به
گزارش اقتصاد کیش ، مسئول برگزاری جشنواره گفت: شرکت
کنندگان درسه بخش تهیه ساندویچ ،نوشیدنیهای دست ساز و انواع دسر با یکدیگر رقابت
کردند.
شیرزاد
گفت: داوران جشنواره به نحوه چیدمان میز و استفاده از نمادهای شب یلدا از جمله
انار، هندوانه و دیگر لوازم سفره شب یلدا برای شرکت کنندگان امتیاز ثبت کردند.
وی
آشنایی هرچه بیشتر کودکان و نوجوانان جزیره کیش با آداب و رسوم اقوام مختلف ایران
در شب یلدا، افزایش مهارت آشپزی و شرکت در یک رقابت سالم و مفرح را از اهداف
برگزاری این جشنواره برشمرد.
|