به گزارش اقتصاد کیش، دکتر سیدعلی سیفی گفت: اداره دامپزشکی کیش براساس شعار دام سالم،
غذای سالم و انسان سالم در جهت حفظ امنیت غذایی و سلامت افراد جامعه تلاش میکند.
وی افزود: براساس دستورالعملهای ابلاغی کارشناسان این اداره بر
نحوه ورود، توزیع و مصرف فرآوردههای خام دامی از مبدا تا سفره ساکنان جزیره کیش
نظارت میکنند.
دکتر سیفی افزود: حدود ۵۰۰ واحد تحت بازرسیهای مستقیم و غیر
مستقیم کارشناسان اداره دامپزشکی منطقه آزاد کیش قرار دارند.
وی تصریح کرد: بیشترین فعالیت اداره دامپزشکی کیش نظارت بر عرضه
فرآوردههای خام دامی در حوزههای مختلف است.
رییس اداره دامپزشکی کیش افزود: در شش ماهه اول امسال آمار معدوم
کردن مواد غیر قابل مصرف روند کاهشی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
دکتر سیفی افزود: در این مدت دو هزار و ۶۰۰ کیلوگرم از مواد غیر قابل مصرف در جزیره کیش شناسایی و جمع آوری و
معدوم شدند.
رییس اداره دامپزشکی کیش افزود: ساکنان و گردشگران جزیره میتوانند
گزارشهای خود را درباره نحوه مصرف فرآوردههای خام دامی در جزیره کیش به
کارشناسان این اداره واقع در میدان سنایی، ساختمان شماره دو سازمان منطقه آزاد
کیش، اداره دامپزشکی کیش ارائه کنند.
|