برگزاری مراسم گرامیداشت روز پاسدار در جزیره کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
برای آینده جزیره کیش احساس خطر می کنم
سید شهاب طباطبایی و علی متقیان عضو شورایعالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی کشور شدند
کسب هفت مدال در رقابت علمی قاره کهن
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش

  آخرين اخبار
ظرفیت های نهفته در سمپوزیوم گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش
جزیره کیش جزء ظرفیت های برتر گردشگری کشور است
برگزاری کارگاه آموزشی «بررسی چالش‌های رسیدگی به پرونده‌های حوزه کار» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
جزیره کیش به پایتخت رویدادهای خلاقانه منطقه تبدیل می شود
توسعه جامعه محلی یکی از رویکردهای جدی مناطق آزاد است
درخشش هواپیمایی کیش و کسب رتبه دوم در بین ۲۳ شرکت هواپیمایی فعال کشور
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 ، 16 ذی القعده 1446 ، 14 می 2025 ، شماره 4711 ( 2095 دوره جدید)
صدور سند سواحل کیش به نام سازمان منطقه آزاد کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
پسکرانه مناطق آزاد باید محل تولید صادرات‌گرا باشد
  پربيننده ترين اخبار
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
چشم‌اندازی نوین در گردشگری و هتلداری منطقه‌ای
شنبه 20 اردیبهشت 1404 ، 12 ذی القعده 1446 ، 10 می 2025 ، شماره 4707 ( 2091 دوره جدید)
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 ، 13 ذی القعده 1446 ، 11 می 2025 ، شماره 4708 (2092 دوره جدید)
توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش
در بسته های اینترنت تله کیش افزایش تعرفه نداشته ایم
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
رویکرد حوزه گردشگری کیش تسهیل در صدور مجوز و سخت گیری در نظارت کیفی است
برگزاری نشست هم اندیشی بررسی تخلفات صنفی، اقدامات نظارتی و اصلاح فرآیندها در جزیره کیش
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

برگزاری مراسم گرامیداشت روز پاسدار در جزیره کیش

مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت فرارسیدن ولادت با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، با فرماندهان ناحیه مقاومت بسیج سپاه و یگان حفاظت هواپیمایی فرودگاه کیش دیدار و از آنها تقدیر کردند.

  


به گزارش اقتصاد  کیش، جمعی از مسئولان سازمان و مدیران شرکت های تابعه به مناسبت سوم شعبان‌ و ولادت امام حسین علیه‌السلام ضمن حضور در ستاد فرماندهی سپاه ناحیه مقاومت بسیج و یگان حفاظت هواپیمایی فرودگاه کیش، با اهدای لوح روز پاسدار را گرامی داشتند.

 احمد رجب‌ پور سرپرست معاونت توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش در این دیدار ضمن تبریک به مناسبت ولادت امام حسین علیه‌السلام، و ارزنده شمردن نامگذاری این روز به نام پاسدار به سخنی از سردار شهید سلیمانی مبنی بر لزوم تامین امنیت در هر سازمانی اشاره کرد و گفت: پاسداران در تمامی حوزه‌های امنیتی، نظامی و عملیاتی، پست‌های حساسی دارند و همواره از حریم ایران اسلامی‌ حراست می‌کنند.

رجب‌پور رشادت‌های پاسداران را افتخاری برای کشور دانست و افزود: بی شک فقدان چنین دلیرمردانی، کشور را با مشکلات عدیده‌ای رو به ‌رو خواهد کرد و امنیت و آرامش را مدیون این بزرگ مردان هستیم.

سرهنگ پاسدار محمد میرزاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش نیز در این دیدار، از خودگذشتگی و ایثار را صفات بارز امام حسین علیه‌السلام برشمرد و گفت: این خصوصیات در وجود پاسداران کشور متبلور شده است، شهدای جنگ و پس از آن در ایران نیز نمادی از پاسدار واقعی بودند که از اسلام و میهن حراست کردند. 

وی ضمن تقدیر از مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش همه‌ خدمتگزاران میهن اسلامی را، پاسداران حریم کشور عنوان کرد.

 سرهنگ میرزاده، آموزش برای بسیجیان را امری ضروری عنوان کرد و افزود: تقویت نیروی بسیجی موضوعی حائز اهمیت است که وجود نیروی مردمی قدرتمند را برای کشور رقم می زند، این نکته قابل تامل است که اوکراین به دلیل عدم وجود نیروی مردمی نتوانست مقاومت کند و پیروز شود.

وی تصریح کرد: تمرین‌های بسیجیان در ایران، توام با ایمان و اخلاص است و انسجام خاصی به مقاومت آنان می‌بخشد، به دلیل رشادت‌ها و پاسداری‌های اینچنینی، هیچ قدرتی جرات تعدی به مرزهای کشورمان را پیدا نکرده است. 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش این نشست را تجدید میثاقی با شهدا و حضور در خط ولایت دانست و افزود: بیان عقاید و واقعیت‌ها و آنچه اصل و اساس نظام انقلاب است در جهاد تبیین ارائه می‌شود و با توجه به سیاست‌های رسانه‌ای دشمن، برای مقابله با آسیب‌های احتمالی اهمیت ویژه‌ای دارد.

در این نشست، حسین همتی سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، ضمن آرزوی توفیق در تمامی زمینه های پاسداری برای فرمانده سپاه، گفت: تمامی فعالان در نظام انقلاب اسلامی ایران باید پاسدار نظام بوده و شئونات آن را حفظ کنند.

پس از این نشست، در دیدار با جانشین فرمانده یگان حفاظت هواپیمایی فرودگاه کیش از تلاش‌های پاسداران یگان تقدیر شد.
دوشنبه 16 اسفند 1400
 شماره خبر : 3367         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.