جزیره کیش میزبان مسابقات یخنوردی مستر کاپ جهانی پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
وقتی توسعه در پیچ‌وخم ادارات متوقف می‌شود
برگزاری نشست تخصصی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد با محوریت پیشگیری از قاچاق کالا و ارز
برگزاری نخستین نشست تدوین سند توسعه صادرات مناطق آزاد
لزوم تقویت زیرساخت‌های ایمنی و آموزش‌های تخصصی نجات غریق در مناطق آزاد
بازآفرینی شهری در مناطق آزاد باید به توانمندسازی مردم منجر شود
جزیره کیش میزبان مرحله جدید اردوی دوچرخه سواران
جایگاه زنان د ر خانواده و جامعه از شعار تا عمل
لزوم و اهمیت توجه به جامعه محلی در برنامه‌ریزی‌ها و سیاستگذاری‌ها
مدیریت سنتی، ترمز توسعه اقتصادی مناطق آزاد ایران است
حسنی جایگزین علیزاده در معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش شد
افزایش مسیر پروازی کیش - اربیل عراق
زنگ خطر تعادل بازارمسکن در جزیره مرجانی
لزوم عدم ورود مناسبات سیاسی به انتصابات در مناطق آزاد
جزیره کیش میزبان همایش و نمایشگاه «کیش هلث ۱۴۰۴»

  آخرين اخبار
وقتی توسعه در پیچ‌وخم ادارات متوقف می‌شود
برگزاری نشست تخصصی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد با محوریت پیشگیری از قاچاق کالا و ارز
برگزاری نخستین نشست تدوین سند توسعه صادرات مناطق آزاد
لزوم تقویت زیرساخت‌های ایمنی و آموزش‌های تخصصی نجات غریق در مناطق آزاد
بازآفرینی شهری در مناطق آزاد باید به توانمندسازی مردم منجر شود
جزیره کیش میزبان مرحله جدید اردوی دوچرخه سواران
چهارشنبه 3 دی 1404 - 3 رجب 1447 - 24 دسامبر 2025 - شماره 4857 ( 2241 دوره جدید)
جایگاه زنان د ر خانواده و جامعه از شعار تا عمل
سه شنبه 2 دی 1404 - 2 رجب 1447 - 23 دسامبر 2025 - شماره 4856 ( 2240 دوره جدید)
لزوم و اهمیت توجه به جامعه محلی در برنامه‌ریزی‌ها و سیاستگذاری‌ها
  پربيننده ترين اخبار
عماد زارعی؛ هدیه اتحاد سفین کیش به تیم ملی نوجوانان ایران و استقلال تهران
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد مهران، بانه ـ مریوان و سرخس انتخاب شدند
کیش می تواند مقصد اول گردشگری منطقه باشد
برگزاری نمایشگاه نقاشی ایران و روسیه درجزیره کیش
بارش کم سابقه باران در جزیره کیش
یکشنبه 30 آذر 1404 - 30 جمادی الثانی 1447 - 21 دسامبر 2025 - شماره 4854 ( 2238 دوره جدید)
بازخوانی دانش بومی مدیریت سیلاب و استحصال آب در چارچوب سازگاری با تغییر اقلیم
جزیره کیش میزبان همایش و نمایشگاه «کیش هلث ۱۴۰۴»
جزیره کیش برای من نماد آرامش و رنگ است
شنبه 29 آذر 1404 - 29 جمادی الثانی 1447 - 20 دسامبر 2025 - شماره 4853 ( 2237 دوره جدید)
لزوم عدم ورود مناسبات سیاسی به انتصابات در مناطق آزاد
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

اواخر فروردین ماه 1403؛
جزیره کیش میزبان مسابقات یخنوردی مستر کاپ جهانی

آیین رونمایی از پوستر مسابقات بین‌المللی یخ‌نوردی (مسترکاپ کیش) با حضور رئیس فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی در سایت یخ‌نوردی مجموعه تفریحی پنگوئن کیش برگزارشد و جزیره کیش رسما بعنوان میزبان مسابقات یخنوردی مستر کاپ معرفی شد.

