"بزن بريم كيش" چي شد؟! پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تسهیل گری امور بانکی در کیش و مناطق آزاد لازمه رشد اقتصادی است
اعلام نتایج نخستین دوره انتخابات نظام پزشکی در کیش
نشست مشترک مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش و شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش
مدیرجدید منابع انسانی شرکت عمران، آب و خدمات کیش از خشکبیجارآمد
گرامیداشت یاد و خاطره ۱۳۳ شهید فراجا در جزیره کیش
ابراهیمی معینی سکاندار کشتی کیش می شود
چشم انداز بازارها در فصل پائیز
تمام مراحل مرتبط با انواع تأییدیه‌های خودرو در جزیره کیش انجام می‌شود
پروژه شهر آفتاب کیش کی تعیین تکلیف می شود؟ اعتراض خریداران و سکوت سرمایه گذار!
کتاب خزان خودکامگان در کشورهای پساکمونیستی منتشر شد
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در مسیر اصلاح ساختار ارزی و تسهیل مجوزها قرار دارند
مالکان خودروهای مناطق آزاد می توانند نسبت به پلاک ملی خودروهای خود اقدام نمایند
ایجاد خانه فرهنگی و اقتصادی کیش در مشهد و گسترش تعاملات گردشگری خراسان و کیش
دکتر ناصر شریفی مشاور عالی دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد شد

  آخرين اخبار
آسفالت خیابان های اقتصاد یک و دو
تسهیل گری امور بانکی در کیش و مناطق آزاد لازمه رشد اقتصادی است
اعلام نتایج نخستین دوره انتخابات نظام پزشکی در کیش
نشست مشترک مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش و شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش
مدیرجدید منابع انسانی شرکت عمران، آب و خدمات کیش از خشکبیجارآمد
گرامیداشت یاد و خاطره ۱۳۳ شهید فراجا در جزیره کیش
ابراهیمی معینی سکاندار کشتی کیش می شود
دوشنبه 28 مهر 1404 ، 27 ربیع الثانی 1447 ، 20 اکتبر 2025 ، شماره 4811( 2195 دوره جدید)
روایت جامع اقتصاد کیش: گذشته، اکنون و چشم‌انداز 1420
چشم انداز بازارها در فصل پائیز
  پربيننده ترين اخبار
استقبال بحرینی‌ها از جاذبه‌های نگین خلیج فارس
مبالغ قبوض برق برای بهره برداران هتل ها عادلانه نیست
امضاء توافقنامه صلح غزه
مناطق آزاد؛ دریچه‌ای به رونق گردشگری بندری و جزیره‌ای ایران
گسترش همکاری‌های بین‌المللی مناطق آزاد ایران در یازدهمین کنگره جهانی مناطق آزاد
تشریح موقعیت کانونی ایران در چهارراه ترانزیت جهانی
حضور 20 کشور و 150 شرکت در نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار در کیش
افشین بنازاده سرپرست پردیس بین‌الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف شد
نیازمند آموزش‌های کاربردی در حوزه صنایع دستی زنان کیش هستیم
چهارشنبه 23 مهر 1404 - 22 ربیع الثانی 1447 - 15 اکتبر 2025 - شماره 808 4 ( 2192 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

لزوم شفاف سازی بودجه های هزینه شده،
"بزن بريم كيش" چي شد؟!

تابستان سال گذشته و در دوران مدیرعامل پیشین سازمان منطقه آزاد کیش با تبلیغات فراوان از پروژه بزن بریم کیش و «سامانه فروش خدمات گردشگری» رونمایی شد؛ در آن زمان اعلام شد به دلیل بروز نارضایتی‌های گردشگران از وجود واسطه‌های گردشگری در کیش و به منظور پیگیری گزارشات و شکایات آنان؛ سازمان منطقه آزاد کیش آنطور که در توجیه طرح آمده بود به منظور تسهیل در ارائه خدمات گردشگری، رفع ایرادات موجود و یکپارچه‌سازی اطلاعات گردشگری کیش، “سامانه جامع گردشگری کیش” را طراحی و راه‌اندازی کرده است تا گردشگری کیش پس از سالیان‌ سال از وجود دلالان گردشگری پاکسازی شود.

