سرمایه گذاری و نوآوری برای پیشرفت مکمل یکدیگرهستند پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم
تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش
برگزاری جشن "وطن" در جزیره کیش

  آخرين اخبار
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
  پربيننده ترين اخبار
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
چهارشنبه 11 تیر 1404،6 محرم 1447، 2 جولای 2025، شماره4739(دوره جدید2123)
تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم
نقش هویت ملی به عنوان قدرت بازدارنده در جنگ 12 روزه
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
سه شنبه 10تیر1404، 5محرم1447، 1 جولای 2025،شماره 4738(2122 دوره جدید)
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

معاون فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کیش عنوان کرد
سرمایه گذاری و نوآوری برای پیشرفت مکمل یکدیگرهستند

معاون فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان سیزدهمین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری سرمایه گذاری و نوآوری را مکمل یکدیگر عنوان کرد.

  

به گزارش اقتصاد کیش، ستار هاشمی معاون فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان  سیزدهمین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و هشتمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک،بیمه  و خصوصی سازی کشور با بیان اینکه سرمایه گذاری و نوآوری مکمل یکدیگرهستند گفت: نوآوری با ایجاد تحولات دیجیتال و هوشمندسازی اثرات بسزایی بر رشد اقتصادی دارد، بنابراین سرمایه گذاری در کنار نوآوری معنا پیدا می کند.

وی همچنین به تشریح سیر تحولات بشری در دهه ها و هزاره های گذشته،انقلاب های شناختی، کشاورزی، انقلاب داده و پس از آن انرژی پرداخت و افزود: طی 300 سال اخیر نابرابری اقتصادی اتفاق افتاده و کشور های غربی عملا به سرعت حجم اقتصاد خود رابزرگ کردند و آنها که از این ظرفیت استفاده نکردند دچار عقب افتادگی شدند و شکاف های عمیقی در رشد اقتصاد به وجود آمد.

ستار هاشمی معاون فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه این مطلب تحول دیجیتال را یک واقعیت وضرورت عنوان کرد که باید به صورت جدی به آن پرداخته شود.

هاشمی عوامل تاثیر گذار بر رشد اقتصادی را بهره وری ازسرمایه، نیروی کار و عوامل تولید و امکان تامین منابع جدید برشمرد و بر لزوم توجه به استفاده از ظرفیت فناوری در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

وی افزود:توجه به فناوری ها ضمن کاهش قیمت به بهبود کیفیت به عنوان ظرفیت بهره وری کمک می کند و موجب کنار گذاشتن ساز و کارهای سنتی و تغییر ساختار ها و فرایند های متناسب با فناوری جدید خواهد شد.

معاون فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با تشریح سهم تحول دیجیتال در اقتصاد موسوم به اقتصاد دیجیتال تصریح کرد:حجم اقتصاد کشور در سال 2016 از کل اقتصاد دنیا 15 درصد بوده و پیش بینی ها حاکی از رشد این رقم تا 25 درصد در سال 2025 است که موفقیتی بزرگ در این حوزه به شمار می آید.

ستار هاشمی مهمترین مولفه های شکل گیری اقتصاد دیجیتال را استفاده از قابلیت های نسل پنجم تلفن همراه،بستر سازی برای ایجاد اینترنت اشیا،گسترش هوش مصنوعی و استفاده از ظرفیت بلاکچین به عنوان موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری نام برد.

هاشمی همچنین با اشاره به مبحث هوشمند سازی این امر مهم را موجب بهبود کیفیت زندگی، توسعه پایدار و حفظ محیط زیست، رشد اقتصادی  ارتقا امنیت و آرامش با حفظ حریم خصوصی افراد عنوان کرد.

وی با تشریح مبحث متا ورس (موضوعات فراجهانی) گفت: به موازات زندگی واقعی، زندگی و زیست مجازی در حال شکل گیری است که شاید برای ما قابل پذیرش نباشد، مصداق آن زمانی بود که برای پذیرش رمز ارز با مشکل مواجه بودیم و اکنون این مبحث نقش بسزایی در اقتصاد ایفا می کند. در حال حاضر نیز فضایی با واقعیت مجازی ایجاد شده که وارد آن می شویم، شخصیت هایی برای خود تعریف می کنیم و موضوعات زندگی واقعی مانند ساخت و فروش ساختمان میلیون دلاری و بسیاری اتفاقات دیگر را در این زیست مجازی تجربه می کنیم.

ستار هاشمی معاون فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش پایانی سخنانش گفت: باید تمام تلاش و توان خود را در اینگونه مباحث و موضوعات سرمایه گذاری بگذاریم چراکه در سال  2070اتفاقی  تحت عنوان انقلاب باد بعد ازانقلاب انرژی های تجدید پذیر پیش بینی شده به این معنا که هویت چندگانه بشر، امروز در حال شکل گیری است.تاریخ انتشار 10 آذر 1400

 

 شماره خبر : 3024         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.