در جریان نمایشگاه کیش اینوکس 2024 اتفاق افتاد رونمایی از کتاب "سرمایه گذاری در بورس را بی دردسر تجربه کنید" اثر "امیر رضا مالکی" پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
" تغییر رفتار" راکبان؛ و عزم جدی مسئولان آیا مشکل را حل خواهد کرد؟!
انعقاد تفاهمنامه همکای سازمان ملی استاندارد و سازمان منطقه آزاد کیش
انتصاب معاونت اجرایی بیمارستان کیش
حضور علی خدیور در مسابقات دوومیدانی سلیمانیه عراق
در تردد مسافران نوروزی در مناطق آزاد رشد داشته ایم
حفاری نهمین چاه طرح توسعه میدان گازی کیش
رضایتمندی جامعه محلی یکی از ارکان اصلی جذب سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است
۱۵۰ میلیارد تومان تجهیزات امدادی هلال احمر به جزیره کیش اختصاص یافته است
عملکرد بیمارستان تنها نقطه ضعف ما در نوروز 1404 بود
ظرفیت های مناطق آزاد در اقتصاد کشور مغفول مانده است
مناطق آزاد جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی هستند
"بزن بريم كيش" چي شد؟!
نایب قهرمانی فرشته اقتداری در مسابقات جهانی ژاپن
صعود فرشته اقتداری به مرحله نهایی اسکواش ژاپن

  آخرين اخبار
" تغییر رفتار" راکبان؛ و عزم جدی مسئولان آیا مشکل را حل خواهد کرد؟!
انعقاد تفاهمنامه همکای سازمان ملی استاندارد و سازمان منطقه آزاد کیش
انتصاب معاونت اجرایی بیمارستان کیش
حضور علی خدیور در مسابقات دوومیدانی سلیمانیه عراق
در تردد مسافران نوروزی در مناطق آزاد رشد داشته ایم
چهارشنبه 27 فروردین 1404 ، 17 شوال 1446 ، 16 آوریل 2025 ، شماره 4691 ( 2075 دوره جدید)
حفاری نهمین چاه طرح توسعه میدان گازی کیش
رضایتمندی جامعه محلی یکی از ارکان اصلی جذب سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است
۱۵۰ میلیارد تومان تجهیزات امدادی هلال احمر به جزیره کیش اختصاص یافته است
عملکرد بیمارستان تنها نقطه ضعف ما در نوروز 1404 بود
  پربيننده ترين اخبار
نشست دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با معاون اجرایی رئیس‌جمهور
یکشنبه 24 فروردین 1404 ، 14 شوال 1446 ، 13 آوریل 2025 ، شماره 4688 ( 2072 دوره جدید)
چرا کیش هنوز قطب واقعی گردشگری منطقه نیست؟
میزبانی هواپیمایی کیش از ۱۲۱ هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴
تجلیل از دست اندرکاران و تلاشگران نوروز 1404 جزیره کیش
صعود فرشته اقتداری به مرحله نهایی اسکواش ژاپن
دوشنبه 25 فروردین 1404 ، 15 شوال 1446 ، 14 آوریل 2025 ، شماره 4689 (2073 دوره جدید)
جایگزینی شایسته برای سفرهای خارجی
مناطق آزاد جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی هستند
"بزن بريم كيش" چي شد؟!
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در جریان نمایشگاه کیش اینوکس 2024 اتفاق افتاد رونمایی از کتاب "سرمایه گذاری در بورس را بی دردسر تجربه کنید" اثر "امیر رضا مالکی"

کتاب "سرمایه گذاری در بورس را بی دردسر تجربه کنید" در جریان برگزاری کیش اینوکس 2024 با حضور رضا مسرور دبیر شورایعالی مناطق آزاد ، رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش ، دکتر آلبرت بغزیان و دکتر مهدی نجفی اقتصاد دان و اساتید دانشگاه رونمایی شد.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ کتاب سرمایه گذاری در بورس را بی دردسر تجربه کنید (راهنمایی ساده و کاربردی با تمرکز بر معرفی روشهای سرمایه گذاری غیرمستقیم) با ترجمه و تالیف امیررضا مالکی در حاشیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی در جزیره کیش رونمایی شد.

