زمینه‌های همکاری مشترک علمی و فناورانه مناطق آزاد ایران و عمان بررسی شد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم

  آخرين اخبار
چهارشنبه 18 تیر 1404، 13محرم1447، 9جولای 2025، شماره 4742
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
  پربيننده ترين اخبار
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
چهارشنبه 18 تیر 1404، 13محرم1447، 9جولای 2025، شماره 4742
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در نشست با معاون توسعه مناطق آزاد عمان صورت گرفت ؛
زمینه‌های همکاری مشترک علمی و فناورانه مناطق آزاد ایران و عمان بررسی شد

نشست مشترک رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و معاون توسعه مناطق آزاد کشور عمان، با هدف بررسی زمینه‌های همکاری مشترک علمی و فناورانه دو کشور برگزار شد.

  


به گزارش  اقتصاد کیش  دکتر محمدصادق خیاطیان در این نشست، روابط ایران و عمان را دارای سابقه طولانی و دیرینه‌ای دانست و تاکید کرد: از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم این روابط بیش از پیش مستحکم‌ شده است و همکاری‌های سیاسی دو کشور در سطح بسیار خوبی دنبال می‌شود.

خیاطیان با بیان اینکه در صندوق نوآوری و شکوفایی، به دنبال گسترش روابط با کشورهای همسایه و دوست از جمله عمان در حوزه توسعه همکاری‌های علمی، فناوری و نوآوری هستیم، افزود: یکی از ویژگی‌های اصلی ایران، بهره‌مندی از نیروی انسانی توانمند است. وجود بیش از سه میلیون دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی و بیش از ۱۰۰ هزار عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی، حدود ۹۳۰۰ شرکت‌دانش‌بنیان و تقریبا همین تعداد استارت‌آپ و هسته های فناور که در ۴۵ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند، ظرفیت بالای ایران را در حوزه علم و فناوری نشان می‌دهد.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برنامه‌های حمایتی برای توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور گفت: ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی، در کنار ده‌ها صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر (VC) و صندوق سرمایه‌گذاری خصوصی (PE) وظیفه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان، استارت‌آپ و گروه‌های فناور در کشور را برعهده دارند که به توسعه این زیست‌بوم کمک شایانی کرده است.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: این حمایت‌ها منجر به توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در کشور شده است و سال گذشته بر اساس آمار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری صادرات محصولات دانش‌بنیان به حدود یک میلیارد دلار رسیده است. همه این موفقیت‌ها درحالی محقق شده است که ایران با ظالمانه‌ترین تحریم‌ها به ویژه از سوی آمریکا در چند دهه گذشته مواجه بوده است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن استقبال از گسترش روابط با کشور دوست و برادر عمان خاطرنشان کرد: توانمندی و ظرفیت‌های خوبی در دو کشور وجود دارد و تلاش می‌کنیم زمینه تعامل هرچه بیشتر پژوهشگران و متخصصان دو کشور با یکدیگر را در راستای توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه فراهم کنیم.

وی در پایان از طرف عمانی تقاضا کرد که زمینه صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی را به این کشور فراهم کند.

آینده دنیا بر پایه فناوری و نوآوری خواهد بود

عبدالعزیز الهنایی معاون توسعه مناطق آزاد عمان نیز در این نشست با اشاره به روابط دیرینه دوستی میان دو کشور ایران و عمان گفت: روابط عمان با جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر صداقت و دوستی بوده است و همچنان نیز علاقه‌مند توسعه و گسترش این روابط دوستانه دو جانبه هستیم.

وی با اشاره به سرعت بالای توسعه فناوری در سطح جهان تصریح کرد: امروز بسیاری از مسائل براساس سیاست و اقتصاد پیش‌می‌رود، اما آینده دنیا بر پایه فناوری و نوآوری خواهد بود و باید خود را برای این تغییرات سریع آماده کنیم.

الهنایی با تأکید بر اهمیت تحقیق و توسعه برای کشورش افزود: در چندین سفر به ایران، با دستاوردها و محصولات شرکت‌ها و صنایع ایرانی از نزدیک آشنا شده‌ام. زمینه خوبی برای توسعه همکاری علمی و فناوری میان تهران و مسقط وجود دارد و عمان می‌تواند پایگاه مناسبی برای دسترسی شرکت‌های ایرانی به بازارهای بین‌المللی باشد.

وی یکی دیگر از زمینه‌های همکاری مشترک را ایجاد شبکه‌ای از دانشگاه‌های جهان اسلام عنوان کرد که می‌تواند فرصت مناسبی برای تعامل هرچه بیشتر پژوهشگران و متخصصان کشورهای اسلامی با یکدیگر، شکل‌گیری تیم‌های فناورانه با حضور متخصصانی از این کشورها و همچنین، برقراری صلح بیشتر در منطقه باشد.

معاون توسعه مناطق آزاد عمان تاکید کرد: این کشور محل دسترسی بسیار خوبی به منطقه منا (MENA) یعنی خاورمیانه و شمال آفریقا است.

 شماره خبر : 5982         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.