بررسی پیشنهاد انعقاد توافقنامه همکاری مشترک میان ایران و کنیا پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش

  آخرين اخبار
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
  پربيننده ترين اخبار
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
شنبه 20 اردیبهشت 1404 ، 12 ذی القعده 1446 ، 10 می 2025 ، شماره 4707 ( 2091 دوره جدید)
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 ، 13 ذی القعده 1446 ، 11 می 2025 ، شماره 4708 (2092 دوره جدید)
توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش
در بسته های اینترنت تله کیش افزایش تعرفه نداشته ایم
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
رویکرد حوزه گردشگری کیش تسهیل در صدور مجوز و سخت گیری در نظارت کیفی است
برگزاری نشست هم اندیشی بررسی تخلفات صنفی، اقدامات نظارتی و اصلاح فرآیندها در جزیره کیش
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با سفیر کنیا در ایران صورت گرفت
بررسی پیشنهاد انعقاد توافقنامه همکاری مشترک میان ایران و کنیا

مهدی کشاورز از آمادگی موسسه علوم و فنون کیش برای انعقاد توافقنامه ای با خانه نوآوری و فن آوری نایروبی پایتخت جمهوری کنیا خبر داد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، مهدی کشاورز رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جلسه ای با جاشوا ا. گاتیمو سفیر جمهوری کنیا در ایران که در کیش برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های موجود در جزیره کیش به ویژه آمادگی موسسه علوم و فنون کیش برای انعقاد توافقنامه ای با خانه نوآوری و فن آوری نایروبی بر لزوم اهمیت همکاری های مشترک میان دو کشور تاکید کرد.

مهدی کشاورز در رابطه با بازدید سفیر جمهوری کنیا در ایران از ظرفیت های گردشگری کیش، تصریح کرد: انتظار داریم روابط دوستانه ای که میان دو کشور وجود دارد در حوزه های خاص اقتصادی، تجاری و به ویژه گردشگری جزیره کیش مورد توجه ویژه ای قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که قاره پهناور آفریقا و کشور کنیا دروازه ورودی شرقی آفریقا به جمهوری اسلامی ایران است، گفت: برای تحقق تبادلات تجاری اقتصادی، فرهنگی، گردشگری و فنی؛ ضروری است روابط ایران و کنیا توسعه یابد.

کشاورز با اشاره به این که ابتدای آغاز هر کاری، سختی های خاص خود را دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به این که شرکت های خوب کنیایی در ایران و شرکت های ایرانی در کنیا نسبت به سرمایه گذاری اقدام کردند این سطح از روابط مطلوب نیست و باید ارتقاء یابد.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با ظرفیت های سرمایه گذاری "هتلینگ، کلوپ های تفریحات دریایی، اماکن ورزشی و فوتبال " در جزیره کیش، اظهار داشت: کشور کنیا در حوزه ورزش های فوتبال و دو و میدانی، سرآمد کشور های دیگر است و با توجه به ظرفیت های موجود می توانیم سرمایه گذاری و همکاری های مشترک داشته باشند.

مهدی کشاورز با بیان این که منطقه آزاد کیش از آمادگی لازم برخوردار است و در صورت فراهم شدن شرایط؛ پیگیری های لازم برای برقراری پرواز مستقیم بین کیش و نایروبی انجام می شود که این مهم زمینه ساز توسعه صنعت گردشگری تجاری و یا تبادل محصولات مختلف ایران خواهد شد.

کشاورز افزود: ظرفیت هایی در داخل ایران وجود دارد که با ایجاد نمایشگاه های مشترک می توانیم ظرفیت های دو کشور را در سطح گسترده معرفی کنیم و امیدواریم این جلسه آغازی برای تثبیت و بهبود روابط میان دو کشور باشد.

وی اظهار داشت: منطقه آزاد کیش نمادی کوچک از ایران پر جاذبه و بسیار دیدنی همچون "اصفهان، شیراز، تبریز و مشهد" در انتظار میزبانی شایسته از مردم خوب کنیا است.

جاشوا ا. گاتیمو سفیر جمهوری کنیا در ایران، با اشاره به تشابه اقلیمی و بافت شهری و همچنین وجود منطقه بومی نشین کیش و مومباسا در کنیا اظهار داشت: این منطقه نیز مانند کیش قطب گردشگری کنیا و جزیره ای در کنار دریای پهناور با درختان نخل و صخره های مرجانی است.

وی با بیان این که شهر تاریخی حریره و شهر زیر زمینی کاریز یکی از ظرفیت های گردشگری منحصربفردی است که از جذابیت قابل توجهی برخوردار است، گفت: توپ جنگی که به صورت نمادین در شهر حریره در معرض دید عموم قرار گرفته است به عنوان یکی از سلاح های جنگی کشور پرتقال بود امروزه از جذابیت های گردشگری کیش محسوب می شود و بیانگر تجربه تاریخی مشترک کیش و کنیا است.

سفیر جمهوری کنیا با اشاره به فعالیت آژانس های هواپیمایی در حوزه گردشگری و برقراری خطوط پروازی این دو کشور، تصریح کرد: ایران جذابیت های زیادی برای مردم جمهوری کنیا دارد و با توجه به تمدن دیرینه ایران و برقراری پرواز کیش به دوحه می توانیم از این ظرفیت ها بهره مند شویم.

وی با اشاره به ورزش ماراتن که می تواند گزنیه مناسبی برای برگزار این مسابقات میان ایران و کنیا باشد، گفت: تحقق این مهم می تواند به عنوان گردشگری ورزشی مطرح شود.

 

31 فروردین 1401
 شماره خبر : 3505         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.