باید از تجربیات موفق جهانی برای تهیه نقشه راه مناطق آزاد استفاده کنیم پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تجلیل از خبرنگاران کیش توسط شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش
گام بلند مناطق آزاد برای ورود به بازارهای آفریقا
برگزاری اولین دوره انتخابات نظام پزشكي جزیره کیش
بررسی وعده های معاون اول
برگزاری همایش هتلداری در هزاره سوم در جزیره کیش
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش
عضویت شرکت عمران، آب و خدمات کیش در انجمن مدیریت سبز ایران
تجلیل از خبرنگاران و رسانه های کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
دستورالعمل واردات کالای ملوانی؛ امیدهای تازه برای مرزنشینان
برگزاری بخشی از جشنواره فجر و رویدادهای بین‌المللی در جزیره کیش
کتاب «فرصت‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری» در مناطق آزاد منتشر شد
بررسی مشکلات و مسائل سرمایه‌گذاران در بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش
ضرورت ارائه خدمات شبانه روزی در بندرگاه های کیش

  آخرين اخبار
تجلیل از خبرنگاران کیش توسط شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش
گام بلند مناطق آزاد برای ورود به بازارهای آفریقا
برگزاری اولین دوره انتخابات نظام پزشكي جزیره کیش
بررسی وعده های معاون اول
برگزاری همایش هتلداری در هزاره سوم در جزیره کیش
شنبه 25 مرداد 1404 ، 22 صفر 1447 ، 16 آگوست 2025 ، شماره 4768 (2152 دوره جدید)
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش
عضویت شرکت عمران، آب و خدمات کیش در انجمن مدیریت سبز ایران
تجلیل از خبرنگاران و رسانه های کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
تجلیل از خبرنگاران توسط جامعه بازاریان و بازرگانان کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
مالکان خودرو با پلاک منطقه آزاد می‌توانند نسبت به دریافت پلاک ملی اقدام نمایند
ضرورت ارائه خدمات شبانه روزی در بندرگاه های کیش
نظارت جدی بر کنترل کیفی خدمات در مراکز پذیرایی کیش
آغاز اجرای پروژه بازسازی و نوسازی شبکه روشنایی در جزیره زیبای کیش
نقش پررنگ مناطق آزاد در تقویت "اقتصاد دریا محور"
مناطق آزاد می تواند آزمایشگاه حکمرانی کشور باشد
جزئیات کامل ورود خودروهای مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی
راهبردهای بهره‌گیری از مدیر عامل بومی در شکوفایی اقتصادی قشم
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

دکتر پزشکیان رئیس جمهور :
باید از تجربیات موفق جهانی برای تهیه نقشه راه مناطق آزاد استفاده کنیم

رییس جمهور،گفت: باید با بهره‌گیری از مشاوران مجرب در سطح جهانی که تجربه موفقی در توسعه و رونق‌بخشی به بنادر بزرگ دنیا داشته‌اند، به یک برنامه و نقشه عملیاتی برسیم و سپس براساس آن برنامه‌ریزی اقدامات را آغاز کنیم.

  

به گزارش  اقتصاد کیش ، مسعود پزشکیان در جلسه  اقتصاد دریامحور، با اشاره به وجود مناطق آزاد متعدد و ظرفیت بنادر کشورمان، بر برنامه‌ریزی صحیح جهت ارتقای کیفی فعالیت‌ها در اقتصاد دریامحور تأکید و گفت: تلاش داریم در این جلسات مشخص کنیم که چه برنامه و هدفی برای توسعه اقتصاد دریامحور و توسعه تجارت دریایی در مناطق آزاد و بنادر داریم.

رئیس جمهور با انتقاد از نبود یک برنامه منسجم در این زمینه، افزود: پیشنهاد من این است که در مرحله اول باید با بهره‌گیری از مشاوران مجرب در سطح جهانی که تجربه موفقی در توسعه و رونق‌بخشی به بنادر بزرگ دنیا داشته‌اند، به یک برنامه و نقشه عملیاتی برسیم و سپس براساس آن برنامه‌ریزی اقدامات را آغاز کنیم، تا وقتی که چنین برنامه‌ای وجود ندارد، هر اقدامی در این حوزه به نتیجه دلخواه نخواهد رسید.

پزشکیان «تکمیل کریدورهای ریلی و جاده‌ای برای اتصال بنادر کشور به یکدیگر» را یک ضرورت خواند و اظهار داشت: وزارت راه موظف است برای جلسه بعد برنامه خود را در مورد این کریدورها به صورت کامل ارائه دهد و همچنین لیستی از مشاورین مجرب و با کیفیت در جهان تهیه شود که بتوانیم با آنها برای یک برنامه‌ریزی صحیح در بنادر وارد مذاکره شویم.

رئیس جمهور به برخی ضعف‌های قانونی جهت رونق بنادر و مناطق آزاد اشاره کرد و افزود: در صورتی که بعد از تهیه نقشه و برنامه عملیاتی مذکور مشخص شود نیاز به تغییر قانون برای رونق مناطق آزاد اقتصادی و بنادر وجود دارد، می‌توانیم با هماهنگی مجلس لوایح لازم را ارائه دهیم.

پزشکیان درباره تنوع برنامه‌ها و کارویژه‌های مناطق آزاد اقتصادی در دنیا گفت: برای ایجاد تنوع در فعالیت‌ها در مناطق آزاد، می‌توان از ظرفیت‌ دانشگاه‌های کشور به شکل گسترده‌تر استفاده کرد، اما همان طور که گفتم باید اول نقشه راه ما در مناطق آزاد و بنادر مشخص باشد.

رئیس جمهور با تأکید بر افزایش ظرفیت تجاری بنادر شمال کشور، افزود: بنادر شمالی ظرفیت بالایی در گردشگری دارند و می‌توان با توافق با سایر کشورهای دریای خزر برنامه‌های مفصلی در حوزه گردشگری و مسافرت‌های دریایی ایجاد کرد.

در این جلسه، علاوه بر رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، ‌ کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و علی عبدالعلی‌زاده، نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور نیز حضور داشتند.

رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت مناطق آزاد کشور ارائه کرد که در این گزارش ضمن ارائه آماری از ظرفیت‌های فعال مناطق آزاد و بنادر کشور، از قوانین دست و پاگیر و سختگیرانه برای تجارت در مناطق آزاد انتقاد شده و خواستار رفع این قوانین شده بودند.


 شماره خبر : 7525         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.