  


به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ در آیین رونمایی از پوستر مسابقات بین المللی یخ‌نوردی(مستر کاپ کیش) که در فروردین ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد رضا زارعی؛ رئیس فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی، با تقدیر از مجموعه تفریحی پنگوئن کیش، اظهار کرد: دیواره یخی کیش اولین دیواره چهار فصل یخی در جهان است که امکان برگزاری اردوهای تمرینی و مسابقات را در تمام سال دارد.

وی افزود: پیش از ایجاد این مجموعه اردوهای تمرینی یخ‌نوردان در کی‌روف روسیه با هزینه و مشکلات بسیار برگزار می‌شد و امروز شاهد برگزاری اردوها در کیش و با هزینه های بسیار کمتر هستیم.

زارعی با اشاره به گسترش رویکرد برگزاری مسابقات سالنی در رشته های سنگ‌نوردی و یخ‌نوردی ادامه داد: تمرین در سایت یخ‌نوردی کیش به تیم ملی کمک کرد تا در مسابقات جام جهانی سوئیس موفق به کسب مدال‌های رنگارنگ شوند.

رئیس فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی برگزاری مسترکاپ کیش را یک موفقیت در حوزه ورزشی کشور برشمرد و افزود: تا امروز به واسطه نبود زیرساخت‌ها در کشور امکان برگزاری چنین مسابقاتی را نداشتیم اما امروز به واسطه تسهیلاتی که در کیش ایجاد شده می‌توانیم مسابقات بین المللی در این رشته را برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون کوه نوردی و صعودهای ورزشی، با تقدیر از مجموعه تفریحی پنگوئن کیش، اظهار کرد: دیواره یخی کیش اولین دیواره چهار فصل یخی در جهان است که امکان برگزاری اردوهای تمرینی و مسابقات را در تمام سال دارد. مسابقات هیجان انگیز و مهیج در فضایی سرپوشیده و در مجموعه تفریحی "پنگوئن" برگزار می شود.

وی با بیان اینکه یکی از جاذبه‌های منحصر به فرد این مجموعه تفریحی، دیواره یخی است که با ارتفاع ۱۵ متر و با استفاده از ۳۵ تن یخ ساخته شده است ادامه داد:  این دیواره یخی تنها دیواره یخی در جهان است که در تمام فصول سال و در طول ۳۶۵ روز سال برای استفاده ورزشکاران آماده است.

وی افزود: احداث این دیواره یخی، ورزشکاران این رشته در جهان را به جزیره کیش جذب کرده است و ورزشکاران یخنورد می‌توانند در طول سال به مجموعه تفریحی پنگوئن مراجعه و در این دیواره یخی تمرین کنند.

گفتنی است دو هفته قبل از آغاز مسابقات جهانی یخنوردی در کشور سوئیس، اعضای تیم ملی کشورمان به همراه ورزشکارانی از کشور آلمان و لهستان ، اردوی تدارکاتی خود را در مجموعه تفریحی پنگوئن در جزیره کیش بر پا کردند که در نهایت  دو ورزشکار عضو تیم ملی یخنوردی کششورمان ، آقایان محسن بهشتی و محمدرضا صفدریان ، موفق به کسب مدال نقره و برنز در کشور سوئیس شدند.

در آیین رونمایی از پوستر مسابقات بین‌المللی یخ‌نوردی (مسترکاپ کیش)  که با حضور مهندس سعید پورزادی ، مهدی ادیبان معاونین سازمان منطقه آزاد کیش  و مدیران بخش خصوصی و روسای برخی تشکلها و انجمنهای صنفی کیش حضور داشتند  با هدایایی از سوی مجموعه پنگوئن از دو مدال آور ورزش یخنوردی کشور  تقدیر گردید. اولین دوره  مسابقات بین المللی مستر کاپ یخنوردی روزهای 23 و 24 فروردین ماه 1403 در جزیره کیش و در مجموعه ورزشی تفریحی پنگوئن برگزار خواهد شد.

 شماره خبر : 6250         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.