قدردانی از خدمات کیش ایر در دوران مبارزه با شیوع کرونا در جزیره کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
خدمات‌دهی به 8000مسافر در سومین هفته فعالیت فرودگاه کیش
موفقیت مهدی اسماعیلی از کیش در مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری ویژه فدراسیون جهانی مخترعان
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
هیچ‌یک از مناطق آزاد ایران استانداردهای بین‌المللی را ندارند
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد

  آخرين اخبار
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
سه شنبه 30 تیر 1405 ، 6 صفر 1448 ، 21 جولای 2026 ، شماره 4953( 2337 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
خدمات‌دهی به 8000مسافر در سومین هفته فعالیت فرودگاه کیش
دوشنبه 29 تیر 1405 ، 5 صفر 1448 ، 20 جولای 2026 ، شماره 4952 ( 2336 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
جمالی فرمانده سابق منطقه ویژه انتظامی و دریابانی کیش به درجه «سرتیپ دومی» ارتقا یافت
متناسب سازی زیرساخت ها شرط اجرای طرح های جدید در محورهای مواصلاتی هرمزگان
حقوق معلمان
چمن های زرد المپیک ، زخمی بر پیکر ورزش کیش
گسترش خدمات مشاوره، توانبخشی و محله‌محور بهزیستی در کیش
پنجشنبه 25 تیر 1405 ، 1 صف ر 1448 ، 16 جولای 2026 ، شماره 4949( 2333 دوره جدید)
تأمین برق و آب جزیره کیش به‌صورت کاملاً پایدار و بدون اختلال در جریان است
افزایش خدمات مشترکین تلفن همراه کیش
چهارشنبه 24 تیر 1405 ، 30 محر م 1448 ، 15 جولای 2026 ، شماره 4948 ( 2332 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در دیدار دکتر مظفری با مدیرعامل هواپیمایی کیش مطرح شد:
قدردانی از خدمات کیش ایر در دوران مبارزه با شیوع کرونا در جزیره کیش

به مناسبت روز جهانی خلبان از اقدامات صورت گرفته توسط شرکت هواپیمایی کیش از قبیل انتقال نزدیک به یکصد تن بار و تجهیزات پزشکی و درمانی،کادر پزشکی، کیشوندان و مدیران مستقر در جزیره از پنج استان کشور؛ تشکر و قدردانی شد

  


به گزارش اقتصاد کیش، غلامحسین مظفری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نشست  با مدیرعامل هواپیمایی کیش ضمن تبریک روز جهانی خلبان به ویژه خلبانان و کادر پروازی شرکت هواپیمایی کیش که در شرایط شیوع کرونا مسئولانه در جهت برقراری پروازهای این شرکت با رعایت کامل شرایط بهداشتی در راستای ارایه خدمات شایسته به مسافران، زحمات این شرکت را ارج نهاده، و از ایثارگری های آنان تشکر و قدردانی کرد.

مظفری در ادامه به اقدامات موثر هواپیمایی کیش در راستای مبارزه با بیماری کرونا اشاره داشت و گفت: همزمان با نخستین روزهای شیوع این بیماری، هواپیمایی کیش با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی و فراهم نمودن آسایش و اطمینان خاطر برای متقاضیان بازگشته از سفر خدمات شایسته ارایه کرده است.

وی خاطر نشان کرد: هزینه صحیح و اصولی در راستای مبارزه و کنترل بیماری کرونا در سطح صنعت هوانوردی به عنوان یک سرمایه گذاری محسوب می شود.

غلامحسین مظفری حفظ ایمنی، توجه و رعایت توصیه های بهداشتی را از سرمایه مهم این شرکت ها عنوان کرد و افزود: امیدواریم از ایام کرونا به عنوان یک فرصت برای صنعت هوانوردی کشور به ویژه هواپیمایی کیش استفاده شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مشکلات مالی ناشی از تحریم ها و بیماری ویروس کرونا اشاره داشت و گفت: از نظر بودجه سال سختی در پیش خواهیم داشت که با برنامه ریزی های انجام شده به دنبال روش های تامین منابع مالی و کنترل هزینه و مدیریت بودجه هستیم تا بتوانیم در این زمینه به دولت هم کمک کنیم.

مظفری افزود: ورود هواپیمایی کیش به بورس، توسعه ناوگان و تقویت نقاط ضعف و بررسی بازارهای جدید در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

غلامحسین مظفری کیش را الگویی موفق در مبارزه با ویروس کووید19 معرفی کرد و گفت: این منطقه تا کنون از بیماری کرونا پاکسازی نشده است ولی امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بازگشت جزیره زیبای کیش به شرایط قبلی باشیم.

مدير عامل هواپیمایی كيش ضمن تشکر و قدرانی از اقدامات پیشگیرانه سازمان منطقه آزاد کیش و دستگاه های اجرایی مستقر در این منطقه از شیوع ویروس کرونا در سطح جزیره کیش؛ گفت: خوشبختانه در هواپیمایی کیش هم زمان با پروازهای منتهی به کیش، در خصوص ارتقای توانمندی این شرکت اقدامات موثری صورت گرفته است تا بتوانیم در کنار سازمان منطقه آزاد کیش از این بحران با موفقیت عبور کنیم.

فرزانه شرفبافی افزود: ضدعفونی و استریل ناوگان هوایی پس از هر پرواز، رعایت پروتکل های بهداشتی در پروازها از جمله اقدامات صورت گرفته توسط هواپیمایی کیش است.

وی گفت: در شرایط بحرانی حاکم بر کشور توانستیم با همیاری و همراهی دیگر دستگاه های اجرایی در راستای ارایه خدمات شایسته به کیشوندان گام های موثری را در این زمینه برداریم.

 

 شماره خبر : 177         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.