رسوب کالا در گمرک جزیره کیش صفر است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
" تغییر رفتار" راکبان؛ و عزم جدی مسئولان آیا مشکل را حل خواهد کرد؟!
انعقاد تفاهمنامه همکای سازمان ملی استاندارد و سازمان منطقه آزاد کیش
انتصاب معاونت اجرایی بیمارستان کیش
حضور علی خدیور در مسابقات دوومیدانی سلیمانیه عراق
در تردد مسافران نوروزی در مناطق آزاد رشد داشته ایم

  آخرين اخبار
یکشنبه 31 فروردین 1404 ، 21 شوال 1446 ، 20 آوریل 2025 ، شماره 4693 ( 2077 دوره جدید)
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
  پربيننده ترين اخبار
نشست دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با معاون اجرایی رئیس‌جمهور
یکشنبه 24 فروردین 1404 ، 14 شوال 1446 ، 13 آوریل 2025 ، شماره 4688 ( 2072 دوره جدید)
چرا کیش هنوز قطب واقعی گردشگری منطقه نیست؟
میزبانی هواپیمایی کیش از ۱۲۱ هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴
دوشنبه 25 فروردین 1404 ، 15 شوال 1446 ، 14 آوریل 2025 ، شماره 4689 (2073 دوره جدید)
تجلیل از دست اندرکاران و تلاشگران نوروز 1404 جزیره کیش
جایگزینی شایسته برای سفرهای خارجی
صعود فرشته اقتداری به مرحله نهایی اسکواش ژاپن
مناطق آزاد جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی هستند
"بزن بريم كيش" چي شد؟!
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیر توسعه تجارت و امور گمرکی منطقه آزاد کیش:
رسوب کالا در گمرک جزیره کیش صفر است

مدیر توسعه تجارت و امورگمرکی منطقه آزاد کیش گفت: تراز تجاری جزیره کیش سال گذشته مثبت بود و این نشان می دهد که تشریفات گمرکی در کیش با کمترین تشریفات و بوروکراسی اداری انجام می شود.

  


به گزارش اقتصاد  کیش، مهدی ذوقی در حاشیه ششمین نمایشگاه بین المللی توانمندی های صادراتی ایران با تاکید بر اینکه، حسب قوانین صادرات و واردات در مناطق آزاد، تشریفات گمرکی در این مناطق در راستای تسریع و تسهیل در سرمایه گذاری با کمترین تشریفات گمرکی انجام می شود اظهار کرد: در کیش نیز این رویه سرلوحه کار گمرک قرار دارد و اصلاحات در فرآیندها و امور اداری برای تسهیل در خدمات رسانی به سرمایه گذاران انجام می شود.

وی با اشاره به اعطای نشان برتر حوزه اقتصادی از سوی دبیرخانه مناطق آزاد به منطقه آزاد کیش افزود: تراز تجاری کیش در سال گذشته بنابر آمار و ارقام و اسناد موجود مثبت بوده است که نشان دهنده انجام امور گمرکی و صادرات در جزیره کیش با کمترین تشریفات گمرکی است.

ذوقی با بیان این که صادرات، صادرات مجدد، صادرات خدمات فنی و مهندسی و خدمات گردشگری سرفصل های عمده فعالیت در این حوزه در کیش است و تمامی این بخش ها ارز آور بوده و موجب شد تا کیش با کمترین تشریفات اداری، تسریع و تسهیل در خدمات امور گمرکی پیشتاز باشد.وی تاکید کرد: یکی از مهمترین موارد در تسهیل خدمات امور گمرکی ارزیابی در محل است که کمترین ماندگاری در گمرکات را برای کالاها داشته و موجب می شود تا کالاهای رسیده به سرعت به انبارهای تجار یا بازار منتقل شده و رسوب صفر در گمرکات را داشته باشیم.

مدیر توسعه تجارت و امور گمرکی کیش با بیان اینکه در راستای تسریع در امور گمرکی ارزیاب های گمرک به محل اعزام می شوند تا هزینه های تمام شده برای تجار به کمترین میزان برسد افزود: در کیش رویکرد بر رسوب زدایی است و در ایام پایانی سال که اوج فصل فعالیت ها در امورگمرکی است، رسوب کالا در گمرک کیش نزدیک به صفر بوده و کالاها به محض ورود به صاحبان آن تحویل می شد.

وی در رابطه با نظارت بر فعالیت های گمرکی و جلوگیری از هر گونه خطا در فرآیندهای گمرک تصریح کرد: روندی به نام ثبت آماری در مناطق آزاد مترادف با ثبت سفارش در سرزمین اصلی در این مناطق وجود دارد که وزارت صمت، بانک مرکزی، سازمان توسعه و تجارت و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر آن نظارت دارند تا تمامی فرآیندهای قانونی برکالاها در گمرک نظارت و کنترل شود

ذوقی با تاکید بر ماده 15 مقررات امور گمرکی و مقررات موضوعه که در قانون مناطق آزاد در قالب شیوه نامه مصوب شده است و اینکه ارزش گذاری کالاها در کمرگ کیش دقیق و سختگیرانه است افزود: در کیش موازنه بازار به درستی صورت گرفته و منشاء ارز شفاف است و در سازو کاری که حاکمیت پیش بینی کرده نظارت توسط سازمان های همجوار و بالادستی صورت می گیرد.

وی در رابطه با شایعات قاچاق کالا در کیش با تصریح بر اینکه قویا این موارد را با استدلال های قانونی تکذیب می کنیم تاکید کرد: به عنوان یک کارشناس امور گمرکی حسب مقررات صادرات و واردات مناطق آزاد، ورود تمام کالاها به قلمرو گمرکی مناطق آزاد مجاز است مگر کالاهای ممنوعه یا کالاهایی که شرع مقدس آن را ممنوع کرده باشد یا مصداقی با عنوان کالای ممنوعه برآن مترتب باشد. در نتیجه اطلاق قاچاق در مناطق آزاد به کالاهای وارداتی ناصواب است به ویژه در جزیره کیش که محصور بوده و تمامی کنترل ها قبل و پس از ورود کالا به شدت انجام شده و امکان ورود کالاهای غیرمجاز را به صفر می رساند.

مدیر توسعه تجارت و امور گمرکی کیش بیان کرد: جزیره کیش بنابر ماهیت ذاتی و بنیادین مناطق آزاد که ایجاد ارزش افزوده و صادرات است در سال جدید به دستور مدیرعامل سازمان و معاونت اقتصادی ایجاد پایانه صادراتی مستقل در جزیره کیش را در تقویم کاری خود دارد تا صادرات از مبدا کیش با سهولت بیشتری انجام شود.

وی افزود: کیش دارای تراز تجاری مثبت است به این معنا که ارزآوری در مقابل خروج ارز از جزیره کیش در موقعیت برتری قرار دارد.

ذوقی در رابطه با معافیت های مالیات بر ارزش افزوده در کیش نیز تاکید کرد: کیش با دارا بودن سه فاکتور محصور بودن، بافت جمعیتی و تراز تجاری مثبت با توجه به قرائن و شواهد مستدل و موجود شامل این معافیت ها مطابق ماده 10 معافیت های مالیات می شود که  پیگیری های آن در سطح مجلس و وزارت صمت و سازمان توسعه و تجارت در حال انجام است تا با اثبات این موضوع معافیت ها در کیش به اجرا درآید.

 شماره خبر : 6480         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.