لزوم حمایت گسترده ازفعالان بخش خصوصی به عنوان بازوی توانمند اقتصادی جزیره کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش

  آخرين اخبار
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
  پربيننده ترين اخبار
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
شنبه 20 اردیبهشت 1404 ، 12 ذی القعده 1446 ، 10 می 2025 ، شماره 4707 ( 2091 دوره جدید)
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
پالایشگاه میدان گازی کیش به زودی احداث می شود
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه اهل سنت جزیره کیش مطرح کرد:
لزوم حمایت گسترده ازفعالان بخش خصوصی به عنوان بازوی توانمند اقتصادی جزیره کیش

بخش مهمی از خطبه های نماز جمعه هفته گذشته شیخ یعقوب شمس به اهمیت بخش خصوصی در یک کشور به عنوان بازوی توانمند اقتصادی در رشد و رونق توسعه منطقه اختصاص داشت.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ شیخ یعقوب شمس؛ امام جمعه اهل سنت جزیره کیش در بخشی از خطبه های هفته گذشته نمازجمعه ضمن تشریح اهمیت بخش خصوصی گفت: بخش خصوصی در یک کشور بخشی از اقتصاد آن قلمداد می شود. در علم اقتصاد بخش خصوصی بخش عمده ای از اقتصاد یک کشور است که کمتر تحت کنترل دولتی خواهد بود و اگر عملکرد بخش خصوصی خوب باشد می تواند نقش موثری در پیشرفت و آبادانی یک منطقه ایفا کند . امام جمعه  اهل سنت جزیره کیش با اشاره به اینکه بخش خصوصی و مشارکت های مردمی پایه و اساس هر رویداد موفق است بیان داشت: سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان متولی امر جزیره بایستی اهتمام ویژه ای برای پای کار آمدن بخش خصوصی قائل شود چون بخش عظیمی از آبادانی کیش و رونق اقتنصادی فرهنگی، گردشگری و ورزشی که در جزیره اتفاق افتاده و یا در حال رخ دادن است توسط بخش خصوصی پایه ریزی شده و می شود.

شیخ یعقوب شمس با اشاره با تاکیدات خود در تماس تلفنی با معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت: در این مدت شاهد اتفاقات بسیار خوب توسط بخش خصوصی بودم و در مکالمه تلفنی با معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کردم که  گردشگری امروز و رونق اقتصادی جزیره نیازمند کمک همه جانبه و حمایت بخش دولتی از بخش خصوصی است، سازمان منطقه آزاد کیش که به عنوان دولت در جزیره محسوب می شود باید فعالتر حرکت نماید و راه را برای بخش خصوصی هموار کند. حتی من معتقدم گاهی اوقات دولت برای فعالیت بخش خصوصی باید از سر راه کنار برود و نباید برای هر گونه فعالیت این بخش هفت خوان رستم جلوی پای نخبگان گذاشته شود . شیخ یعقوب شمس افزود: برخی از اوقات نباید آقایان در دولت دنبال قانونی بگردند که بهانه ای  برای جلوگیری از ایده های نو و مانعی برای شکوفا شدن ظرفیت های مدرن و پیشرفته بخش خصوصی شود.

امام جمعه اهل سنت جزیره کیش در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تجربه نشان داده است که دولت، منطقه یا مردمی موفق بوده اند که زمینه را برای پیشرفت بخش خصوصی مهیا کرده اند و خصوصا دولت باید شرایطی را مهیا کند که بخش خصوصی با قدرت به سمت جلو حرکت کند. وی با اشاره از استقبال بی نظیر مردم از طرح تخفیف مراکز پذیرایی کیش ادامه داد: در چند روز گذشته طرحی را که مورد استقبال مردم و کیشوندان بود مشاهده کردم که بسیار عالی و هوشمندانه بود و خواسته من از سایر جوامع هم این است که  این نوع  طرح ها را در حوزه های تحت مدیریت خود برگزار کنند .

شیخ یعقوب شمس در پایان ضمن قدردانی از سازمان منطقه آزاد کیش بایت حمایت از طرح های بخش خصوصی در شرایط بد اقتصادی امروز گفت: بدانید در این برهه بدون بها دادن و شنیدن حرف مردم، جوامع، تجار و فعالان اقتصادی و اجازه دادن برای فعالیت به آن ها،  شاهد هیچگونه پیشرفتی نخواهیم بود.   

 شماره خبر : 4040         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.