خودداری از انجام کارهای نمایشی در ورزش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش

  آخرين اخبار
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
  پربيننده ترين اخبار
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
شنبه 20 اردیبهشت 1404 ، 12 ذی القعده 1446 ، 10 می 2025 ، شماره 4707 ( 2091 دوره جدید)
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش
در بسته های اینترنت تله کیش افزایش تعرفه نداشته ایم
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

توسط مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش عنوان شد،
خودداری از انجام کارهای نمایشی در ورزش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر رویکرد علمی و برنامه محور در راستای پیشرفت و رفع تمام مشکلات ورزش در جزیره کیش تاکید کرد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، مهدی کشاورز در نشست هم اندیشی با روسای هیئت های ورزشی که  در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد با بیان این که در بخش عمومی ورزش از ظرفیت های کیش به خوبی استفاده نشده است گفت: با مشاهده آمار در حوزه های سلامت، جلوگیری از افسردگی و برگزاری ورزش های عمومی بر اساس ظرفیت های موجود، فعالیتی صورت نگرفته است.

کشاورز با بیان این که علت کاستی ها در حوزه های ورزشی عدم رویکرد علمی و برنامه محور بوده، عنوان کرد: با بررسی، برنامه ریزی و اجرای صحیح می توان در رفع تمام  مشکلات اقدام کرد.

 وی  با تاکید بر پیگیری و رسیدگی به مشکلات و موضوعات مریوط به حوزه ورزش جزیره اظهار داشت: در جلسات به فعالیت 29 رشته ورزشی در کیش اشاره شده است که  در صورت فعال بودن، هنوز به نقطه مطلوب خود نرسیده است.

مهدی کشاورز با اشاره به توسعه و پیشرفت ورزشگردی و ایجاد درآمدزایی در جزیره کیش گفت: با تحقق این مهم حقوق و مزایای مناسبی به مربیان اختصاص پیدا می کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، توریسم ورزشی را یکی از اهداف بلندمدت خود عنوان کرد و افزود: توریسم ورزشی به معنی این نیست که سازمان هزینه کند بلکه باید به گونه ای عمل شود که تمام فعالیت ها خودگردان باشد و آمادگی همکاری با بخش خصوصی در این حوزه فراهم شود.

کشاورز بر ضرورت پرهیز از انجام کارهای نمایشی تاکید کرد و اظهار داشت: در بخش های مختلف به ویژه ورزش باید به گونه ای عمل کنیم که حضور حداکثری مردم را به همراه داشته باشد  و برای پیشرفت این حوزه می توان نسبت به برگزاری مسابقات خاص مانند والیبال، فوتبال و سایر رشته های ورزشی با توجه به ظرفیت های موجود در کیش اقدام کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر لزوم اهمیت ظرفیت های مدارس و سالن های ورزشی در این منطقه اشاره کرد و گفت: در بازدید سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان از سالن های ورزشی، برنامه ریزی ها و پیگیری های لازم در این زمینه انجام شده است.

وی از برگزاری نشست های تخصصی با هیئت های ورزشی خبر داد و تصریح کرد: باید نقش هریک از ما برای بهبود وضعیت حوزه ورزش کیش مشخص شود.

رییس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش وضعیت ورزش های دریایی را نامناسب عنوان کرد و گفت: باید از ظرفیت های ورزشی آبی و دریایی موجود در جزیره کیش استفاده مطلوب و درآمدزایی مناسب کرد.

کشاورز در ادامه افزود: از ترویج فرهنگ ورزش های بومی در منطقه و همچنین برگزاری مسابقات کشوری در جزیره کیش استقبال می کنیم.

وی همچنین به بحث ورزش در حوزه بانوان اشاره کرد و گفت: در حوزه های مربوطه نگاه ویژه تری خواهیم داشت و برای همکاری در این زمینه آمادگی لازم خود را اعلام می کنیم.

10 اردیبهشت 1401

 

 شماره خبر : 3543         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.