بازدید رئیس ، دبیر کل و هیئت مدیره جامعه هتلداران از هتل های کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز دوشنبه 20 مرداد 1404 شمسی مصادف با 16 صفر 1447هجری قمری

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تجلیل از خبرنگاران توسط جامعه بازاریان و بازرگانان کیش
مناطق آزاد می تواند آزمایشگاه حکمرانی کشور باشد
نقش پررنگ مناطق آزاد در تقویت "اقتصاد دریا محور"
آغاز اجرای پروژه بازسازی و نوسازی شبکه روشنایی در جزیره زیبای کیش
برگزاری دوره‌های آموزش تشریفات و رانندگی حرفه‌ای برای رانندگان تاکسی کیش
مالکان خودرو با پلاک منطقه آزاد می‌توانند نسبت به دریافت پلاک ملی اقدام نمایند
نظارت جدی بر کنترل کیفی خدمات در مراکز پذیرایی کیش
برگزاری خیمه هنر کیش؛ برای تقویت پیوند هنرمندانه با فرهنگ عاشورایی
تأکید سخنگوی دولت بر نقش پررنگ بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های کیش
پیام تبریک دکتر سعید جاودان سیرت رئیس بیمارستان تخصصی و‌ فوق تخصصی کیش به مناسبت “روز خبرنگار”
راهبردهای بهره‌گیری از مدیر عامل بومی در شکوفایی اقتصادی قشم
اوج مصرف برق در تابستان امسال، ۱۷۰ مگاوات در کیش
امنیت یکی از پایه های توسعه و پیشرفت کیش است
نقش فعالان اقتصادی در ثبات و پایداری سرمایه‌گذاری درجزیره کیش

  آخرين اخبار
تجلیل از خبرنگاران توسط جامعه بازاریان و بازرگانان کیش
مناطق آزاد می تواند آزمایشگاه حکمرانی کشور باشد
نقش پررنگ مناطق آزاد در تقویت "اقتصاد دریا محور"
آغاز اجرای پروژه بازسازی و نوسازی شبکه روشنایی در جزیره زیبای کیش
برگزاری دوره‌های آموزش تشریفات و رانندگی حرفه‌ای برای رانندگان تاکسی کیش
دوشنبه 20 مرداد 1404 ، 17 صفر 1447 ، 11 آگوست 2025 ، شماره 4765 ( 2149 دوره جدید)
مالکان خودرو با پلاک منطقه آزاد می‌توانند نسبت به دریافت پلاک ملی اقدام نمایند
نظارت جدی بر کنترل کیفی خدمات در مراکز پذیرایی کیش
برگزاری خیمه هنر کیش؛ برای تقویت پیوند هنرمندانه با فرهنگ عاشورایی
تأکید سخنگوی دولت بر نقش پررنگ بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های کیش
  پربيننده ترين اخبار
اعلام نرخ جدید نان در جزیره کیش
مناطق آزاد؛ یکی از محورهای مذاکرات نشست هیئت‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان
ورود و اقدام به موقع دبیر شورایعالی مناطق آزاد
بفرمایید جشنواره شکلات...!
پیوند تجار ایران و پاکستان با محوریت مناطق آزاد
برگزاری نشست دوره‌ای دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با اعضای هیأت‌مدیره سازمان منطقه آزاد کیش
چهارشنبه 15 مرداد 1404 ، 12 صفر 1447 ، 6 آگوست 2025 ، شماره 4762 ( 2146 دوره جدید)
سمایی جایگزین صالحی در مدیریت امور مالی شرکت عمران، آب و خدمات کیش شد
تاکید بر نظارت دقیق برکیفیت کالا در بازارهای کیش
فضای اجتماعی کیش و مسیر رسیدن به حکمرانی مطلوب
پیام فرمانده انتظامي ويژه و درياباني کيش بمناسبت روز خبرنگار
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

بمنظور آماده سازی هتل های جزیره کیش برای پذیرایی از میهمانان نوروزی صورت گرفت،
بازدید رئیس ، دبیر کل و هیئت مدیره جامعه هتلداران از هتل های کیش

