بازدید رئیس ، دبیر کل و هیئت مدیره جامعه هتلداران از هتل های کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
استانداردسازی و مدیریت هوشمند خدمات سفر نوروزی در مناطق آزاد
تاکید رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور بر تقویت ایمنی و کیفیت خدمات در نوروز
جایگاه مطالبات محلی و مردمی در کیش کجاست؟
چرایی و فلسفه مبارزه با فساد اداری
مسئولیت در کیش ، زندگی در تهران
امضای تفاهم‌نامه راهبردی میان منطقه ویژه اقتصادی پارسیان و شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش
فرار از رسانه چرا؟!
دکتر مرادی سرپرست مدیریت امور عمرانی، زیربنایی و محیط زیست شورای‌عالی مناطق آزاد شد
بدون بخش خصوصی توانمند، کشور مقتدری نخواهیم داشت
هم‌افزایی دستگاه‌ها و آمادگی کامل مناطق آزاد برای خدمات‌رسانی در نوروز 1405
علم روانشناسی در شرایط امروز جامعه بسیار کاربرد دارد
حضور 250 شرکت در هفتمین نمایشگاه تخصصی نفت و گاز و پتروشیمی کیش
رئیس بانک سینا کیش در جمع برگزیدگان بانکداری کشوری
ارائه خدمات شبانه روزی تخلیه و بارگیری در بندر تجاری کیش

  آخرين اخبار
استانداردسازی و مدیریت هوشمند خدمات سفر نوروزی در مناطق آزاد
تاکید رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور بر تقویت ایمنی و کیفیت خدمات در نوروز
جایگاه مطالبات محلی و مردمی در کیش کجاست؟
چرایی و فلسفه مبارزه با فساد اداری
مسئولیت در کیش ، زندگی در تهران
امضای تفاهم‌نامه راهبردی میان منطقه ویژه اقتصادی پارسیان و شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش
چهارشنبه 29 بهمن 1404 - 29 شعبان 1447 - 18 فوریه 2026 - شماره 4890( 2274 دوره جدید)
فرار از رسانه چرا؟!
دکتر مرادی سرپرست مدیریت امور عمرانی، زیربنایی و محیط زیست شورای‌عالی مناطق آزاد شد
بدون بخش خصوصی توانمند، کشور مقتدری نخواهیم داشت
  پربيننده ترين اخبار
بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از ضعف در مدیریت و حکمرانی اقتصادی است
تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی با تخفیف ۲۰ درصدی
«کیش‌ایر» شریان حیاتی کیش
شرکت "ارگ دستان کیش" حامی فوتبال و ورزش بومیان کیش
کیش؛ سرزمین فرصت‌ها، اما نه برای همه
جایگاه نخبگان کیش کجاست؟!
فساد موجود سیستمی ، یا فردی؟!
ضرورت امروز توسعه کیش، اتکاء به سرمایه انسانی داخلی یا انتصابات رفاقتی!
شنبه 25 بهمن 1404 - 25 شعبان 1447 - 14 فوریه 2026 - شماره 4886 ( 2270 دوره جدید)
ارائه خدمات شبانه روزی تخلیه و بارگیری در بندر تجاری کیش
مسئولین باید خادم و پاسخگوی مردم باشند
تقویت تشکل های صنفی ، ظرفیتی برای توسعه و پیشرفت کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

بمنظور آماده سازی هتل های جزیره کیش برای پذیرایی از میهمانان نوروزی صورت گرفت،
بازدید رئیس ، دبیر کل و هیئت مدیره جامعه هتلداران از هتل های کیش

رئیس ، دبیر کل و تنی چند از اعضاء هیئت مدیره جامعه هتلداران کیش در جریان بازید از هتل های جزیره کیش میزان آمادگی هال های کیش را در پذیرایی از میهمانان نوروزی ارزیابی و از نزدیک مسائل و مشکلات را پیگیری نمودند

  

. این بازدید ها که از روز گذشته؛ یکشنبه 16 بهمن ماه آغاز گردیده طبق برنامه ریزی ها سه روز در هفته و تا 15 اسفند ماه ادامه خواهد داشت تا همه هتل ها ی کیش با تمام امکانات  در بخش های مختلف پذیرای میهمانان نوروزی شوند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ مسیح اله صفا رئیس هیئت مدیره جامعه هتلداران کیش به همراه مهرداد تاوتلی دبیر کل و عضو هیئت مدیره، امیر علیشاهی و محمد رضا کلینی از دیگر اعضای هیئت مدیره به همراه نصیر صالحی؛ کارشناس نظارت و استاندارد سازی ،روزگذشته به منظور اطلاع از میزان آمادگی هتل های کیش برای پذیرایی از مهمانان نوروزی این هتل ها را مورد بازدید قرار دادند.روز گذشته و در در مرحله اول بازدید از هتل های پارمیس، آرامیش ، آرامیس پلاس؛ سانرایز و پارسیان در دستور کار قرار گرفتوقرار است این بازدید ها به صورت منظم و یک روز در میان و تا 15 اسفند ماه 1401 ادامه داشته باشد.

مهرداد تاوتلی؛ دبیر کل و عضو هیئت مدیره جامعه هتلداران کیش در گفت و گو با خبرنگار ما در باره هدف از انجام این بازدید ها گفت: با توجه به نزدیکی نوروز 1401 در تلاش هستیم  تا به بهترین شکل  هتل های جزیره کیش را آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی نماییم. تاوتلی گفت: در جریان این بازدید ها موضوعات مختلفی چون آمادگی پرسنل، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، زیبایی بصری محوطه داخلی و خارجی هتل ها را ارزیابی و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات احتمالی قرار خواهیم گرفت.

وی افزود : با توجه به نوسانات ارز پیش بینی می شود عید امسال با کاهش سفرهای خارجی، سفرهای داخلی افزایش پیدا کند و قطعا جزیره کیش جزء مقاصد اصلی سفر برای هم میهنان خواهد بود. وی ضمن اظهار امیدواری نسبت به در پیش بودن نوروزی پر بار در جزیره کیش افزود: سال گذشته درصد اشغال هتل های جزیره کیش به 76 درصد رسید و امسال پیش بینی می شود این رقم به بالای 90 درصد برسد. وی ساماندهی مسافرانی که از طریق دریا به جزیره کیش سفر می کنند و همچنین برقراری منظم پروازها از مبادی مختلف به مقصد جزیره کیش را از موارد مهم برای برگزاری نوروزی به یاد ماندنی توصیف کرد و ادامه داد: پذیرش میهمانان بر اساس ظرفیت پذیرایی که در جزیره کیش وجود دارد از نکات مهمی است که باید در سیاستگذاری ها بدان توجه شود تا میهمانان با آرامش خاطر  لذت واقعی سفر به کیش را تجربه نمایند.

تاوتلی میزان آمادگی 4 هتل بازدید شده را بسیار خوب توصیف کرد و بیان داشت: کیفیت ارائه خدمات در مباحث گردشگری سقف ندارد و در تلاش هستیم که هتل های جزیره در بالاترین استانداردها خدمات و امکانات لازم را برای میهمانان مهیا کنند.

وی در پایان از هماهنگی با معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش جهت زیبا سازی فضای بیرونی هتل ها خبر داد و افزود: ایجاد زیبایی بصری به دلیل ذات زیبای کیش از جمله مواردی است که همواره مورد تاکید جامعه هتلداران و همچنین سازمان منطقه آزاد کیش قرار دارد و این موضوع می تواند در جهت جذب بیشتر گردشگر تاثیر مطلوبی داشته باشد.

 شماره خبر : 4746         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.