با جلسه و وعده وعید ها مشکلات حل نمی شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم
تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش
برگزاری جشن "وطن" در جزیره کیش

  آخرين اخبار
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
  پربيننده ترين اخبار
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
چهارشنبه 11 تیر 1404،6 محرم 1447، 2 جولای 2025، شماره4739(دوره جدید2123)
نقش هویت ملی به عنوان قدرت بازدارنده در جنگ 12 روزه
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه اهل سنت جزیره کیش:
با جلسه و وعده وعید ها مشکلات حل نمی شود

شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت جزیره کیش با انتقاد از نبود بیمارستان طرف قرارداد تامین اجتماعی در جزیره کیش گفت: سال ها است ساخت درمانگاه و یا بیمارستان طرف قرارداد موضوع جلسات متعدد است، ما مصاحبه ها، نشست ها و قولها را می بینیم و می شنویم ولی در عمل کاری صورت نمی گیرد. ساخت چنین بیمارستانی برای مردم کیش تبدیل به آرزو شده است.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛ شیخ یعقوب شمس، امام جمعه اهل سنت جزیره کیش در خطبه نماز جمعه ضمن تبریک هفته قوه قضاییه به متولیان امر مهم و حساس قضا و ریاست محترم دادگستری و دادستان کیش گفت: خدا بعد از آفرینش آسمانها و زمین، عدل را میزان قرار داد تا مردم عدالت را برقرار کنند چون هیچ حکومتی با ظلم پایدار نخواهد بود. وی با اشاره به هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: متولیان این حوزه در کیش جان عزیزشان را کف دستشان گرفته اند تا جلوی سوداگران مرگ بایستند و با وارد کنندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر برخورد کنند و شاهد هستیم سالانه دهها نفر در این راه شهید می شوند. برای همه این عزیزان آرزوی توفیق داریم که همواره با ارائه میز خدمت در این مسجد آماده خدمات رسانی به کیشوندان هستند.

خطیب جمعه کیش در بخش بعدی سخنان خود گفت: متاسفانه یکی از دغدغه های عمومی و همیشگی مردم کیش ارائه بیمه خدمات تامین اجتماعی و ساخت بیمارستان طرف قرارداد در جزیره کیش است. وی ادامه داد: سال 1375 سفری به بندرعباس داشتم و در جلسه ای با مدیر بیمه تامین اجتماعی گله ام این بود که چرا مردم باید برای استفاده از خدمات تامین اجتماعی به بندر لنگه یا بندر عباس مراجعه کنند؟ چرا اداره تامین اجتماعی در کیش دایر نمی کنید و در جواب گفتند: با ما همکاری نمی کنند. ایشان قول دادند که سفری به جزیره کیش داشته و با مدیر عامل وقت جلسه ای داشته باشند. در آن زمان ملاقاتها تنظیم شد و کار شروع شد. اوایل تعداد کم تحت پوشش داشت اما امروز تامین اجتماعی کیش تبدیل به اداره بزرگ و گسترده ای شده است. شیخ یعقوب شمس ادامه داد: چیزی که مردم کیش را همیشه آزرده خاطر می کند عدم همکاری بیمه تامین اجتماعی و برخی اوقات قطع شدن خدمات درمان در جزیره کیش و برخی اوقات عدم همکاری با مراکز درمانی است و من نمی دانم مشکل از کجاست اما همیشه این مشکل وجود داشته است . سال ها است ساخت درمانگاه و یا بیمارستان طرف قرارداد است. ما مصاحبه ها، نشست ها و قولها را می بینیم و می شنویم ولی در عمل کاری صورت نمی گیرد و برای مردم کیش این امر تبدیل به آرزو شده است. خطییب جمعه کیش با بیان اینکه از همین تریبون خواسته مردم کیش را از رئیس سازمان  تامین اجتماعی کشور و مدیرکل  تامین اجتماعی استان هرمزگان اعلام می کنم و می گویم: با جلسه و وعده وعید ها و با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمی شود. چیزی که خواسته مردم است عمل به وعده ها است. چرا تامین اجتماعی مانند سراسر کشور نباید یک بیمارستان مجهز در کیش داشته باشد. وی در پایان گفت: علی رغم زحمات پرسنل و مدیران بیمارستان کیش باید بگویم  یک بیمارستان نیاز مردم کیش را برطرف نمی کند و خدمات دهی بیمه تامین اجتماعی و ساخت یک بیمارستان طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی خواسته به حق مردم کیش است.

5 تیر 1401

 شماره خبر : 3796         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.