همکاری نزدیک دولت و مجلس مشکلات فعالان اقتصادی مناطق آزاد را حل می کند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم
تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش
برگزاری جشن "وطن" در جزیره کیش

  آخرين اخبار
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
  پربيننده ترين اخبار
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
چهارشنبه 11 تیر 1404،6 محرم 1447، 2 جولای 2025، شماره4739(دوره جدید2123)
نقش هویت ملی به عنوان قدرت بازدارنده در جنگ 12 روزه
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مشاور رییس جمهور در دومین نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد؛
همکاری نزدیک دولت و مجلس مشکلات فعالان اقتصادی مناطق آزاد را حل می کند

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ويژه اقتصادی گفت: همکاری نزدیک دولت و مجلس،‌ عمده مشکلات فعالان اقتصادی در مناطق آزاد را برطرف خواهد نمود.

  

سعید محمد روز گذشته  در دومین نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: در دور جدید حیات مناطق آزاد با همکاری نمایندگان مجلس و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ويژه اقتصادی، بارقه امیدی برای فعالان اقتصادی ایجاد می شود و وضعیت خوبی را در مناطق آزاد شاهد خواهیم بود. 
وی با بیان اینکه تسهیل در فعالیت فعالان اقتصادی در مناطق آزاد در واقع کمک به اقتصاد سرزمین اصلی است افزود: از همه فعالان اقتصادی کشور می خواهیم کمربندهاشان را محکم ببندند و با شرایط خوبی که مهیا می شود با دید خوب نسبت به مناطق آزاد و ويژه اقتصاد، اهتمام داشته باشند.
مشاور رییس جمهور اظهار داشت: اگر بخواهیم مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تحول آفرین شود، باید سرمایه گذاران را ترغیب به سرمایه گذاری در این مناطق کنیم.
سعید محمد گفت: در صورت نبود مشوق های سرمایه گذاری در مناطق آزاد دیگر این مناطق فرقی با سرمین اصلی ندارند، این موضوع با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی رفع خواهد شد.

** از افزایش نظارت مجلس استقبال می کنیم

قائم مقام دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این نشست با اعلام استقبال از افزایش نظارت مجلس بر فعالیت های این مجموعه خواستار برخورد خانه ملت با دستگاه هایی شد که در روند اجرای ماده 65 (قانون احکام دائمی برنامه های توسعه در مناطق آزاد) سنگ اندازی می کنند. 
حمید برومند گفت: قانون دریافت مالیات بر ارزش افزوده از فعالان اقتصادی مناطق آزاد را معاف کرده ولی در بودجه 1400 این بند لغو شده است و اشخاص یا مجموعه هایی که حساب طولانی مدت روی موضوعات باز کرده اند را به مشکل انداخته است.
برومند افزود: همچنین صدور برگه های مالیاتی مبتنی بر قوانین سرزمین اصلی و بعضا سلیقه ای عمل کردن سازمان امور مالیاتی مشکلاتی برای فعالین اقتصادی ایجاده کرده است، بعلاه اعزام کارشناسان گمرگی ناآشنا به قوانین مناطق آزاد سبب شده در مواردی بنابر قوانین سرزمین اصلی عمل کنند.
وی بیان کرد: مشکلات ناشی از عدم اجرای ماده 65 احکام دائمی برنامه های توسعه کشور نیازمند بروز رسانی قوانین نحوه اداره مناطق آزاد است تا فقدان اختیارات مدیران عامل برطرف شود، برخی دستگاه ها نه تنها در اجرای مدیریت یکپارچه مناطق آزاد یاری رسان نیستند بلکه مشکلاتی نیز ایجاد می کنند.
قائم مقام دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خواهان نظارت و راهبری مجلس بر اجرای کامل قانون مناطق آزاد شده و تصریح کرد: یکی از مشکلات ما در مناطق آزاد عدم وجود ابزارهای نوین مالی است، قوانین سرزمین اصلی جلوی اجرایی شدن نگاه های نو را می گیرند، طرح های ما برای ایجاد آفشور بانک و بورس بین الملل به کندی پیش می رود، چرا کارشناسان مجموعه ها با نگاه قوانین مناطق اصلی آنها را ارزیابی می کنند.
برومند یادآور شد: به لحاظ ماهیتی نمی توان با قوانین ریالی سرزمین اصلی کار ارزی برای افزایش سرمایه گذاری در مناطق آزاد انجام داد.

گفتنی است؛ اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این جلسه دیدگاه های خویش پیرامون موضوعات و مباحث مرتبط با مناطق آزاد را مطرح کرده و در این خصوص به تبادل نظر با دبیر و معاونان دبیرخانه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور پرداختند.تاریخ انتشار 16 آذر 1400

 

 شماره خبر : 3053         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.