رئیس ، دبیر کل و تنی چند از اعضاء هیئت مدیره جامعه هتلداران کیش در جریان بازید از هتل های جزیره کیش میزان آمادگی هال های کیش را در پذیرایی از میهمانان نوروزی ارزیابی و از نزدیک مسائل و مشکلات را پیگیری نمودند

  

. این بازدید ها که از روز گذشته؛ یکشنبه 16 بهمن ماه آغاز گردیده طبق برنامه ریزی ها سه روز در هفته و تا 15 اسفند ماه ادامه خواهد داشت تا همه هتل ها ی کیش با تمام امکانات  در بخش های مختلف پذیرای میهمانان نوروزی شوند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ مسیح اله صفا رئیس هیئت مدیره جامعه هتلداران کیش به همراه مهرداد تاوتلی دبیر کل و عضو هیئت مدیره، امیر علیشاهی و محمد رضا کلینی از دیگر اعضای هیئت مدیره به همراه نصیر صالحی؛ کارشناس نظارت و استاندارد سازی ،روزگذشته به منظور اطلاع از میزان آمادگی هتل های کیش برای پذیرایی از مهمانان نوروزی این هتل ها را مورد بازدید قرار دادند.روز گذشته و در در مرحله اول بازدید از هتل های پارمیس، آرامیش ، آرامیس پلاس؛ سانرایز و پارسیان در دستور کار قرار گرفتوقرار است این بازدید ها به صورت منظم و یک روز در میان و تا 15 اسفند ماه 1401 ادامه داشته باشد.

مهرداد تاوتلی؛ دبیر کل و عضو هیئت مدیره جامعه هتلداران کیش در گفت و گو با خبرنگار ما در باره هدف از انجام این بازدید ها گفت: با توجه به نزدیکی نوروز 1401 در تلاش هستیم  تا به بهترین شکل  هتل های جزیره کیش را آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی نماییم. تاوتلی گفت: در جریان این بازدید ها موضوعات مختلفی چون آمادگی پرسنل، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، زیبایی بصری محوطه داخلی و خارجی هتل ها را ارزیابی و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات احتمالی قرار خواهیم گرفت.

وی افزود : با توجه به نوسانات ارز پیش بینی می شود عید امسال با کاهش سفرهای خارجی، سفرهای داخلی افزایش پیدا کند و قطعا جزیره کیش جزء مقاصد اصلی سفر برای هم میهنان خواهد بود. وی ضمن اظهار امیدواری نسبت به در پیش بودن نوروزی پر بار در جزیره کیش افزود: سال گذشته درصد اشغال هتل های جزیره کیش به 76 درصد رسید و امسال پیش بینی می شود این رقم به بالای 90 درصد برسد. وی ساماندهی مسافرانی که از طریق دریا به جزیره کیش سفر می کنند و همچنین برقراری منظم پروازها از مبادی مختلف به مقصد جزیره کیش را از موارد مهم برای برگزاری نوروزی به یاد ماندنی توصیف کرد و ادامه داد: پذیرش میهمانان بر اساس ظرفیت پذیرایی که در جزیره کیش وجود دارد از نکات مهمی است که باید در سیاستگذاری ها بدان توجه شود تا میهمانان با آرامش خاطر  لذت واقعی سفر به کیش را تجربه نمایند.

تاوتلی میزان آمادگی 4 هتل بازدید شده را بسیار خوب توصیف کرد و بیان داشت: کیفیت ارائه خدمات در مباحث گردشگری سقف ندارد و در تلاش هستیم که هتل های جزیره در بالاترین استانداردها خدمات و امکانات لازم را برای میهمانان مهیا کنند.

وی در پایان از هماهنگی با معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش جهت زیبا سازی فضای بیرونی هتل ها خبر داد و افزود: ایجاد زیبایی بصری به دلیل ذات زیبای کیش از جمله مواردی است که همواره مورد تاکید جامعه هتلداران و همچنین سازمان منطقه آزاد کیش قرار دارد و این موضوع می تواند در جهت جذب بیشتر گردشگر تاثیر مطلوبی داشته باشد.

 شماره خبر : 4746         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.