توسعه تعاملات بیمه‌ای و ارائه راهکارهای عملیاتی مشترک در حوزه بیمه آفشور در مناطق آزاد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم

  آخرين اخبار
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
  پربيننده ترين اخبار
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

طی امضای تفاهم نامه همکاری صورت گرفت؛
توسعه تعاملات بیمه‌ای و ارائه راهکارهای عملیاتی مشترک در حوزه بیمه آفشور در مناطق آزاد

در راستای برقراری و توسعه تعاملات بیمه‌ای، ارائه راهکارهای عملیاتی و تسهیل همکاری های مشترک در حوزه بیمه آفشور، تفاهم نامه همکاری بین دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به امضاء رسید.

  


سعید محمد در آیین امضای این تفاهم نامه گفت: خوشبختانه موضوع بیمه آفشور با سرعت خوبی پیگیری شده است. سه قانون در خصوص چگونگی مدیریت مناطق آزاد وجود داشته که در خصوص مسائل مالی و بانکی صراحت دارد. این قوانین تاکنون مغفول مانده است اما با وجود تحریم های ظالمانه و مشکلاتی که برای اجرایی کردن آن ها وجود دارد روند خوبی برای تاسیس بانک و بیمه آفشور طی شده است.

وی افزود: باید فرض بر این باشد که اگر تحریم ها برداشته نشود، چطور از ظرفیت های موجود استفاده کنیم. از مهمترین این ظرفیت ها، ارائه خدمات مطلوب بین المللی به فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران است. بانک آفشور، بیمه آفشور و بورس بین الملل سه نهادی هستند که ضرورت دارد در مناطق آزاد هر چه سریع تر شکل گیرند تا بتوانیم خدمات خوبی آنها ارائه داد.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی ادامه داد: برنامه ریزی های خوبی در این عرصه انجام شده، وزیر اقتصاد نیز قول مساعد داده اند تا این ظرفیت ها هر چه سریع تر در مناطق آزاد ایجاد شود.

سعید محمد با بیان اینکه تفاهم نامه امروز مبنای همکاری مناطق آزاد و بیمه است گفت: در تلاش هستیم تا بیمه های سرزمین اصلی را به بیمه های آفشور متصل کنیم تا بتوانیم خدمات متنوعی به سرمایه گذاران ارائه دهیم.

در نظر داریم با به روز رسانی قوانین مناطق آزاد، موانعی که در مسیر تشکیل بیمه آفشور وجود دارد را رفع و در گام بعد با جذب سرمایه معقول فعالیت خود را در عرصه های بین المللی آغاز کنیم.

مشاور رئیس جمهور خاطرنشان کرد: تسریع و تسهیل صدور پروانه های شرکت ها در مناطق آزاد اولویت ما است و مشخصا بانک آفشور نیز می تواند در این عرصه راهگشا باشد. این ظرفیت وجود دارد تا در کوتاه مدت، بیمه آفشور را در مناطق آزاد راه اندازی و یکی از دغدغه های اصلی سرمایه گذاران را مرتفع نماییم.

سعید محمد با اشاره به مفاد تفاهم نامه گفت: تسهیل تاسیس بیمه‌های آفشور با مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی در چارچوب مقررات مناطق آزاد، توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تجاری و همکاری های متقابل بیمه مرکزی و دبیرخانه شورایعالی در خصوص بیمه‌های آفشور با رعایت مقررات طرفین در زمینه ارائه خدمات مرتبط با سازمان های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی پس از این تفاهم اجرایی می شود.

 

 شماره خبر : 4198         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.