قدرت بخش خصوصی کیش در داشتن یک مدیر عامل مقتدر برای سازمان منطقه آزاد است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم

  آخرين اخبار
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
  پربيننده ترين اخبار
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

علیرضا نوری سرمایه گذار و فعال اقتصادی کیش :
قدرت بخش خصوصی کیش در داشتن یک مدیر عامل مقتدر برای سازمان منطقه آزاد است

علیرضا نوری سرمایه گذار و فعال اقتصادی خوشنام جزیره کیش در نشست اخیر سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی کیش با دکتر مسرور خطاب به دبیر شورایعالی مناطق آزاد گفت: خوشحالیم از اینکه کارت کیشوندی در جیب شما ست وی افزود: خواهش می کنم با توجه به سابقه و نام نیکتان در مدیریت مناطق آزاد اگر نمی توانید مناطق آزاد را به ریل اصلی خود بازگردانید ، همین الان استعفا دهید!

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش علیرضا نوری؛ فعال اقتصادی و سرمایه گذار مجموعه های تفریحی و خدماتی مریم در این نشست با بیان اینکه ما با پول خودمان آمده ایم و منت کسی را نداریم و در سرمایه گذاری هم  با ریسک اینکه یا می بریم یا می بازیم  وارد شده ایم گفت: بعضی اوقات اگر چیزی نمی گوییم  نه اینکه مشکلی نداشته باشیم ،  بلکه به خاطر نگه داشتن احترام است. نوری افزود : هر مدیری وقتی مسئولیتی  را بر عهده می گیرد باید ببیند آیا می تواند از ظرفیت ها و اختیاراتی که به او داده اند استفاده کند یا خیر! وی خطاب به دکتر مسرور گفت: دوستانه وبرادرانه  بعد از 36 سال کارو  سرمایه گذاری در جزیره کیش و اخذ 400 پایان کار مفتخرم که اعلام کنم هیچ گاه  بدهکار و سربار سازمان نبوده ام و همیشه به یکدیگر احترام متقابل گذاشته ایم. وی خطاب به دکتر مسرور گفت : سوال این است که آیا شما واقعا می توانید مشکلات ما را حل کنید؟ نوری  افزود : در حکم شما مستقر کردن مسائل حاکمیتی آمده است اما مسائل حاکمیتی شامل چه نکاتی است؟ باید بگویم قانون مناطق آزاد  امروزه از بین رفته است و اصل 127 قانون اساسی که در مورد مناطق آزاد است می گوید: مدیران عامل مناطق آزاد با پیشنهاد هیئت وزیران و با امضای رییس جمهور انتخاب می شوند و تمام اختیارات وزرا در اختیار مدیران عامل سازمان هم هست اما آیا امروز مدیرعامل سازمان چنین اختیاری  دارند؟

این فعال اقتصادی پیشکسوت جزیره کیش در بخش دیگری از سخنان خود گفت : جناب دکتر مسرور،  شما حاکم مجمع الجزایر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هستید و باید حاکمیتی فکر کنید ؛ به هیئت مدیره باید اختیار دهید، امروز قانون مناطق آزاد وجود ندارد وما  زیر نظر وزارت اقتصاد هستیم. نوری با اشاره به اینکه خوشحالیم که کارت کیشوندی در جیب شما است گفت :  با توجه به سابقه و نام نیکتان  در عرصه مناطق آزاد اگر نمی توانید مناطق آزاد را به ریل اصلی خود بازگردانید استعفا دهید!

نوری با تاکید بر اینکه کیش خود یک کشور و از نگاه بین المللی همه چیز دارد و بهترین نقطه در ایران است، گفت : ما همه در کنار هم کار می کنیم و قدرت ما در گرو قدرت سازمان منطقه آزادکیش  و دبیرخانه است . اگر مدیران عامل قدرت داشته باشند ما هم قدرت داریم و در این صورت است که سرمایه گذاری و سرمایه گذار قدرت پیدا می کند و رشد و توسعه رخ خواهد داد.


 شماره خبر : 7367         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.