شاخص‌های فضاهای آموزشی کیش تا سال 1400 باید به شرایط مطلوب برسد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است
مصیب شیرانی و محمد چگینی از معاون اول رئیس جمهور جایزه گرفتند
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
توسعه کیش؛ از پروژه‌محوری تا کیفیت‌محوری

  آخرين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 13 بهمن 1404 - 13 شعبان 1447 - 2 فوریه 2026 - شماره 4880( 2264 دوره جدید)
مسئولیت پذیری لازمه توسعه جامعه
زنگ انقلاب در کیش
تقویت جایگاه جوامع صنفی در کیش یعنی افزایش اقتدار سازمان منطقه آزاد کیش
ارزش و اهمیت مدیریت حضوری و میدانی در کیش
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
"کارت شغل برای شاغلین جزیره کیش"،صادر می شود
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

غلامحسین مظفری در هشتمین شورای آموزش و پرورش کیش عنوان کرد:
شاخص‌های فضاهای آموزشی کیش تا سال 1400 باید به شرایط مطلوب برسد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش کیش با اشاره به ظرفیت‌های خوب جزیره، بر لزوم ارتقای سرانه و شاخص‌های آموزشی جزیره تاکید کرد.

  


به گزارش اقتصاد  کیش،  دکتر غلامحسین مظفری مدیرعامل این سازمان ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن شب‌های قدر، درخصوص مصوبات این شورا گفت: خوشبختانه در نخستین جلسه از سال 99 مصوبات بسیار خوبی در شورای‌آموزش و پرورش با هدف ارتقای زیرساخت‌ها و افزایش کیفیت فضاهای آموزشی انجام شد.

غلامحسین مظفریافزود: با پیشنهاد مسئولان آموزش و پرورش، امکان ایجاد فضاهای فیزیکی آموزشی مورد نیاز دانش‌آموزان جزیره کیش در مهر ماه فراهم می‌شود و در مبحث برپایی امتحانات نهایی و آمادگی برای کنکور نیز مقرر شد تا کارگروهی با محوریت معاونت فرهنگی اجتماعی، موسسه علوم فنون کیش و همکاری اداره آموزش و پرورش جزیره تشکیل و از ظرفیت‌ها و امکانات موجود به بهترین شکل در این زمینه بهره‌برداری شود.

وی در ادامه بیان داشت: استفاده از پتانسیل‌های موسسه علوم و فنون کیش موجب برقراری ارتباط بیشتر اساتید سطح کشور و دانش‌آموزان جزیره و توسعه آموزش‌های آنلاین خواهد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیشدر بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: پیشنهاد تاسیس مدرسه انرژی در کیش که ازسوی آموزش و پرورش جزیره مطرح شد نیز در این جلسه به تصویب رسید که امید دارم پس از مذاکره با گروه مپنا که در زمینه‌های دیگر نیز در کیش فعالیت می‌کند انجام شود و به نتیجه مطلوب و دلخواه در این خصوص دست یابیم.

وی با بیان اینکه موانع فعالیت خیرین مدرسه‌ساز در جزیره کیش مبنی بر عدم واگذاری زمین با مصوبه‌ای در هیات مدیره سازمان برطرف شده است افزود: تشکیل گروه خیرین مدرسه‌ساز در جزیره با استقبال خوبی مواجه شد، به گونه‌ای که ساخت یک مدرسه جدید نیز با کمک این عزیزان در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفته است. همچنین در مجموع خیرین برای ساخت چهار تا پنج مدرسه دیگر نیز اعلام آمادگی کرده‌اند.

مظفری گفت: موضوع مدارس خیرساز با مشارکت مردم و کیفیت خوب از اولویت‌های کار مجموعه سازمان است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همچنین با اشاره به پیشتاز بودن فضاهای آموزشی جزیره در بحث «مدارس مروج سلامت» عنوان کرد: خیرین مدرسه‌ساز نیز به این موضوع توجه داشته باشند و زیرساخت‌ها را بر اساس توسعه مدارس مروج سلامت فراهم کنند.

وی در پایان از ساخت یک مدرسه جدید در مهر سال‌جاری خبر داد و عنوان کرد: باتوجه به اینکه شاخص‌های فضای آموزشی در کیش وضعیت مطلوبی در استان و کشور ندارد ساخت چندین مدرسه با هدف ارتقای کیفیت آموزش در دستور کار ما قرار دارد که طبیعتا به سال 1400 موکول خواهد شد.

یکی دیگر از موضوعات پیشنهادی مصوب شده در این جلسه، هیات امنایی شدن مدارس بود که تشریح آن به جلسه بعدی شورا موکول شد.

 شماره خبر : 247         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.