آموزش و پرورش و معاونت ورزش دو مانع مهم در گسترش مواد مخدر هستند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم

  آخرين اخبار
چهارشنبه 18 تیر 1404، 13محرم1447، 9جولای 2025، شماره 4742
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
  پربيننده ترين اخبار
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
چهارشنبه 18 تیر 1404، 13محرم1447، 9جولای 2025، شماره 4742
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش :
آموزش و پرورش و معاونت ورزش دو مانع مهم در گسترش مواد مخدر هستند

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: استمرار داشتن جزیره پاک و عاری از مواد مخدر، با مشارکت مردم و بهره گیری از تمامی ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی میسر است.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، رحیم سرهنگی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ با عرض تسلیت و گرامیداشت شهدای پدافند هوایی گفت: بحث فرهنگی و سلامت جامعه یکی از کیان های نظام جمهوری اسلامی ایران است و مبارزه با مواد مخدر هم در مصداق دفاع از کیان فرهنگی کشور است.

وی افزود : یکی از راهکارهای بازدارندگی جامعه از توسعه و پیشرفت، درگیر کردن افراد آن جامعه با مواد مخدر است؛ همانند روش هایی که استثمار جهانی با شیوع بیماری در برخی کشورهای آفریقایی انجام می دهد و آنها را از توسعه دور می دارد. از اینرو آگاهی بخشی به مردم و مشارکت آنان در امر مبارزه با مواد مخدر، مهمترین عامل در ناکام گذاشتن این تفکر است.

سرهنگی با مقایسه شیوع و گسترش مواد مخدر در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: به مدد انقلاب اسلامی روند گسترش مواد مخدر در کشور کند شد و در این مسیر هزاران شهید در راه باز نایستادن چرخه تولید و توسعه کشور و حمایت از کانون خانواده به شهادت رسیدند.

وی با تاکید بر نقش تاثیرگذار آموزش و پرورش و معاونت ورزش و تفریحات سالم در کنار سایر نهادها برای مبارزه با مواد مخدر و برنامه ریزی برای پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان و خانواده ها در کیش افزود: کارورزی و کارآموزی در دوران نوجوانی علاوه بر کسب تجربه و مهارت، باعث پر شدن اوقات فراغت فرد و عدم گرایش به مواد مخدر می شود از اینرو پیشنهاد می شود خانواده ها از این مهم استقبال کنند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر ارتقاء سطح توان تجهیزاتی و اجرایی پلیس کیش با حمایت این سازمان و مشارکت بخش خصوصی در تامین امنیت تاکید کرد و اظهار داشت: اعتیاد منشاء بسیاری از آسیب های اجتماعی است از اینرو بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تامین مالی و ارائه راهکار و نیز بخش مردمی در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از جمله فعالیت های مسجد محور ضروری است.

وی خاطر نشان کرد: اگر برای ظرفیت های فرهنگی جامعه برنامه ریزی نشود؛ ظرفیت های فرهنگی جامعه توسط مواد مخدر یا فساد  دیگری از بین می رود. خانواده یک ظرفیت فرهنگی است و اگر برای خانواده برنامریزی نشود؛ اعضای خانواده جذب ظرفیت های کاذب می شوند.

گفتنی است در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آمارهای یکساله پلیس مبارزه با مواد مخدر، اقدامات بهزیستی، اقدامات دستگاه های قضایی و بهداشتی و سلامت و برنامه های آموزش و پرورش برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان با اجرای برنامه های متنوع در مدارس ارائه شد.

 


 شماره خبر : 7247         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.