در تلاش برای لغو ممنوعیت پروازهای چارتری به کیش هستیم پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم

  آخرين اخبار
چهارشنبه 18 تیر 1404، 13محرم1447، 9جولای 2025، شماره 4742
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
  پربيننده ترين اخبار
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
چهارشنبه 18 تیر 1404، 13محرم1447، 9جولای 2025، شماره 4742
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش:
در تلاش برای لغو ممنوعیت پروازهای چارتری به کیش هستیم

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای برقراری دوباره پروازهای چارتری این جزیره گفت: طبق رایزنی‌های انجام شده، امیدواریم «کیش» به زودی از طرح ممنوعیت پروازهای چارتری معاف شود.

  


«مهدی ادیبان» اظهار کرد: روند جلسات نشان می‌دهد که سازمان هواپیمایی کشور دیدگاه سازمان منظقه آزاد کیش مبنی بر نقش پروازهای چارتری در رونق گردشگری این جزیره را پذیرفته و بر این اساس امیدواریم مجوز لغو ممنوعیت پروازهای چارتری برای کیش طی روزهای آتی صادر شود.

وی با بیان اینکه فروش بلیط هواپیما در کیش از یک الگوی ترکیبی پیروی خواهد کرد، افزود: مقرر شده تا فروش بلیط‌های هواپیما تحت نظارت سازمان منطقه آزاد کیش باشد.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش بیان کرد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده، ۷۰ درصد بلیط‌های پروازی به کیش به صورت چارتری و از ۳۰ درصد باقی مانده نیز قسمتی به صورت تک فروشی و قسمتی دیگر نیز برای کیشوندان اختصاص خواهد یافت؛ پروازهای چارتری تحت نظارت سازمان منطقه آزاد کیش و فقط به چارتر کنندگان مجوزدار اختصاص خواهد یافت.

«ادیبان» با بیان اینکه، قرار بر این بود تا لغو طرح ممنوعیت پروازهای چارتری برای کیش از اولین روز کاری هفته جاری اجرایی شود، افزود: این طرح تا پایان هفته در کیش اجرایی می‌شود.

گفتنی است برقراری پروازهای چارتری در جزیره گردشگری کیش یک مطالبه عمومی در منطقه بود. به‌دنبال مشکلات موجود در پیدا کردن و خرید بلیط هواپیما و قیمت‌های بالاتر از نرخ مصوب که به‌صورت چارتری به فروش می‌رفت، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، از سازمان هواپیمایی کشوری خواست ترتیبی اتخاذ کند که پروازهای چارتری تا اطلاع ثانوی لغو شود و آرامش به بازار بلیط هواپیما برگردد. با هدف کنترل قیمت بلیط هواپیما، فروش پروازهای چارتری از دهم مرداد ماه تا پایان شهریور ۱۴۰۲ لغو شد؛ اما آن‌طور که فعالان اقتصادی کیش می‌گویند، این امر موجب کاهش ورود مسافر به این جزیره شده و در حکم مرگ تدریجی گردشگری کیش است. مدیرعامل جامعه بازاریان و بازرگانان کیش پیش از این گفته بود: حذف پروازهای چارتری، یک تراژدی غم انگیز برای مناطق گردشگری است و ابراز امیدواری کرده که مناطقی همچون کیش از این تصمیم مستثنی شوند.چالش کنونی در واقع دو سو دارد؛ از سویی، در صورت برقراری پرواز چارتری، کم شدن و گران شدن بلیط‌های سیستمی مشکل‌آفرین می‌شود و از سوی دیگر، لغو فروش بلیط چارتری باعث کاهش فروش تور شده و به مناطق گردشگر-محوری مثل کیش آسیب می‌زند.

مخالفان فروش بلیط چارتری معتقدند با حذف فروش بلیط چارتر هواپیما، در قدم اول شرکت‌های چارترکننده از رانتی که در اختیارشان قرار می‌گرفت، محروم می‌شوند و در مرحله بعد، امکان تخلف و تقلب‌هایی که باعث نارضایتی مسافران می‌شود نیز از میان می‌رود.

موافقان لغو پروازهای چارتری همچنین بر این نظرند که با قانون جدید، سازمان هواپیمایی می‌تواند کنترل بیشتری روی قیمت بلیط هواپیما داشته باشد و مانع گران‌فروشی یا در دسترس نبودن بلیط هواپیما در بازار شود. این گروه معتقدند که ممنوعیت فروش بلیط چارتر، امکان تقلب و کلاهبرداری و تغییر ساعت پرواز و دور زدن جریمه توسط شرکت‌های چارترکننده را به حداقل می‌رساند.

 شماره خبر : 5498         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.