پارک آهوان کیش به مرکز تحقیقاتی و پژوهشی منطقه خلیج فارس تبدیل می شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
شناسایی 14 فضای معماری جدید در کاوش شهر تاریخی حریره کیش
انعقاد تفاهم نامه سازمان منطقه آزاد کیش با صندوق بازنشستگی کشور
نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم
جلسه خوبی بود
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد
مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
با حفظ چارچوب‌های فرهنگی و دینی کنسرت‌های خوانندگان فارسی‌زبان را می توانیم بجای خارج از کشور در کیش برگزار کنیم
" تغییر رفتار" راکبان؛ و عزم جدی مسئولان آیا مشکل را حل خواهد کرد؟!

  آخرين اخبار
کیش می‌تواند ویترین تحقق شعار سال « سرمایه گذاری برای تولید» باشد
شناسایی 14 فضای معماری جدید در کاوش شهر تاریخی حریره کیش
انعقاد تفاهم نامه سازمان منطقه آزاد کیش با صندوق بازنشستگی کشور
نباید حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم
جلسه خوبی بود
یکشنبه 31 فروردین 1404 ، 21 شوال 1446 ، 20 آوریل 2025 ، شماره 4693 ( 2077 دوره جدید)
جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
خدیور قهرمان مسابقات بین المللی دو و میدانی عراق شد
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 25 فروردین 1404 ، 15 شوال 1446 ، 14 آوریل 2025 ، شماره 4689 (2073 دوره جدید)
جایگزینی شایسته برای سفرهای خارجی
مناطق آزاد جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی هستند
عملکرد بیمارستان تنها نقطه ضعف ما در نوروز 1404 بود
"بزن بريم كيش" چي شد؟!
نایب قهرمانی فرشته اقتداری در مسابقات جهانی ژاپن
رضایتمندی جامعه محلی یکی از ارکان اصلی جذب سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است
حفاری نهمین چاه طرح توسعه میدان گازی کیش
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
ظرفیت های مناطق آزاد در اقتصاد کشور مغفول مانده است
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست مطرح کرد:
پارک آهوان کیش به مرکز تحقیقاتی و پژوهشی منطقه خلیج فارس تبدیل می شود

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از تبدیل پارک آهوان کیش به مرکز تحقیقاتی و پژوهشی در منطقه خلیج فارس استقبال کرد.

  


به گزارش اقتصاد  کیش، "علی سلاجقه" معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست باتفاق  رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از مرکز بوم شناسی، پارک آهوان، سایت لاک پشت ها و تصفیه خانه فاضلاب بازدید کرد و از نزدیک با اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش در این زمینه ها آشنا شد.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در حاشیه این بازدید با اشاره به 200 هکتار مجموعه ایزوله و حصار کشی شده پارک آهوان و حضور 1000 گونه آهوی ایرانی در این مجموعه گفت: با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان و معاونت دریایی سازمان حفاظت محیط زیست سرریز سایر گونه های جانوری که در جزایر اطراف وجود دارد و از لحاظ ایمنی زیستی، مشکلی ایجاد نمی کند؛ به پارک آهوان کیش منتقل می شود.

وی با بیان این که ظرفیت‌های محیط زیست منطقه می‌تواند با یک نگاه تخصصی و کارشناسی منجر به تحول گردشگری در منطقه شود؛ ادامه داد: با رهایی سایر گونه ها در پارک آهوان کیش علاوه بر ایجاد جاذبه های گردشگری تحت عنوان سافاری پارک، می توانیم پارک آهوان کیش را به مرکز تحقیقاتی و پژوهشی در منطقه خلیج فارس تبدیل کنیم و در این خصوص بر اساس کنوانسیون منطقه‌ای کویت و راپمی، این مرکز را ارتقا دهیم.

"سلاجقه" با اشاره به ۲۹گونه مرجانی در آبهای اطراف جزیره کیش و اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش در احیای مرجان ها، از آن به عنوان یک فرصت و یک منبع بی نظیر برای انجام تحقیقات علمی و پژوهشی یاد کرد و افزود: جزیره کیش باید مرکز تحقیقاتی محیط زیست دریایی منطقه خلیج فارس شود .

وی از رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان فردی دوستدار طبیعت و محیط زیست یاد کرد و از اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه رعایت محیط زیست قدردانی و خاطر نشان کرد: مرکز بوم شناسی مکان مناسبی برای حضور دانشجویان و محققانی است که در زمینه محیط زیست فعالیت می کنند که این مرکز باید در آینده توسعه پیدا کند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به سایت حفاظت شده لاک پشت ‌های پوزه عقابی در کیش خاطر نشان کرد: این گونه در خطر انقراض یکی از ذخایر و سرمایه‌های منطقه است و می‌تواند در کنار توجه به مسائل زیست محیطی آن، نقش بسزایی در گردشگری و چرخه اقتصادی منطقه ایفا کند.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در بخش دیگر از سخنان خود خاطر نشان کرد: خوشبختانه در دولت مردمی و انقلاب و با دستور حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی رئیس جمهور کشورمان، صنایع آب بر در حاشیه سواحل جنوبی کشور متمرکز خواهند شد.

وی با بیان این در حال شناسایی زیستگاه های حساس دریایی هستیم؛ گفت: با شناسایی این زیستگاه ها و توانمندی های طبیعی می توانیم در توسعه دریا محور کمک کنیم و اهدافی که در سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری است؛ به نحو مطلوب برآورده کنیم تا ظرفیت اشتغال و تولید کشور در این زمینه ها گسترش پیدا کند و توسعه متوازن را در کنار رعایت محیط زیست داشته باشیم.

 شماره خبر : 6284         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.