قوانین مناطق آزاد باید به صورت کامل در کیش اجرا شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش

  آخرين اخبار
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
  پربيننده ترين اخبار
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
پالایشگاه میدان گازی کیش به زودی احداث می شود
شنبه 20 اردیبهشت 1404 ، 12 ذی القعده 1446 ، 10 می 2025 ، شماره 4707 ( 2091 دوره جدید)
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه کیش:
قوانین مناطق آزاد باید به صورت کامل در کیش اجرا شود

امام جمعه کیش گفت: نبود طرح جامع اقتصادی با پیوست فرهنگی در کیش مشهود است و باید هرچه سریعتر حل شود.

  



به گزارش  اقتصاد کیش، حجت‌الاسلام علیرضا بی‌نیاز  در خطبه های نمازجمعه  کیش گفت: مدیریت‌های سیاست‌زده، دخالت‌های غیرکارشناسی، تصمیم‌های مدیریتی اشتباه، بی ثباتی مدیریتی، مشکلات قانونی و سوء استفاده از خلا‌های قانونی و انتصاب‌های نامناسب، آسیب‌های اجتماعی، ضعف زیرساخت‌ها و بی توجهی به مسائل فرهنگی مهمترین مشکلات جزیره کیش است.

امام جمعه کیش با اشاره به رکود اقتصادی حاکم بر جزیره کیش گفت: بهره گیری از نیرو‌های کارآمد بومی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه حذف برخی مشوق‌های اقتصادی باعث بروز مشکلات در کیش شده است، افزود: جزیره کیش نخستین منطقه آزاد کشور است و قوانین مناطق آزاد نیز باید به صورت کامل در این منطقه اجرا شود.

خطیب نماز جمعه کیش با اشاره به اینکه مردم با استفاده از این مشوق‌ها در مسیر شکوفایی اقتصادی حرکت می‌کنند گفت: برخی تصمیم‌های پایتخت‌نشینان باعث بروز مشکلات در کیش شده است.

وی گفت: هزینه بالای زندگی و درآمد‌های پایین از مشکلات اساسی مردم کیش است و وجود آسیب‌های اجتماعی و بی توجهی به افراد کم درآمد، رکود اقتصادی، گردشگری کیش را دچار مشکل کرده است.

امام جمعه کیش با اشاره به توسعه نامتوازن در کیش گفت: در بخش حمل و نقل هوایی دچار مشکلات زیادی هستیم و واگذاری شرکت هواپیمایی کیش به سازمان خصوصی سازی موجب نارضایتی مردم شده است.

وی از مسئولان خواست برای بازگشت شرکت هواپیمایی کیش به سازمان منطقه آزاد کیش با جدیت تلاش کنند.

وی به نبود بیمارستان تامین اجتماعی و کمبود پزشکان متخصص و کارآمد در بیمارستان کیش اشاره کرد و گفت: یکی از ظرفیت‌های مهم جزیره کیش توسعه گردشگری سلامت است و باید به آن توجه شود.

حجت الاسلام بی نیاز بی ثباتی مدیریتی را از مهمترین آسیب‌های اقتصادی کیش عنوان کرد و گفت: تعویض سه مدیرعامل در دو سال ضربه زیادی به اقتصاد و برنامه ریزی کیش وارد کرده است.

وی گفت: مدیران کارآمد انتخاب شوند و فرصت برای اجرای برنامه‌های آنان نیز در اختیارشان قرار گیرد، اگر مدیرعاملی توانمند نیست چرا انتخاب می‌شود و اگر توانمند است چرا تعویض می شود؟

امام جمعه کیش، گفت: برای اجرای طرح‌های مدیریتی یک دوره سه ساله لازم است و مدیران بالادستی این فرصت را برای مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در نظر بگیرند.

حجت الاسلام بی نیاز با اشاره به ظرفیت‌های متفاوت کیش در حوزه‌های مختلف گفت: کیش اولین و مهمترین منطقه آزاد کشور است و با انسجام مدیریتی، اجرای کامل قوانین مناطق آزاد و ایجاد مشوق‌های اقتصادی می‌تواند به منطقه بین المللی اقتصادی تبدیل شود.

وی گفت: ۱۲ نوع گردشگری در جهان وجود دارد و جزیره کیش یکی از مناطقی است که می‌تواند در حوزه‌های مختلف سیاحتی، مذهبی، طبیعت گردی، سلامت، ورزش و فرهنگ افراد زیادی را جذب کند.

وی با اشاره به اینکه کیش پیشانی جمهوری اسلامی ایران و دروازه گفتمان و فرهنگ جمهوری اسلامی است، گفت: وجود نیرو‌های انسانی کارآمد، دلسوز شریف و نجیب، بومیان توانمند در کیش در توسعه و پیشرفت منطقه موثر است.

حجت الاسلام بی نیاز با اشاره به طرح‌های نیمه تمام در کیش گفت: طرح نیمه کاره یعنی هدر رفت سرمایه و قابل قبول نیست.

وی با اشاره به اینکه برای پایان طرح‌های نیمه کاره از جمله مساجد کیش باید هرچه سریعتر اقدام شود، گفت: حفظ سرمایه‌های ملی در اولویت است.

حجت الاسلام بی نیاز با اشاره به فرا رسیدن هفته دفاع مقدس گفت: این هفته یادآور رشادت‌ها و ایثار رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است.

وی گفت: آرامش، امنیت و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران مرهون تلاش رزمندگان دوران دفاع مقدس است.

امام جمعه کیش زنده نگه داشتن یاد شهدا و گرامیداشت هفته دفاع مقدس را وظیفه ملی، دینی و اخلاقی برشمرد و گفت: بسیاری از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی در جنگ به دست آمد.

حجت الاسلام بی نیاز گفت: اگر رزمندگان غیور اسلام در دوران دفاع مقدس نبودند و اگر شهدای مدافع حرم نبودند اکنون مرز‌های جمهوری اسلامی ایران عرصه تاخت و تاز دشمنان نظام از جمله اسرائیل غاصب و نیرو‌های داعش بود.

وی گفت: فرزندان غیور ایران زمین با رشادت از حرم‌ها و حریم‌ها دفاع کردند و هرگز نگذاشتند‌ پای بیگانگان به مرز‌های جمهوری اسلامی ایران باز شود.

وی گفت: همدلی و یکپارچگی مردم ایران موجب شده است دشمنان نظام فکر دست اندازی به کشورمان را از سر بیرون کنند.

حجت الاسلام بی نیاز با اشاره به اینکه بصیرت و شناخت کافی موجب می‌شود سیاست‌های اشتباه دشمنان شناسایی شود و مردم بتوانند حق را از باطل تشخیص دهند، گفت: جنایت‌های خصمانه انگلستان آمریکا و اسرائیل و هم پیمانان آن‌ها همواره در منطقه مشهود است.

امام جمعه کیش با اشاره به روز شعر و ادب فارسی، سالروز درگذشت شاعر مطرح کشورمان محمد حسین بهجت تبریزی را گرامی داشت.

 

 شماره خبر : 4168         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.