 - 9 جمادی الثانی 1447 - 30 نوامبر 2025 - شماره 4839 ( 2223 دوره جدید)(
آغاز ورود گردشگران تاجیکستان به جزیره کیش
با هم‌افزایی، تعامل و همدلی ، مسیر رشد و پیشرفت جزیره کیش هموار خواهد بود
چهار شنبه 12 آذر 1404 - 12 جمادی الثانی 1447 - 3 دسامبر 2025 - شماره 4842 ( 2226 دوره جدید)
قوانین دست و پاگیر، بهره‌وری اقتصادی مناطق آزاد را کاهش داده است
تکمیل همکاری وزارت صمت شرط اجرای کامل مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی
کیش در سایه بوروکراسی؛ دبی در اوج حکمرانی چابک
دوشنبه 10 آذر 1404 - 10 جمادی الثانی 1447 - 1 دسامبر 2025 - شماره 4840 ( 2224 دوره جدید)
موسیقی بانوان؛ تجلی هنر اصیل ایرانی در جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه ‌های کیش عنوان کرد:
آغاز پرواز فلای دبی، گامی برای اتصال کیش به شبکه پروازهای بین المللی

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه ‌های کیش از برقراری نخستین پرواز شرکت هواپیمایی فلای دبی به کیش و بالعکس از هفدهم شهریور ( امروز) خبر داد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، عزت اله محمدی با اشاره به حضور شرکت هواپیمایی فلای دبی از هفدهم شهریور ( امروز)  در کیش گفت: پرواز دبی به کیش و بالعکس در صبح روزهای شنبه، دوشنبه، سه شنبه و پنج شنبه انجام خواهد گرفت. وی افزود : با توجه به ظرفیت پروازی شرکت هواپیمایی فلای دبی به بیش از 125 مقصد خارجی، با انجام این پرواز، فرودگاه کیش نیز می تواند بیشتر از گذشته به شبکه پروازی بین المللی متصل شود و امیدواریم با همکاری بخش خصوصی فعالیت این ایرلاین ادامه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش در خصوص سایر پروازهای خارجی نیز گفت : با پیگیری های انجام شده، در نیمه دوم سال جاری، پرواز بغداد به کیش و بالعکس توسط شرکت هواپیمایی العراقیه انجام خواهد شد.

محمدی در ادامه سخنان خود در خصوص پروازهای داخلی با شاره به تاثیر کمبود پروازها، قیمت بلیط، و مسائل فرودگاهی، جابجایی ساکنان و گردشگران و شکل گیری پرواز در مسیر کیش اشاره و افزود: با پیگیری های انجام شده و رای صادره از سوی دیوان عدالت اداری مبنی بر آزاد سازی نرخ بلیط هواپیما در تمام مسیر‌ها و هم چنین مسیر‌های منتهی به کیش، قیمت مصوب مشخص و ابلاغ شده است.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش اظهار داشت : براساس پیگیری ها و گفتگوهای انجام شده با رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی، قیمت بلیط ها در وب سایت شرکت ‌های هواپیمایی قرار گرفته و مسافران،گردشگران و ساکنان جزیره با مراجعه به سامانه های فروش بلیط در وب سایت های اصلی شرکت های هواپیمایی، می توانند در صورت مشاهده هرگونه گرانفروشی و قیمت بالاتر از قیمت مصوب، شکایت خود را از طریق پیام رسان های داخلی و خارجی به شماره تلفن 09912053597 ابلاغ شده از سوی انجمن شرکت های هواپیمایی اعلام نمایند.

عزت اله محمدی گفت: با چند شرکت‌ هواپیمایی از جمله شرکت هواپیمایی کیش، آسمان، چابهار، فلای پرشیا، آتا و شرکت‌هایی که در این مسیر تردد دارند، پیگیری ها انجام و شاهد افزایش پرواز در تمام مقاصد منتهی به کیش و مسیرهای پر ترافیک مانند : مشهد، اصفهان، شیراز، اهواز و تهران در هفته آینده خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با بیان این نکته که شرکت هواپیمایی کیش زیر نظر حوزه وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی فعالیت می نماید و دستوری از سوی سازمان منطقه آزاد کیش نمی گیرد، افزود : با پیگیری های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و مذاکرات انجام گرفته با مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش، همکاری های خوبی در این راستا انجام و شرکت هواپیمایی کیش بیش از چهل درصد از ظرفیت پروازی خود را به جابجایی مسافران کیش اختصاص داده است. وی همچنین به برقراری مجدد پروازهای هواپیمایی کیش از جزیره به مقصد دبی و بالعکس اشاره کرد و افزود: با توجه به پاندمی کرونا و عدم برقراری پروازها به مدت دوسال و با همکاری شرکت هواپیمایی کیش این پروازها از سر گرفته شد.

وی با تاکید بر اینکه، تعیین نرخ قیمت بلیط‌ در حوزه اختیارات سازمان منطقه آزاد کیش نیست، بیان کرد : شرکت های هواپیمایی با توجه به سقف قیمت تعیین شده، قیمت بلیط ها را مشخص می کنند، اما تلاش خواهیم کرد تا ساکنان کیش بتوانند بلیط خود را با نرخ مصوب تهیه نمایند.

 


 شماره خبر : 6985         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.