  

این سامانه از همه‌ ارائه‌دهندگان خدمات گردشگری مانند کلوپ تفریحات آبی، پارک آبی، پارک برفی، جنگ‌های شبانه و دیگر تفریحات جزیره دعوت به عمل آورد تا در این سامانه‌ ثبت‌نام کرده و به ارائه خدمات بپردازند. همچنین از صاحبان دفاتر خدمات گردشگری که برای فروش تفریحات جزیره بازاریابی می‌کردند نیز دعوت شد تا در این سامانه ثبت‌نام و فعالیت کنند. علاوه‌ بر این  اعلام شد امکانی فراهم است که  گردشگران نیز بتوانند قبل از شروع سفر یا به محض ورود به جزیره به منظور برنامه‌ریزی؛ تفریحات موردنظر را انتخاب کرده و بلیط آن را مستقیما و بدون واسطه از طریق این سایت با قیمت‌های مصوب خریداری کنند.

اما از همان زمان موجی از نارضایتی از سوی بخش های مختلف ایجاد شد؛ این سامانه بدون در نظر گرفتن فعالیت تمامی ذینفعان بخش های مختلف گردشگری تلاش کرد تا به سرعت و با انواعی از وعده ها والزام و  تحمیل هزینه های بالا نسخه یکسانی برای بخش های مختلف بپیچد حال آنکه اینگونه موضوعات نیازمند اقدامات کارشناسی است تا بتواند به درستی به اجرا درآید نه اینکه بدون بررسی  و بدون توجه به شرایط نا هماهنگ؛ اقدامی تحمیلی انجام گیرد. امروز این طرح نیز مانند بسیاری از طرح های دیگر و با  تغییر مدیران به بوته فراموشی سپرده شده است و در نهایت نه وعده ها عملی شده و نه کسی متوجه هزینه هایی است  که برای این پروژه صورت گرفته است! در حالی که اعلام می شود بودجه هنگفتی برای این طرح در نظر گرفته شده بوده است. نیاز است جدا از بررسی نابسامانی هایی که بعد از این پروژه ایجاد شده ، در موضوع هزینه ها شفاف سازی صورت گیرد و به موضوع این پروژه و ریخت و پاش ها و هزینه های کلان انجام شده در آن مقطع ورود و دستور بررسی صادر گردد و اعلام گردد.

در آن مقطع مدیران سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال ایجاد سامانه انحصاری و از بین بردن و فیلترینگ دنیای حقیقی کسب و کارهای مرتبط به حوزه گردشگری هستند.

در نهایت «بزن بریم کیش» که داعیه فهم بالا در بخش رونق گردشگری را داشت و خود را متولی خودخوانده رونق در گردشگری کیش می دانست نه تنها یک قدم برای رونق آن برنداشته بلکه تابستان کیش را بازیچه لجبازی‌ها و ناکارآمدی خود قرار داد وبه حیف و میل بودجه‌هایی که منشاء آن هنوز مشخص نیست و میزان و نوع هزینه کرد آن در هاله‌ای ازابهام قراردارد، کسبه کیش را از طیف بازار و آژانس، خدمات گردشگری و غیره تا امروز بلاتکلیف گذاشت.

این موضوع آنجایی به وخامت خود رسید که سازمان منطقه آزاد کیش، در آن مقطع  به نام کوتاه کردن دست دلالان و ساماندهی حوزه گردشگری و پنهان شدن در پشت شعار، تمام فرصتهای جذب گردشگر و رفع دغدغه کیشوندان را رها کرده و این اقدام شتابزده را انجام داد.

این سامانه به بهانه شفاف سازی مطرح و اجرا شد اما امروز خود یکی از غیر شفاف ترین سامانه هاست! لازم است شفاف سازی در این دوره صورت گیرد.

قرار نیست با تغییر مدیریت ها ، طرح ها و پروژه های ناموفق و ناکارآمد هم  که برای جامعه کیش زیان بار بوده اند فراموش شوند و با تغییر مدیران صرفا به متوقف شدن فعالیت آنها اکتفا شود و بودجه های کلانی که صرف آنها شده و موجب ضرر و زیان بیت المال گردیده  پیگیری نشود . اگر این روال و قاعده در جامعه تعریف شود که هر مدیری باید پاسخگوی طرح ها ، برنامه ها و بودجه هایی که صرف کرده بشود قطعا در مورد چنین برنامه ها و فعالیت هایی با بررسی و تفکر بیشتری عمل خواهد شد . طرح هایی که خودسرانه ، سلیقه ای و بدون مطالعه و بدون کار کاشناسی از بودجه سازمان و درواقع ثروت جامعه کیش  بوده و جزآسیب حاصلی برای جزیره  کیش نداشته است  و  چه بسا محملی بوده است برای بسیاری از کارها و فعالیت های ناصواب  دیگر!

 

 

 

 

 

 


 شماره خبر : 8073         آرشيو گزارش ویژه         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.