تقویت شبکه شاد برای نهادینه سازی آموزش الکترونیکی در مدارس مناطق آزاد در دستور کار قرار گیرد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
خدمات‌دهی به 8000مسافر در سومین هفته فعالیت فرودگاه کیش
موفقیت مهدی اسماعیلی از کیش در مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری ویژه فدراسیون جهانی مخترعان
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
هیچ‌یک از مناطق آزاد ایران استانداردهای بین‌المللی را ندارند
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد

  آخرين اخبار
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
سه شنبه 30 تیر 1405 ، 6 صفر 1448 ، 21 جولای 2026 ، شماره 4953( 2337 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
خدمات‌دهی به 8000مسافر در سومین هفته فعالیت فرودگاه کیش
دوشنبه 29 تیر 1405 ، 5 صفر 1448 ، 20 جولای 2026 ، شماره 4952 ( 2336 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
جمالی فرمانده سابق منطقه ویژه انتظامی و دریابانی کیش به درجه «سرتیپ دومی» ارتقا یافت
متناسب سازی زیرساخت ها شرط اجرای طرح های جدید در محورهای مواصلاتی هرمزگان
حقوق معلمان
چمن های زرد المپیک ، زخمی بر پیکر ورزش کیش
گسترش خدمات مشاوره، توانبخشی و محله‌محور بهزیستی در کیش
پنجشنبه 25 تیر 1405 ، 1 صف ر 1448 ، 16 جولای 2026 ، شماره 4949( 2333 دوره جدید)
تأمین برق و آب جزیره کیش به‌صورت کاملاً پایدار و بدون اختلال در جریان است
افزایش خدمات مشترکین تلفن همراه کیش
چهارشنبه 24 تیر 1405 ، 30 محر م 1448 ، 15 جولای 2026 ، شماره 4948 ( 2332 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

زینی‌وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی:
تقویت شبکه شاد برای نهادینه سازی آموزش الکترونیکی در مدارس مناطق آزاد در دستور کار قرار گیرد

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه انزلی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به‌صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

  


مجتبی زینی‌وند با اشاره به این که اکنون ۱۵ منطقه آموزش و پرورش دارای ۱۷۰هزار دانش‌آموز و قریب به ۱۰هزار فرهنگی در مناطق مدیریت خود هستند، بیان کرد: ما در آموزش و پرورش بسترسازی برای مشارکت و ایفای نقش در امر تعلیم و تربیت را وظیفه خود می‌دانیم. به همین دلیل قانون شوراها و شوراهای آموزش وپرورش را یک ظرفیت مهم برای تبدیل تعلیم و تربیت به یک گفتمان ملی تلقی و تلاش می‌کنیم در بستر این شورا و این قانون برای ارتقای شرایط بهره گیری از تمام منابع و امکانات را با مشارکت مردم مهیا کنیم.

عضو شورای معاونان آموزش وپرورش با بیان اینکه مناطق آزاد با اهداف بلندی که برای ایجاد و تشکیل آن‌ها در قانون پیش‌بینی شده یک ظرفیت مهم برای توسعه عدالت آموزشی هستند، ادامه داد: با همین نگاه تفاهم‌نامه‌ای را با شورای مناطق آزاد در سال ۱۳۹۳ منعقد کردیم و در جلسات متعدد، آیین‌نامه چگونگی اداره آموزش و پرورش مناطق آزاد را به شورای عالی ارسال کردیم که آخرین مراحل تصویب را طی می‌کند.

زینی‌وند با بیان اینکه اولویت دادن به آموزش از موضوعات مهم توسعه در کشورهای پیشرفته است، افزود: از رسالت‌های مناطق آزاد الگوسازی برای توسعه همه جانبه در قالب سند چشم انداز ۱۴۰۴ ایران است و حمایت از حوزه آموزش و پرورش به عنوان زیربنای توسعه پایدار است. ما آماده‌ایم با دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی در این خصوص همکاری کنیم زیرا در این صورت تحقق ایده الگو بودن آموزش وپرورش در این مناطق می‌تواند برای سایر مناطق و حتی مدارس ما نمونه و معیار خوبی باشد. اما نقش الگویی در شرایطی محقق می‌شود که مسائل فرهنگی و اجتماعی به طور اعم و آموزش و پرورش به صورت اخص، در اولویت برنامه‌ریزی‌ها و سرمایه‌گذاری مدیران عامل این مناطق باشد و در این مناطق فرهنگ، سرمایه و ابزار خلق ثروت های مادی و معنوی است.

معاون وزیر آموزش وپرورش به تاثیرات توسعه آموزش وپرورش پرداخت و گفت: اگر در این مناطق آموزش و پرورشی در طرازِ الگو برای سایر نقاط کشور ایجاد شود شاهد ارتقای امنیت اجتماعی، اعتلای اخلاق، پاسداری از ارزش‌های قومی و منطقه‌ای و افزایش همگرایی ملی خواهیم بود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان این که بدون دانایی نمی‌توان از توانایی هیچ جامعه‌ای بهره برد، عنوان کرد: حمایت مدیران مناطق آزاد در حوزه تعلیم و تربیت باعث ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در این مناطق شده است.

وی با اشاره به اهمیت جلسات شورای آموزش وپرورش مناطق آزاد افزود: باید توسعه زیر ساخت‌های آموزش هوشمند و الکترونیک بر بستر فضای مجازی و حمایت و تقویت شبکه شاد برای نهادینه سازی آموزش الکترونیکی در مدارس مناطق آزاد در دستور کار قرار گیرد.

 

 شماره خبر : 168         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.