امیر رضا مالکی که با تجربه 12 ساله به عنوان فعال رسمی بورس تهران مشغول به فعالیت و مدیر یکی از شرکت های بنام کارگزاری است در مراسم رونمایی از این کتاب و در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصاد کیش گفت: بعد از اتفاقاتی که در سال 1399 در بورس تهران افتاد و بورس با رکود و ریزش های سنگین مواجه شد به این فکر افتادم که فرایند سرمایه گذاری در بورس را به شکل آرامتر و ساده در قالب یک بسته و بصورت کتاب برای استفاده عموم افراد جامعه عرضه کنم، در واقع  کتابی که بتواند اطلاعاتی را به صورت کاربردی در اختیار افراد قرار دهد . مالکی با بیان اینکه مبحث بورس بسیار گسترده است و اصطلاحات فراوانی دارد گفت: هر کلمه ای را که در بازار سرمایه سرچ می کنید اطلاعات گسترده ای را از منابع مختلف دریافت خواهید کرد و این کتاب تلاش می کند تا با استفاده از آموزش مفاهیم پایه به ساده ترین شکل ممکن خواننده را به این نتیجه برساند که سرمایه گذاری در بورس آنچنان که در میان افکار عمومی جا افتاده خیلی هم سخت نیست و هر کسی می تواند با استفاده از مفاهیم کاربردی  و شیوه های سرمایه گذاری غیر مستقیم وارد بازار بورس شود و از منفعت آن استفاده کند. مالکی گفت: این کتاب در سه فصل و طی مدت دو سال  به مباحثی همچون نحوه ورود به صندوق های سرمایه گذاری متناسب با ریسک و ظرفیت سرمایه گذاری هر فرد ، معرفی سبد گردانی و مشاوره سرمایه گذاری غیر مستقیم ، ویژگی های انتخاب مشاور و در نهایت توصیه های کاربردی برای فرد جذب شده به بازار بورس تا بدون ترس و ریسک زیاد سهمی از بازار بورس را بدست بیاورد؛ عرضه شده است .   

گفتنی است کتاب "سرمایه گذاری در بورس را بی دردسر تجربه کنید" با 440 صفحه توسط انتشارات "متخصصان" در دسترس عموم علاقمندان قرار دارد.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

اگر قصد سرمایه گذاری در بازار سهام را دارید، باید درک و شناخت خوبی از ساز و کار این بازار داشته باشید. در غیر اینصورت، فعالیت در بورس علی‌رغم تمام جذابیت‌هایی که می‌تواند برای شما داشته باشد، می‌تواند به یکی از نگرانی‌ها یا تجربیات تلخ زندگیتان تبدیل شود. کتابی که در دست دارید با هدف رفع همین نگرانی ها تهیه شده است به طوری که مطالعه آن این امکان را به شما می‌دهد تا علاوه بر آشنایی با برخی مفاهیم پرکاربرد بورسی، بتوانید از یک سو قدرت شگفت انگیز بازار سهام در خلق ثروت را درک کنید و از سوی دیگر به آگاهی خود در خصوص عواملی که میتوانند به رشد قیمت سهام یا رشد کل بازار منجر شوند بیفزایید.

علاوه بر موارد فوق، شما با انواع ابزارها و روش‌های سرمایه‌گذاری غیرمستقیم مانند حساب‌های بازنشستگی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری‌ مشاوران سرمایه‌گذاری خودکار و آشنا خواهید شد تا بتوانید از طریق آن‌ها سرمایه‌گذاری متناسب‌تری با اهداف خود در بورس تجربه کنید.

==یادآوری می شود امیر رضا مالکی فرزند علیرضا  مالکی یکی از شهروندان با سابقه کیش و از مدیران قدیمی سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه می باشند .


 شماره خبر : 7300         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.