دولتمردان موظفند مسئله اقتصاد را جدی بگیرند. پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم
تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش
برگزاری جشن "وطن" در جزیره کیش

  آخرين اخبار
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
  پربيننده ترين اخبار
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
چهارشنبه 11 تیر 1404،6 محرم 1447، 2 جولای 2025، شماره4739(دوره جدید2123)
نقش هویت ملی به عنوان قدرت بازدارنده در جنگ 12 روزه
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه کیش
دولتمردان موظفند مسئله اقتصاد را جدی بگیرند.

امام جمعه کیش گفت: گرانی قیمت‌ها امانت داری مردم را از بین می‌برد و این فشار‌ها و سختی‌ها مردم را به ستوه می آورد.

  

به گزارش اقتصاد کیش، حجت الاسلام حسن زاده در خطبه‌های نماز جمعه  کیش با تسلیت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام گفت: در مکتب امام جعفر صادق (ع) به مسئله گرانی و افزایش قیمت‌ها و تاثیر آن در زندگی اجتماعی مردم اشاره شده است.

وی با اشاره به اینکه تاثیر اقتصاد بر اخلاق و رفتار مردم را نمی‌توان نادیده گرفت، افزود: گرانی‌های اخیر اعصاب جامعه را بر هم ریخته است.

امام جمعه کیش گفت: امام صادق علیه السلام فرمودند همه مسئولان و دولتمردان موظفند مسئله اقتصاد را جدی بگیرند.

حجت الاسلام حسن زاده گفت: گرانی‌های اخیر را باید برطرف کرد و مسئولان می‌توانند اوضاع را کنترل کنند.

وی با اشاره به مساله اجاره بهای مسکن در کیش، گفت: افزایش سرسام‌آور اجاره بهای مسکن در کیش باید مدیریت شود، سیاست گذاری درستی انجام شود و برنامه‌های موثری اجرا شود تا مردم از فشار اجاره مسکن رها شوند.

امام جمعه کیش گفت: برخی از افراد در این شرایط اقتصادی سوء استفاده می‌کنند و متاسفانه این افراد کم هم نیستند و نتیجه این سوء استفاده‌ها فشار بر اقشار مختلف مردم است.

وی در خصوص احتکار گفت: چطور می‌شود روغن خوراکی یک شب در کل کشور نایاب شود قطعاً عامل آن احتکار است و کسانی که در این شرایط نامساعد اقتصادی احتکار می‌کند از رحمت خدا دور می‌شود و به گفته پیامبر اکرم (ص) ملعون اند و مورد لعنت الهی قرار می‌گیرند.

امام جمعه کیش با اشاره به اینکه یک کاسب جزء هم می‌تواند احتکار کند، گفت: اینکه اجناس را مخفی کنیم تا گران شود و بعد بفروشیم شیوه نادرستی است و قطعاً موجب فشار اقتصادی به همه مردم جامعه می‌شود.

حجت الاسلام حسن زاده به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: محور‌های صحبت‌های ایشان مهم و تاثیرگذار بود.

وی گفت: انقلابی بودن و انقلابی ماندن باید یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مردم و مسئولان باشد به توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی برخی در سال‌های ابتدای انقلاب پرشور و پرحرارت بودند، اما در وسط کار بریدند و این بریدن به صلاح جامعه انقلابی نیست.

وی گفت: یکی از شاخص‌های مهم نمایندگان مجلس انقلابی بودن است که با لفظ و ادعا درست نمی‌شود.

خطیب نمازجمعه کیش گفت: ساده زیستی یکی دیگر از نکات مهمی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی به آن اشاره کردند و گفتند مسئولان نباید اسیر تجملات و اعیان نشین شوند، مردم این شاخص‌ها را می‌فهمند و خوب تجزیه و تحلیل می‌کنند.

امام جمعه کیش گفت: نمایندگان و همه مسئولان کشور باید مردمی باشند، ارتباط آسان با مردم برقرار کنند، گوش شنوا داشته باشند و با مردم نشست و برخاست کنند.

خطیب جمعه کیش به حادثه تأسف‌بار فرو ریختن ساختمان متروپل در آبادان و کشته شدن جمعی از مردم اشاره کرد و گفت: این حادثه تلخ را به مردم خوزستان و به ویژه آبادان و همه ملت شریف ایران تسلیت عرض می‌کنم و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی از همه ظرفیت‌ها برای کاستن تلفات این حادثه باید استفاده کرد.

وی گفت: مقصران این حادثه باید پیگرد قانونی و مجازات عبرت آموز شوند مجازاتی که برای دیگران درس باشد.

خطیب نمازجمعه کیش به مسئولان جزیره کیش هم توصیه کرد: ساختمان‌های بی کیفیت نباید در جزیره ساخته شود و حتماً از مصالح مناسب و مرغوب استفاده شود تا شاهد به وقوع پیوستن اتفاقات تلخ و ناگوار نباشیم.

وی با اشاره به غرق شدن چند نفر در ماه‌های اخیر در آب‌های جزیره کیش گفت: برای کیش قابل قبول نیست که تعدادی از هموطنانمان به دلیل شنا در دریا دچار حادثه و غرق شوند.

امام جمعه کیش گفت: مسئولان با افزایش ظرفیت پلاژ‌ها می‌توانند این حوادث را مدیریت کنند.

وی گفت: مناطق ممنوعه شنا را شناسایی کنید و گشت‌های نظارتی به ویژه در روز‌های طوفانی در این مناطق مستقر شوند تا افراد را از شنا کردن در مناطق ممنوعه بر حذر دارند.

یک شنبه 8 خرداد 1401

 

 شماره خبر : 3669         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.