اعضاء جدید هیئت مدیره جامعه مراکز پذیریی کیش انتخاب شدند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
وفاق ملی به عنوان شعار رییس جمهور ، کلید رفع مشکلات است
دولت چهاردهم با باور به مناطق آزاد بدنبال شکوفایی این مناطق است
تلاش ها و اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش برای حل مشکلات جزیره قابل تقدیر است
استراتژی احیای مناطق آزاد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد
معافیت‌های مالیاتی یکی از مهمترین مزیت‌های قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی محسوب می‌شود
رامین مهمانپرست مشاور عالی دیپلماسی اقتصادی دبیر شورای عالی مناطق آزاد شد
تاکید مدیرعامل منطقه آزاد کیش برای ساماندهی فوری وضعیت گاز در جزیره
گردشگران روسی و عمانی بزودی به کیش می آیند
مدرسه کسب‌وکار برای مهارت‌آموزی بانوان کیش راه اندازی می شود
نقد سازنده، هدیه‌ای ارزشمند برای مدیران است
فاطمه مهاجرانی در کیش چه گفت و چه شنید؟!
سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش ، ساختن آینده‌ای روشن برای جامعه است
مریم نیاکان مشاور مدیرعامل شرکت عمران ،آب و خدمات کیش شد
جزیره کیش میزبان تیم های فوتبال لیگ برتری خواهد بود

  آخرين اخبار
وفاق ملی به عنوان شعار رییس جمهور ، کلید رفع مشکلات است
ضرورت وحدت بخش خصوصی و جامعه محلی برای رشد و شکوفایی جزیره کیش
دولت چهاردهم با باور به مناطق آزاد بدنبال شکوفایی این مناطق است
تلاش ها و اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش برای حل مشکلات جزیره قابل تقدیر است
استراتژی احیای مناطق آزاد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد
معافیت‌های مالیاتی یکی از مهمترین مزیت‌های قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی محسوب می‌شود
رامین مهمانپرست مشاور عالی دیپلماسی اقتصادی دبیر شورای عالی مناطق آزاد شد
یکشنبه 23 دی 1403 ، 11 رجب 1446 ، 12 ژانویه 2025 ، شماره 4635 ( 2019 دوره جدید)
تاکید مدیرعامل منطقه آزاد کیش برای ساماندهی فوری وضعیت گاز در جزیره
گردشگران روسی و عمانی بزودی به کیش می آیند
  پربيننده ترين اخبار
قریشی سرپرست اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت عمران، آب و خدمات کیش شد
همدلی و همراهی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اقشار مختلف مردم جزیره
چهارشنبه 19 دی 1403 ، 7 رجب 1446 ، 8 ژانویه 2025 ، شماره 4633 ( 2017 دوره جدید)
جزیره کیش میزبان تیم های فوتبال لیگ برتری خواهد بود
جزیره کیش میزبان گردهمایی و فستیوال سایکل توریست ها
تلاش مشترک جامعه بازاریان و بازرگانان کیش باهواپیمایی معراج برای راه اندازی پروازهای خارجی به کیش
تاکید بر مشارکت تامین اجتماعی در تقویت خدمات بیمارستان کیش
بازسازی، تجهیز و نوسازی مدارس جزیره کیش
ایجاد وندور لیست شرکت‌های طراح و مجری سیستم‌های ایمنی و آتش‌نشانی در جزیره کیش
تاکید بر پیگیری مشکلات مردم و جزیره در کوتاه ترین زمان ممکن
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

برای اولین بار در کیش محقق شد،
اعضاء جدید هیئت مدیره جامعه مراکز پذیریی کیش انتخاب شدند

با برگزاری جلسه مجمع عمومی بطور فوق العاده جامعه مراکز پذیرایی کیش اعضاء جدید هیئت مدیره این جامعه انتخاب و معرفی شدند.

  


به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش در پی اعلام نارضایتی بخش قابل توجهی از اعضاء مجمع از عملکرد هیئت مدیره و ارائه درخواست مکتوب ، جلسه فوق العاده اعضاء این جامعه برگزار شد و اعضاء جدید هیئت مدیره انتخاب شدند.

جلسه فوق العاده این جامعه بیست و چهارم بهمن ماه جاری در محل رستوران کوکو لانژ با حضور حداکثری و مشارکت قابل توجه بهره برداران مراکز پذیرایی کیش برگزار شد که با توجه به تعداد آراء واجد شرایط و تعداد آراء اخذ شده  حضور بی سابقه ای را رقم زد.

بر اساس این گزارش برای شرکت در این انتخابات تعداد 184 نفر واجد شرایط رای دادن بودند که حضور 166 نفر در جلسه مجمع حاکی از مشارکت بالای 90 درصدی در این انتخابات دارد که در نوع خود در برگزاری مجامع مختلف در کیش بی سابقه است .

در نتیجه این انتخابات محسن ناصری استانجین  با 156 رای حائز بیشترین تعداد آرا ء شد و سید جلیل فداکار با 105 رای رضا حبیبی با 92 رای مهدی نیک فرجام با 59 رای و شهرام غلامعلی با 43 رای بعنوان دیگر اعضا ءاصلی هیئت مدیره انتخاب شدند.

 هم چنین پس از برگزاری انتخابات هیئت مدیره جلسه داخلی هیئت مدیره برگزار و بر اساس رای گیری بعمل آمده محسن ناصری بعنوان رئیس هیئت  مدیره ، سید جلیل فداکار بعنوان نایب رئیس ، شهرام غلامعلی بعنوان خزانه دار و رضا حبیبی و مهدی نیک فرجام بعنوان اعضا ء جامعه مراکز پذیرایی کیش در دوره جدید فعالیت انتخاب شدند.

محسن ناصری رئیس هیات مدیره جامعه مراکز پذیرایی کیش در حاشیه برگزاری انتخابات مجمع در گفتگویی  با خبرنگار اقتصاد کیش گفت: از حضور و مشارکت گسترده و حداکثری اعضاء مجمع شگفت زده شدیم و از همه آنها که در این انتخابات شرکت کردند سپاسگزاریم . وی افزود : این موضوع نشان دهنده اهمیتی است که فعالین در این حوزه برای صنف خود قایل هستند  و قطعا وظیفه و مسئولیت هیات مدیره را نیز برای پیگیری مطالبات آنها سنگین تر می کند .

ناصری افزود: تشکل های صنفی اگر درست از ظرفیت آنها استفاده شود با همبستگی گروهی و صنفی که دارند می توانند بهترین کمک ها را به سیاست گذاران و تصمیم گیران جامعه داشته باشند . وی افزود: قبول داشته باشیم اگر هدف پیشرفت و توسعه شهر و ایجاد بهترین امکانات و ظرفیت ها برای ارتقاء خدمات اجتماعی به کیشوندان و گردشگران است قطعا تشکل های صنفی که بر زیر و بم مسائل و مشکلات صنف خود اشراف دارند،  می توانند بهترین مشورت و نظریه ها را ارائه دهند و امیدواریم مدیران حوزه های مختلف سازمان منطقه آزاد کیش از توان و ظرفیت تشکل های صنفی بهتر و بیشتر استفاده کنند و همه با هم بتوانیم با تعامل و همکاری امور کیش را به بهترین شکل ممکن پیش ببریم.
 شماره خبر : 6239         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.