وزیر اقتصاد باید بر دبیرخانه مناطق آزاد تجاری - صنعتی نظارت کند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش

  آخرين اخبار
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
  پربيننده ترين اخبار
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
شنبه 20 اردیبهشت 1404 ، 12 ذی القعده 1446 ، 10 می 2025 ، شماره 4707 ( 2091 دوره جدید)
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
پالایشگاه میدان گازی کیش به زودی احداث می شود
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

رئیس فراکسیون مناطق آزاد تجاری
وزیر اقتصاد باید بر دبیرخانه مناطق آزاد تجاری - صنعتی نظارت کند

رئیس فراکسیون مناطق آزاد تجاری – صنعتی گفت: در مناطق آزاد نباید قائل به ثبت سفارش بود بلکه در این مناطق واردات کالا صرفا بایستی در هنگام ورود به مناطق آزاد در گمرک ثبت آماری شود.

  

به گزارش اقتصاد کیش ، نشست مشترک فراکسیون مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی در جلسه مشترک با وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد و نمایندگان در این جلسه خواستار نظارت کامل وزیر اقتصاد بر امور و عملکرد مناطق آزاد شدند.

 

همچنین نمایندگان عضو این فراکسیون تاکید کردند، اگر قرار است جایگاه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد زیر مجموعه وزارت اقتصاد باشد باید به یکی از معاونت‌های وزارت تبدیل و تمامی امور به این ساختار منتقل شود و اگر هم بنا نیست چنین حکمی عملی شود؛ این حوزه باید به ریاست جمهوری منتقل شود.

 

یکی دیگر از مطالبات این فراکسیون که معطوف به مباحث تقنینی می‌شد، اصلاح قانون مربوط به حذف مالیات ارزش افزوده در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بود همچنین اعضای فراکسیون خواستار هم جهت کردن مدیریت برای اداره بهینه مناطق و تبدیل این مناطق به سکوی صادرات و ارتقای جایگاه آن‌ها در اقتصاد ملی شدند. 

 

همچنین معصومه پاشائی بهرام رئیس فراکسیون مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی اجرای حکم ماده ۱۴ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد را مورد تاکید و توجه ویژه قرار داد و گفت: در مناطق آزاد نباید قائل به ثبت سفارش بود بلکه در این مناطق واردات کالا صرفا بایستی در هنگام ورود به مناطق آزاد در گمرک ثبت آماری شود که متاسفانه چند سالی است این ظرفیت قانونی معطل مانده است.

 

نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار کرد: پیگیر هستیم کارگروه تدوین آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون مالیات بر ارزش افزوده تشکیل و قواعد لازم در این مورد پیش بینی شود تا بتوان از ظرفیت مزیتی این ماده قانونی به نفع تولید کالا و خدمات در مناطق آزاد بهره‌مند شد. 

 

وی همچنین تاکید کرد که وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌بایست طبق قانون بر فعالیت دبیرخانه مناطق آزاد نظارت و در برابر مجلس پاسخگو باشد.

 

خاندوزی: مناطق آزاد تجاری نباید مشمول مالیات بر ارزش افزوده باشند

 

در این نشست وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به مطالب نمایندگان مجلس گفت: جذابیت‌ها و امتیازات مناطق آزاد را با مالیات بر ارزش افزوده از بین بردیم.

 

وی تصریح کرد: تکلیف به دولت برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده از مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی، با زایل کردن جذابیت‌ها و امتیازات این مناطق، وضعیت را نامناسب و فعالان اقتصادی را ناراضی کرده است.

 

خاندوزی در این نشست که در محل وزارت اقتصاد برگزار شد، با بیان این مطلب تأکید کرد: ما به هیچ وجه موافق نبوده و نیستیم که معافیت‌های این مناطق کاهش پیدا کند، آن هم در حالی که همه دنیا دارند به این سمت می‌روند که مناطق آزاد را جذاب‌تر کنند.

 

وی با اشاره به مکلف شدن دولت برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده از مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی مطابق قانون، گفت: نظر کارشناسی ما این است که مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی نباید مشمول مالیات بر ارزش افزوده باشند، چرا که اساسا مهم‌ترین امتیاز منطقه آزاد، معافیت مالیاتی این مناطق است.

 

 شماره خبر : 3999         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.