به گزارش اقتصاد کیش،
اسدالله احمدی گفت: کارشناسان بهداشت محیط، بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی و
رعایت دستورالعملهای بهداشتی در اماکن عمومی نظارت مستمر دارند.
وی
گفت: کارشناسان بهداشت محیط با هدف حفظ سلامت عمومی، ۴۳۰ نوبت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۱۸۶ نوبت بازدید از اماکن عمومی، ۳۹ نوبت از غرفههای لوازم آرایشی و بهداشتی. کیش
بازدید کردند.
سرپرست
مرکز بهداشت کیش خاطرنشان کرد: ۱۵ نوبت
نمونه برداری از آب آشامیدنی،۷ نوبت
نمونه برداری مواد غذایی، ۴۰ نوبت
بازدید از مدارس و مهدهای کودک، یک نوبت بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، ۱۵۷ نوبت اندازه گیری کلر آب آشامیدنی و هزار و ۱۲۱ نوبت سنجش مواد غذایی با تجهیزات قابل حمل و معدوم
کردن هزار و ۵۶۰ کیلوگرم
مواد غذایی فاسد در ماه گذشته انجام شده است.
احمدی
گفت: بیست شکایت مردمی در حوزههای مواد غذایی، فاضلاب، پسماند و آب آشامیدنی در
سامانه مدیریت ارتباطات مردمی ۱۹۰ و
سامانه ۱۲۴ دریافت
شد.
سرپرست
مرکز بهداشت کیش تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت با بازدید از اماکن
ثبت شده در گزارشهای مردمی براساس دستورالعملها رسیدگی به تخلفات بهداشتی انجام
شد.
|