آیین ویژه بزرگداشت روز ملی خلیج‌ فارس با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش شامگاه یکشنبه دهم اردیبهشت در خانه بومیان کیش برگزار شد. پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم

  آخرين اخبار
چهارشنبه 18 تیر 1404، 13محرم1447، 9جولای 2025، شماره 4742
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
  پربيننده ترين اخبار
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

خانه بومیان کیش میزبان آیین گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
آیین ویژه بزرگداشت روز ملی خلیج‌ فارس با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش شامگاه یکشنبه دهم اردیبهشت در خانه بومیان کیش برگزار شد.

به گزارش اقتصاد کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم احمد رضا خضری استاد تاریخ تمدن دانشگاه تهران با اشاره به سوابق نام خلیج فارس در نقشه ها و مستندات تاریخی گفت:"خلیج فارس"نام تاریخی آبهایی است که از زمان باستان تا به حال به کار برده شده است که یونانیان آن را سینوس پرسیکوس و عرب‌ها نیز قرن‌ها آن را خلیج فارس یا بحر فارس می‌نامیدند.

  

استاد تاریخ تمدن دانشگاه تهران اظهار داشت: یکی از قدیمی‌ترین اسناد درباره خلیج فارس، حدود ۲۵۰۰ سال پیش در مصر و در «کانال سوئز» حک شده و اکنون در موزه لوور خودنمایی می‌کند.

احمد رضا خضری با بیان این که سرچارلز بلگریو که بیش از سه دهه نماینده‌ سیاسی دولت انگلیس در خلیج‌فارس بود برای نخستین مرتبه در سال 1334 خورشیدی در مقاله‌ای، نام مجعول را بکار برد؛ افزود: اعتلای نام خلیج فارس نباید به برگزاری همایش ها و مراسم محدود شود و مسوولان برای تبیین این مسأله باید نسبت به چاپ اطلس خلیج فارس به زبان‌های روز دنیا توجه داشته باشند.

استاد تاریخ تمدن دانشگاه تهران با ابراز خشنودی از حضور برخی از کودکان و نوجوانان در این مراسم جهت آشنایی با گذشته تاریخی کشورشان گفت: به نسل فردای این کشور توصیه می کنم خلیج فارس را پاس داشته و از هویت آن دفاع کنند.

همچنین در این مراسم مصیب شیرانی کارشناس ارشد محیط زیست و منابع طبیعی پژوهشگر سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به نقش آب در شکل گیری تمدن و علل نام گذاری ایران به عنوان گهواره تمدن، از حفر 40 هزار قنات و راه حل های ایرانیان در مهار سیلاب ها و ایجاد سیستم های متفاوت آبرسانی و ذخیره آب جهت کشت و زرع مطالبی را ارائه کرد و گفت: آشنایی با تمدن ایران و لزوم آگاهی بخشی به نسل جوان و ارتباط این نسل با شیوه زندگی و شکل گیری تمدن بزرگ ایران، وظیفه همگی ما در قبال نسل فردای ایران زمین است.

همچنین در این مراسم دقایقی از فیلم مستند"بیست زندگی در اعماق خلیج فارس" با تهیه کنندگی، کارگردانی کاظم بایرام بخش به نمایش درآمد که مورد استقبال حاضران در این مراسم قرار گرفت.

کاظم بایرام بخش در اين مراسم با بیان این که خلیج فارس یکی از با ارزش ترین زیست بوم های آبی جهان است که با وجود متنوع ترین رویش های مرجانی و گونه های مختلف جانداران آبزی شرایط بسیار ویژه ای دارد که محیط زیست آن را تبدیل به محیطی بسیار حساس و شکننده کرده است؛ افزود: انباشته شدن زباله ها در دریا و سواحل می تواند اثری منفی بر روی موجودات دریایی بگذارد و حیات جانداران مختلف دریایی اعم از ماهیان، گیاهان زیر آب و غیره را به خطر بیندازند.

شعرخوانی حسین زمانی و مریم اکبرپور از شاعران کیش در وصف خلیج فارس و اجرای هنرنمایی علی ناطقی خواننده مطرح کشورمان از دیگر برنامه های آیین گرامیداشت روز ملی خلیج فارس در جزیره کیش بود که مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت.

 

 شماره خبر : 5025         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.