دانشگاههای کیش از مصوبات ستاد بحران تبعیت کنند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش

  آخرين اخبار
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
  پربيننده ترين اخبار
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
شنبه 20 اردیبهشت 1404 ، 12 ذی القعده 1446 ، 10 می 2025 ، شماره 4707 ( 2091 دوره جدید)
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
در بسته های اینترنت تله کیش افزایش تعرفه نداشته ایم
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش
دانشگاههای کیش از مصوبات ستاد بحران تبعیت کنند

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش وفاق و همدلی میان تمام دستگاه های اجرایی مستقر در این منطقه و آمادگی ستاد مدیریت بحران کیش را لازمه حفظ امنیت و آرامش عموم مردم عنوان کرد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، مهدی کشاورز در نشست ستاد مدیریت بحران کیش با تاکید بر آمادگی کامل در مقابله با بحران احتمالی، اظهار داشت: بر اساس گزارش های ارائه شده تمام تمهیدات لازم در حوزه‌های غذا، دارو، ماشین‌آلات، فضاهای موردنیاز جهت اسکان افراد مددجو اندیشیده شده است و مردم به هیچ عنوان نگران نباشند.

وی در بازدید از مراکز مختلف اسکان، ظرفیت چند برابری‌ موجود در جزیره نسبت به جمعیت متقاضی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ضمن گذر از تنش موجود تمام آسیب های سطحی و غیر آن نیز با خود اظهاری مردم پیگیری شده و در دستور کار ناظران شهرسازی و مهندسی قرار گرفته است.

کشاورز با اشاره به محدودیت های حاکم بر جزیره کیش، تصریح کرد: امکان اعزام ماشین‌آلات خاک‌برداری به مناطق زلزله‌زده وجود ندارد اما بسته‌های غذایی، بهداشتی، دارویی و آب آشامیدنی تا جایی که امکان دارد به مناطق آسیب‌دیده ارسال، و آمار آن جهت آگاهی به عموم مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از اعلام آمادگی کامل و همراهی وزارت کشور، دبیرخانه مناطق آزاد و استانداری هرمزگان، خبر داد و گفت: رفتار زلزله در سه‌ هفته‌ اخیر خوشبختانه خطری ایجاد نکرده است و طبق اظهارات کارشناسان امر جای نگرانی نیست و مردم همچنان آرامش خود را حفظ کنند.

وی از مذاکره یا رئیس هواپیمایی کشور و همچنین ایرلاین‌های بخش خصوصی خبر داد و تاکید کرد: در صورت بروز هرگونه بحران احتمالی، از آمادگی لازم برخورداریم.

کشاورز همچنین با اشاره به عدم تمکین برخی دانشگاه‌های کیش از مصوبه ستاد مدیریت بحران مبنی بر عدم برگزاری امتحانات به‌صورت حضوری، این اقدام را تخلف عنوان کرد و گفت: در صورتی که دانشجویی بنابر مصوبه‌ ستاد مدیریت بحران کیش که در این شرایط بالاترین مرجع قانونی است، کیش را ترک کند و نمره یا غیبتی برای وی منظور شود، می‌تواند دانشگاه را مجاب به اصلاح کند و ستاد بحران نیز از آنها پشتیبانی خواهد کرد و تمام تبعات قانونی این تمرد به عهده‌ خود این دانشگاه‌ها خواهد بود و درصورت بروز هرگونه مشکلی باید در مراجع قضایی پاسخگو باشند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد کیش برای برگزاری آزمون در جزیره سازه‌ امن و برزنتی با تجهیزات سرمایشی تامین و برای آزمون دانشجویان در تهران و ۴۶۰ شهر دیگر و کشور امارات، امکانات مورد نیاز را فراهم کرده است.

13 تیر 1401

 

 شماره خبر : 3837         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.