جزیره کیش میزبان مسابقات یخنوردی مستر کاپ جهانی پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
جزیره کیش الگوی ارزشمند وحدت و همگرایی در مسیر توسعه و پیشرفت است
راه اندازی سومین دفاتر خدمات هوشمند مناطق آزاد این بار درجزیره کیش
برای ایرانی آباد و سرافراز بایدبا وحدت و همدلی در کنار هم باشیم
20شهریور ؛ آخرین فرصت برای خروج خودروهای آمریکایی و حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی سی از کیش
آغاز نام نویسی بدون آزمون کارشناسی پیام نور مرکز بین الملل کیش
امروز آخرین مهلت نام نویسی مقطع کارشناسی پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران
مدیران مناطق آزاد باید مثبت اندیش باشند
ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره کیش به ۷۶ درصد رسید

  آخرين اخبار
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
کپسول های زنگ زده
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
امروز آخرین مهلت نام نویسی مقطع کارشناسی پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران
رئیس جدید اداره کل گمرک کیش منصوب شد
هدف از دعوت مقامات ارشد کشور به کیش شنیدن بدون سانسور مشکلات سرمایه گذاران است
ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره کیش به ۷۶ درصد رسید
برای ایرانی آباد و سرافراز بایدبا وحدت و همدلی در کنار هم باشیم
شنبه 15 شهریور 1404 ، 13 ربیع الاول 1447 ، 6 سپتامبر 2025 ، شماره 4780 ( 2164 دوره جدید)
جزیره کیش الگوی ارزشمند وحدت و همگرایی در مسیر توسعه و پیشرفت است
یکشنبه 16 شهریور 1404 ، 14 ربیع الاول 1447 ، 7 سپتامبر 2025 ، شماره 4781 ( 2165 دوره جدید)
مدیران مناطق آزاد باید مثبت اندیش باشند
آغاز نام نویسی بدون آزمون کارشناسی پیام نور مرکز بین الملل کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

اواخر فروردین ماه 1403؛
جزیره کیش میزبان مسابقات یخنوردی مستر کاپ جهانی

آیین رونمایی از پوستر مسابقات بین‌المللی یخ‌نوردی (مسترکاپ کیش) با حضور رئیس فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی در سایت یخ‌نوردی مجموعه تفریحی پنگوئن کیش برگزارشد و جزیره کیش رسما بعنوان میزبان مسابقات یخنوردی مستر کاپ معرفی شد.

  


به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ در آیین رونمایی از پوستر مسابقات بین المللی یخ‌نوردی(مستر کاپ کیش) که در فروردین ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد رضا زارعی؛ رئیس فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی، با تقدیر از مجموعه تفریحی پنگوئن کیش، اظهار کرد: دیواره یخی کیش اولین دیواره چهار فصل یخی در جهان است که امکان برگزاری اردوهای تمرینی و مسابقات را در تمام سال دارد.

وی افزود: پیش از ایجاد این مجموعه اردوهای تمرینی یخ‌نوردان در کی‌روف روسیه با هزینه و مشکلات بسیار برگزار می‌شد و امروز شاهد برگزاری اردوها در کیش و با هزینه های بسیار کمتر هستیم.

زارعی با اشاره به گسترش رویکرد برگزاری مسابقات سالنی در رشته های سنگ‌نوردی و یخ‌نوردی ادامه داد: تمرین در سایت یخ‌نوردی کیش به تیم ملی کمک کرد تا در مسابقات جام جهانی سوئیس موفق به کسب مدال‌های رنگارنگ شوند.

رئیس فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی برگزاری مسترکاپ کیش را یک موفقیت در حوزه ورزشی کشور برشمرد و افزود: تا امروز به واسطه نبود زیرساخت‌ها در کشور امکان برگزاری چنین مسابقاتی را نداشتیم اما امروز به واسطه تسهیلاتی که در کیش ایجاد شده می‌توانیم مسابقات بین المللی در این رشته را برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون کوه نوردی و صعودهای ورزشی، با تقدیر از مجموعه تفریحی پنگوئن کیش، اظهار کرد: دیواره یخی کیش اولین دیواره چهار فصل یخی در جهان است که امکان برگزاری اردوهای تمرینی و مسابقات را در تمام سال دارد. مسابقات هیجان انگیز و مهیج در فضایی سرپوشیده و در مجموعه تفریحی "پنگوئن" برگزار می شود.

وی با بیان اینکه یکی از جاذبه‌های منحصر به فرد این مجموعه تفریحی، دیواره یخی است که با ارتفاع ۱۵ متر و با استفاده از ۳۵ تن یخ ساخته شده است ادامه داد:  این دیواره یخی تنها دیواره یخی در جهان است که در تمام فصول سال و در طول ۳۶۵ روز سال برای استفاده ورزشکاران آماده است.

وی افزود: احداث این دیواره یخی، ورزشکاران این رشته در جهان را به جزیره کیش جذب کرده است و ورزشکاران یخنورد می‌توانند در طول سال به مجموعه تفریحی پنگوئن مراجعه و در این دیواره یخی تمرین کنند.

گفتنی است دو هفته قبل از آغاز مسابقات جهانی یخنوردی در کشور سوئیس، اعضای تیم ملی کشورمان به همراه ورزشکارانی از کشور آلمان و لهستان ، اردوی تدارکاتی خود را در مجموعه تفریحی پنگوئن در جزیره کیش بر پا کردند که در نهایت  دو ورزشکار عضو تیم ملی یخنوردی کششورمان ، آقایان محسن بهشتی و محمدرضا صفدریان ، موفق به کسب مدال نقره و برنز در کشور سوئیس شدند.

در آیین رونمایی از پوستر مسابقات بین‌المللی یخ‌نوردی (مسترکاپ کیش)  که با حضور مهندس سعید پورزادی ، مهدی ادیبان معاونین سازمان منطقه آزاد کیش  و مدیران بخش خصوصی و روسای برخی تشکلها و انجمنهای صنفی کیش حضور داشتند  با هدایایی از سوی مجموعه پنگوئن از دو مدال آور ورزش یخنوردی کشور  تقدیر گردید. اولین دوره  مسابقات بین المللی مستر کاپ یخنوردی روزهای 23 و 24 فروردین ماه 1403 در جزیره کیش و در مجموعه ورزشی تفریحی پنگوئن برگزار خواهد شد.

 شماره خبر : 6250         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.