مناطق آزاد از جنس مشارکت جویی و مشارکت آفرینی هستند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
" تغییر رفتار" راکبان؛ و عزم جدی مسئولان آیا مشکل را حل خواهد کرد؟!
انعقاد تفاهمنامه همکای سازمان ملی استاندارد و سازمان منطقه آزاد کیش
انتصاب معاونت اجرایی بیمارستان کیش
حضور علی خدیور در مسابقات دوومیدانی سلیمانیه عراق
در تردد مسافران نوروزی در مناطق آزاد رشد داشته ایم

  آخرين اخبار
یکشنبه 31 فروردین 1404 ، 21 شوال 1446 ، 20 آوریل 2025 ، شماره 4693 ( 2077 دوره جدید)
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
  پربيننده ترين اخبار
نشست دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با معاون اجرایی رئیس‌جمهور
یکشنبه 24 فروردین 1404 ، 14 شوال 1446 ، 13 آوریل 2025 ، شماره 4688 ( 2072 دوره جدید)
چرا کیش هنوز قطب واقعی گردشگری منطقه نیست؟
میزبانی هواپیمایی کیش از ۱۲۱ هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴
دوشنبه 25 فروردین 1404 ، 15 شوال 1446 ، 14 آوریل 2025 ، شماره 4689 (2073 دوره جدید)
تجلیل از دست اندرکاران و تلاشگران نوروز 1404 جزیره کیش
جایگزینی شایسته برای سفرهای خارجی
صعود فرشته اقتداری به مرحله نهایی اسکواش ژاپن
مناطق آزاد جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی هستند
"بزن بريم كيش" چي شد؟!
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

سرپرست سازمان خصوصی سازی :
مناطق آزاد از جنس مشارکت جویی و مشارکت آفرینی هستند

سرپرست سازمان خصوصی سازی با حضور در پاویون دبیرخانه شورایعالی در اکسپو 2024 گفت: مناطق آزاد پایگاه های حشر و نشر سرمایه گذاری و ثروت آفرینی هستند.

  


به گزارش  اقتصاد کیش  ابراهیم بازیان در بازدید از غرفه دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تاکید بر اهمیت ثبات سرمایه در کشور اظهار کرد: دشمن به دنبال این است که قامت اقتصاد کشور خم شود و ما به تعبیر شهید بهشتی باید راست قامت بمانیم و ملت ایران نشان داده اند که این راست قامتی را با هدف استقلال و عزت نظام و انقلاب اسلامی به عنوان قله عظمت کشور هدف گرفته است.

وی با اشاره به بازدید صورت گرفته از غرفه های مناطق آزاد در ششمین نمایشگاه بین المللی توانمندی های صادراتی ایران افزود: در بازدید از غرفه های مناطق آزاد نشاط و امید آفرینی در جهت گیری های استراتژیک ناظر بر اقتصاد بین الملل به خوبی مشهود بود.

سرپرست سازمان خصوصی سازی با اشاره به نامگذاری سال 1403 توسط مقام معظم رهبری به سال « جهش تولید با مشارکت مردم» تاکید کرد: مناطق آزاد مناطقی از جنس مشارکت جویی و مشارکت پذیری هستند افزود: مردمی سازی یک هنر است و دنیا علم و عمل در این حوزه را تجربه کرده است و ما باید در این حوزه بیش از گذشته پیشرفت کنیم.

وی با تصریح بر اینکه در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و نظامی در دوران انقلاب و دفاع مقدس توانستیم مدل خوبی از مردمی سازی را به رخ جهانیان بکشیم تاکید کرد: برگ برنده مردمی سازی در حوزه های مختلف در دست ملت ایران است. ما ملتی مقام هستیم که در طول تاریخ پس از انقلاب نشان دادیم که بین مردم و دولت قرابت و نزدیکی خوبی وجود دارد و امروز ملت و دولت ما در یک اتفاق کم نظیر نشان دادند که در یک مسیر حرکت می کنند که نشان از امید مردم و باور مدیران ما دارد.بازیان با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب یک دهه است بر تولید و اقتصاد در شعارهای سال تاکید و توصیه دارند بیان کرد: تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در سال جدید در حوزه های مختلف است که و توصیه شده است که در هر سه بخش قوای سه گانه موضوع مردم و سازماندهی مردمی فعال باشند.

وی تاکید کرد: باید مردم را پای کار آورد زیرا مردم پایه های سرمایه گذاری و اقتصاد کشور هستند .سرپرست سازمان خصوصی سازی کشور با تاکید بر اینکه باید روحیه جهادی و انقلابی در مجموعه دبیرخانه مناطق آزاد شکل بگیرد افزود: ما به یک بازسازی انقلابی در مناطق آزاد نیاز داریم و امروز شاهد جاری شدن این روحیه هستیم.

وی با اشاره به اینکه به تصور من مناطق آزاد ما با نگاه لیبرالی شکل گرفته است افزود: باید به سمت نگاه انقلابی حرکت کرده و با این نگاه به سمت ثروت سازی و فروت آفرینی مردمی حرکت کند و لازم است مدیران و برنامه ریزان ظرفیت های مناطق آزاد را ناظر بر منطقه و فراتر از منطقه به سمت مردمی شدن پیش ببرند.بازیان تاکید کرد: اگر سرمایه های مردمی پای کار آورده شوند سرمایه گذاری اصلی شکل گرفته زیرا مردم بنیان و پایه های سرمایه گذاری هستند و امروز نیاز است تا مناطق آزاد با سمت قله های سرمایه گذاری حرکت کنند و در این حوزه قد بکشند که جز با بازسازی و روحیه انقلابی این روند شکل نخواهد گرفت.وی در خصوص اشتراکات بین سازمان خصوصی سازی و مناطق آزاد تاکید کرد: ما به دنبال یافتن بخش خصوصی و شما به دنبال ساختن بخش خصوصی هستید و آن چه که باید در اقتصاد ما شکل بگیرد تا شاهد رشد قامت اقتصادی کشور باشیم مردمی سازی است که ثروت آفرینی را شکل می دهد.

سرپرست سازمان خصوصی سازی با تصریح بر اینکه قرار است با واگذاری ها مولد سازی شکل بگیرد و از سرمایه گذاری شاهد بهره وری و افزایش سرمایه ها در کشور باشیم ادامه داد: مناطق آزاد می توانند در مشارکت با سازمان خصوصی سازی برای ما سرمایه گذار جذب کنند.وی از راه اندازی بخش مطالعات بازار و بازاریابی در سازمان خصوصی سازی خبرداد و افزود: مناطق آزاد ترمینال حشر و نشر سرمایه گذاری های داخلی و خارجی هستند و می توانند با مشارکت شرکت های داخلی و خارجی در طرح و پروژه های سرمایه گذاری زمینه ایجاد ارزش افزوده ومولد سازی را برای کشور به ایجاد کند.

 شماره خبر : 6509         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.