زیرساخت های تولید آب و برق کیش وضعیت پایداری دارد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تغییر ساعات کاری سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه
اصلاح فضاهای بیمارستانی با هدف توسعه امکانات در دستور کار بیمارستان کیش
ظرفیت اکو می تواند گردشگری منطقه را متحول کند
دو انتصاب در دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
فعالیت های گردشگری در کیش مورد حمایت وزارت گردشگری است
صدور مجوزها را تسهیل کنید
تجلیل مهندس یزدان پناه از سازنده هتل اکسلسیور کیش
جزیره کیش، مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران سراسر جهان است
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش

  آخرين اخبار
تغییر ساعات کاری سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه
اصلاح فضاهای بیمارستانی با هدف توسعه امکانات در دستور کار بیمارستان کیش
ظرفیت اکو می تواند گردشگری منطقه را متحول کند
دو انتصاب در دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
فعالیت های گردشگری در کیش مورد حمایت وزارت گردشگری است
صدور مجوزها را تسهیل کنید
تجلیل مهندس یزدان پناه از سازنده هتل اکسلسیور کیش
جزیره کیش، مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران سراسر جهان است
شنبه 27 اردیبهشت 1404 ، 19 ذی القعده 1446 ، 17 می 2025 ، شماره 4712 ( 2096 دوره جدید)
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
  پربيننده ترين اخبار
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
پالایشگاه میدان گازی کیش به زودی احداث می شود
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در بازدید از شرکت آب و برق کیش
زیرساخت های تولید آب و برق کیش وضعیت پایداری دارد

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با هدف برنامه ریزی برای ایام نوروز در راستای تامین، تولید و توزیع و ارائه خدمات شایسته به عموم مشترکین جزیره از شرکت آب و برق کیش بازدید کرد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، سعید پورزادی در بازدید از شرکت آب و برق کیش، با تاکید بر تحقق پایداری در حوزه آب و برق این منطقه، اظهار داشت: با استعلام انجام شده از مجموعه توسعه و سلامت کیش و نظارت های مستمر در این زمینه؛ کیفیت تولید آب این منطقه از استانداردهای لازم برخوردار است و مورد تایید قرار گرفته است.

پورزادی به تمام کیشوندان و گردشگرانی که به این منطقه سفر می کنند توصیه کرد با خیال راحت از آب تولیدی شرکت آب و برق کیش که دارای تجهیزات و کارشناسان مجرب در این حوزه هستند، استفاده کنند.

به گفته پورزادی، افزودن ترکیبات آب معدنی و فرایند آزمایش های شیمیایی و میکروبی که در شرکت آب و برق کیش در حال انجام است یکی از ظرفیت های قابل قبولی در این مجموعه محسوب می شود.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش ضمن قدردانی از تلاش و اقدامات موثر شرکت آب و برق کیش در راستای ارائه خدمات شایسته به عموم مشترکین، خاطر نشان کرد: در مقایسه با آذرماه سال گذشته امروز با تفاوت های قابل توجهی، شاهد 25 درصد ظرفیت تولید آب نسبت به سال گذشته هستیم.

سعید پورزادی، گفت: تابستان امسال با انجام فرایند تبادل بین دو نیروگاه و انجام اقدامات فنی و سایر اقدامات موثر خوشبختانه در حوزه برق مشکل قطعی همانند سال های قبل نداشتیم؛ حتی تعداد 5 دستگاه دیزل که  جهت پیک بار پیش بینی شده بود مورد استفاده قرار نگرفت.

وی با تاکید به ظرفیت فاضلاب جزیره و اهمیت موضوعات زیست محیطی کیش، اظهار داشت: امسال شاهد افزایش دو برابری ظرفیت تصفیه خانه شمال جزیره کیش بودیم که از بهمن سال گذشته با برنامه ریزی های لازم و تامین منابع مالی خوبی که صورت پذیرفت در شهریور ماه امسال مصادف با هفته دولت، تصفیه خانه مورد نظر به مدار بازگردانده شد و این ظرفیت به 17 هزار و 500 متر مکعب در روز رسیده و قابلیت افزایش به 20 هزار متر مکعب تصفیه فاضلاب در روز را نیز دارد.

سعید پورزادی خاطر نشان کرد: تصفیه خانه دیگری را هم در جنوب جزیره در مرحله مناقصه در دستور کار قرار گرفته که ظرفیت تصفیه آن 4500 مترمکعب در روز خواهد بود.

پورزادی، تصریح کرد: با احداث این تصفیه خانه پیش بینی می شود 90 درصد فاضلاب تولیدی جزیره کیش که دستاورد خوبی نیز می باشد در بازچرخانی آب مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به اجرای عملیات گاز رسانی و گاز سوز نمودن سوخت نیروگاه های جزیره کیش در خرداد ماه امسال گفت: انجام این مهم به پایداری شبکه کمک خواهد کرد چرا که تولید آب و برق یک محصول استراتژیک در جزیره کیش با توجه به شرایط جغرافیایی و عدم اتصال به سرزمین اصلی است.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش از سامانه جدید هوشمندسازی مدیریت توزیع آب، واحد جدید مشترکین با هدف تکریم ارباب رجوع، آزمایشگاه میکرو شیمیایی، واحد جدید تولید آب به ظرفیت 2500 مترمکعب، بازدید و توضیحات کارشناسی توسط مسوولان هر بخش به هیات همراه صورت پذیرفت.

 

 شماره خبر : 4590         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.