یکبار برای همیشه مشکل مسکن در کیش ریشه کن شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش

  آخرين اخبار
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
  پربيننده ترين اخبار
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
شنبه 20 اردیبهشت 1404 ، 12 ذی القعده 1446 ، 10 می 2025 ، شماره 4707 ( 2091 دوره جدید)
در بسته های اینترنت تله کیش افزایش تعرفه نداشته ایم
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 ، 13 ذی القعده 1446 ، 11 می 2025 ، شماره 4708 (2092 دوره جدید)
توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
رویکرد حوزه گردشگری کیش تسهیل در صدور مجوز و سخت گیری در نظارت کیفی است
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

بصیری؛ رئیس اتحادیه مشاورین املاک کیش:
یکبار برای همیشه مشکل مسکن در کیش ریشه کن شود

رئیس اتحادیه مشاورین املاک کیش از مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش خواست تا یکبار برای همیشه مشکل مسکن در کیش را ریشه کن کنند.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش، احمد بصیری، رئیس اتحادیه املاک جزیره در حالیکه قیمت های خرید، فروش ، رهن و اجاره را در جزیره کیش بسیار غیرمنصفانه توصیف کرد و  گفت: هر سرمایه ای  در زمان خودش رشد می کند و گران می شود و شما نمی توانید انتظار گران نشدن مسکن را در این شرایط داشته باشید!بصیری افزود : نمی توانید شرایط حاکم بر ساخت مسکن ،هزینه گرفتن پروانه ساخت، تهیه زمین در کیش را در نظر نگیرید و فقط بگویید ملک گران شده است. شما امروز به سازمان منطقه آزاد کیش مراجعه کنید و قیمت زمین را بگیرید. پروانه ساخت پارسال با امسال چقد فرق کرده است؟تنها 300 درصد عوارض شهرسازی گران شده است! 

احمد بصیری  با بیان اینکه شرایط امروز،زمانی بهبود می یابد که عرضه و تقاضا را برهم زنیم و عرضه را بیشتر از تقاضا کنیم اظهار داشت:حل این مشکل تنها در گرو افزایش عرضه  مسکن خواهد بود . وی گفت : نیازهای جوامع مختلف کیش زمانی رفع می شود که سازمان منطقه آزاد کیش کارگروهایی را به صورت تخصصی تشکیل دهد تا بتوانند نیاز های جوامع و صنوف مختلف هتلداران؛ بازاریان؛ ارائه دهندگان خدمات گردشگری و به طور کلی فعالان اقتصادی را بررسی کند و برای مسکن آنها چاره اندیشی شود و یکبار برای همیشه مشکل مسکن در کیش را حل و ریشه کن کنند .

بصیری با ارائه این پیشنهاد که سازمان منطقه آزاد کیش می تواند زمین در اختیارصنوف مختلف قرار دهد تا مسکن برای فعالان آن صنف ساخته شود به شرطی که قابلیت خرید و فروش نداشته باشد و از بورس بازی خارج شود،گفت:سرمایه گذاران صنوف مختلف آماده انجام چنین پروژه هایی هستند و با این اقدام قیمت مسکن در جزیره به شکل قابل توجهی پایین خواهد آمد.

 رئیس اتحادیه املاک کیش اجرای برنامه های راهبردی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را چاره  حل معضل مسکن در کیش عنوان کرد و افزود : در برنامه کوتاه مدت می توان با جانمایی شهرک هایی و ساخت کانکس خانه های پیش ساخته جهت اسکان موقت به همراه آب و برق اقشار نیازمند را اسکان داد و در کنار آن و در برنامه های میان مدت و بلند مدت ساخت مجتمع های مسکونی که زمانبر هستند را در دستور کار قرار داد. بصیری با تاکید بر اینکه این مجتمع ها بایستی غیر قابل خرید و فروش باشد و تنها برای اسکان اقشار مختلف تا زمانی که در جزیره مشغول به فعالیت هستند مورد استفاده قرار گیرد، گفت: مشکلات اجاره بهای سرسام آور در کیش قابل حل است اما نیازمنددلسوزی و اراده ایقویاست و مستلزم این است که مسئولان پای کار بیایند. ما هم در صنف خودمان تمام تلاش خود را در جهت رفع این مشکلات به کار خواهیم گرفت تا شرمنده مستاجران عزیز جزیزه کیش نباشیم.

شنبه 24 اردیبهشت 1401

 شماره خبر : 3585         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.