افتتاح دو هنرستان و سه سالن ورزشی برای دانش آموزان کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
" تغییر رفتار" راکبان؛ و عزم جدی مسئولان آیا مشکل را حل خواهد کرد؟!
انعقاد تفاهمنامه همکای سازمان ملی استاندارد و سازمان منطقه آزاد کیش
انتصاب معاونت اجرایی بیمارستان کیش
حضور علی خدیور در مسابقات دوومیدانی سلیمانیه عراق
در تردد مسافران نوروزی در مناطق آزاد رشد داشته ایم

  آخرين اخبار
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
شنبه 30 فروردین 1404 ، 20 شوال 1446 ، 19 آوریل 2025 ، شماره 4692 ( 2076 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
نشست دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با معاون اجرایی رئیس‌جمهور
یکشنبه 24 فروردین 1404 ، 14 شوال 1446 ، 13 آوریل 2025 ، شماره 4688 ( 2072 دوره جدید)
چرا کیش هنوز قطب واقعی گردشگری منطقه نیست؟
میزبانی هواپیمایی کیش از ۱۲۱ هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴
دوشنبه 25 فروردین 1404 ، 15 شوال 1446 ، 14 آوریل 2025 ، شماره 4689 (2073 دوره جدید)
تجلیل از دست اندرکاران و تلاشگران نوروز 1404 جزیره کیش
جایگزینی شایسته برای سفرهای خارجی
صعود فرشته اقتداری به مرحله نهایی اسکواش ژاپن
مناطق آزاد جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی هستند
"بزن بريم كيش" چي شد؟!
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش صورت گرفت
افتتاح دو هنرستان و سه سالن ورزشی برای دانش آموزان کیش

ساختمان های جدید هنرستان پسرانه کار و دانش خوارزمی و هنرستان پسرانه فنی و حرفه ای کارآفرین و سه سالن ورزشی مدارس الغدیر یروز گذشته با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح شد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، در راستای ارتقای فضای آموزشی کیش با استفاده از ظرفیت های موجود، دو ساختمان نیمه کاره واقع در خیابان ابوموسی جزیره کیش، به دلیل شرایط مناسب سازه ها برای انتقال هنرستان خوارزمی درنظرگرفته شد و براساس نیاز تحصیلی دانش آموزان با هزینه 200 میلیارد ریال طراحی و بهسازی شد.

این هنرستان ها با زیر بنای 2700 متر مربع، در زمینی به مساحت 8 هزار مترمربع واقع شده است که دارای 18 کلاس، 6 کارگاه، فضاهای اداری، خدماتی، رفاهی و فوق برنامه و 2500 هزار مترمربع زمین بازی شامل 1000 متر مربع زمین چمن مصنوعی فوتبال و زمین بسکتبال و والیبال است.

در این طرح علاوه بر ساخت پارکینگ به ظرفیت44 خودرو، 380 متر دیوارکشی دور تا دور مدرسه و آسفالت محوطه داخل مدرسه به مساحت 2500 متر مربع، راه های دسترسی به آن نیز به مساحت3500 متر مربع زیرسازی و آسفالت ریزی و1000متر جدول گذاری شده است.

بر اساس این گزارش، توسعه و ارتقاء فضاهای آموزشی یکی از مباحث مهمی است که همواره در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار دارد و در بازدیدهای سال گذشته رحیم سرهنگی مدیرعامل این سازمان از هنرستان خوارزمی، دانش آموزان و والدین آنان از کمبود فضاها و تجهیزات کارگاهی گلایه مند بودند که با گشایش این هنرستان ها مطالبه سال گذشته آنان محقق شد.

همچنین احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی وتوسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش به همراه رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با حضور در دبستان دخترانه یک سالن از مجموع سه سالن ورزشی در مدارس الغدیر را که ساختمان آنها تغییر کاربری یافته و به سالن ورزش تبدیل و به وسایل ورزشی تجهیز شدند؛ افتتاح کردند که با تحقق این مهم، گام دیگری در راستای تحقق مطالبات مردمی برداشته شد.

مجتمع آموزشی الغدیر با هدف ارتقای فعالیت‌های ورزشی و سلامت جسمانی دانش‌آموزان، اقدام به تجهیز سالن‌های ورزشی در دبستان‌های دوره اول و دوم پسرانه و دبستان دخترانه الغدیر با هزینه 15 میلیارد ریال کرده است. این سالن‌ها در مجموع به مساحت 550 متر مربع هستند که برای انجام ۴۰ نوع حرکت و بازی طراحی شده‌اند، فضای مناسبی را برای تقویت قوای بدنی و رشد هماهنگی حرکتی دانش‌آموزان ایجاد می کند.

این برنامه‌ها به طور خاص در دبستان‌های پسرانه و دخترانه الغدیر، برای ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان در سنین مختلف طراحی شده‌اند و با بهره‌گیری از تجهیزات استاندارد و پیشرفته، به بهبود عملکرد جسمی و روانی آنان کمک می‌کنند. بازی‌های گروهی، ورزش‌های انفرادی، و تمرینات گوناگون همگی در این سالن‌ها برنامه‌ریزی شده‌اند تا تمامی دانش‌آموزان از این امکانات بهره‌مند شوند و تجربه‌ای جذاب و پرانرژی از فعالیت‌های ورزشی داشته باشند.

گفتنی است در طراحی و بهسازی ساختمان های جدید هنرستان پسرانه کار و دانش خوارزمی و هنرستان پسرانه فنی و حرفه ای کارآفرین سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت عمران،آب و خدمات مشارکت داشتند.

 


 شماره خبر : 7200         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.