تجربیات موفق کیش باید در دیگر مناطق آزاد اجرا شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
ماراتن کیش ،جریان زیبایی که فدای حواشی شد
تشکر ، تشکر ، تشکر
برگزاری نشست بررسی مشکلات واردات برای حمایت از فعالان اقتصادی کیش
تأکید معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت بر ضرورت توسعه همکاری‌ها با مناطق آزاد
برگزاری مراسم تجلیل از زنان ارزش‌آفرین کیش
نامه کانون وکلای دادگستری استان هرمزگان پیرامون حوادث اخیر کیش به رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهور
خطوط سبز ارزی برای تولیدکنندگان مناطق ویژه اقتصادی ایجاد می‌شود
حضور دادستان کیش در جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش
نسل زد کیش : چالش‌ها و فرصت‌ها
ارائه دستاورد‌های بیش از ۴۰ کشورجهان در کیش اکسپو ۱۴۰۴
شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
بازدیدهای مستمر معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش از طرح ها و پروژه های در دست اجرا
حضور فعال دبیرخانه و سازمان‌های مناطق آزاد در رویداد کیش اکسپو 2025

  آخرين اخبار
ماراتن کیش ،جریان زیبایی که فدای حواشی شد
تشکر ، تشکر ، تشکر
برگزاری نشست بررسی مشکلات واردات برای حمایت از فعالان اقتصادی کیش
تأکید معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت بر ضرورت توسعه همکاری‌ها با مناطق آزاد
برگزاری مراسم تجلیل از زنان ارزش‌آفرین کیش
شنبه 22 آذر 1404 - 22 جمادی الثانی 1447 - 13 دسامبر 2025 - شماره 4848 (2232 دوره جدید)
نامه کانون وکلای دادگستری استان هرمزگان پیرامون حوادث اخیر کیش به رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهور
خطوط سبز ارزی برای تولیدکنندگان مناطق ویژه اقتصادی ایجاد می‌شود
حضور دادستان کیش در جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش
نسل زد کیش : چالش‌ها و فرصت‌ها
  پربيننده ترين اخبار
یکشنبه 16 آذر 1404 - 16 جمادی الثانی 1447 - 7 دسامبر 2025 - شماره 4844( 2228 دوره جدید)
دوشنبه 17 آذر 1404 - 17 جمادی الثانی 1447 - 8 دسامبر 2025 - شماره 4845 ( 2229 دوره جدید)
جزیره کیش قربانی چه چیزی شد؟!
اندر احوالات ماراتن کیش
ماموریت وزیر اقتصاد به دبیر مناطق آزاد برای رسیدگی به حواشی ماراتن کیش
توسعه کیش؛میان عشق به جزیره و نگاه عبوری مدیران
کمبود حمل‌ونقل ارزان برای گردشگران و ساکنان جزیره
جزیره کیش خاستگاه اول فوتبال ساحلی ایران
شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

دبیر شورایعالی مناطق آزاد :
تجربیات موفق کیش باید در دیگر مناطق آزاد اجرا شود

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی از بهره برداری 190 طرح‌ مختلف در مناطق آزاد به ارزش ۲۵۰ هزار میلیارد ریال و ایجاد ۱۲ هزار شغل تا پایان ماموریت دولت دوازدهم خبر داد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش ، حمید رضا مومنی با اشاره به بهره برداری از طرح های شاخص مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی در سه مرحله با دستور رییس جمهوری به صورت ویدیو کنفرانس گفت: تا پایان ماموریت دولت دوازدهم ۲ برنامه دیگر برای بهره برداری از طرح های عمرانی مناطق آزاد کشور برنامه ریزی شده است.

به گفته مومنی در مرحله چهارم ۱۰۰ طرح و در مرحله پنجم نیز ۹۰ طرح با ۲۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری و  اشتغالزایی برای ۱۲ هزار نفر به بهره برداری می‌رسد.

مشاور رییس جمهوری یادآور شد: معتقدیم در مجموع طرح های اجرا شده در هشت سال گذشته، مناطق ویژه اقتصادی کاربردهای واقعی خود را بروز داده به طوریکه در ۲ سال گذشته تزار تجاری مناطق ویژه اقتصادی کشور مثبت شده است.

مومنی با اشاره به اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام موافقت اصولی خود با تاسیس هفت منطقه آزاد تجاری و ۱۳ منطقه ویژه اقتصادی را اعلام کرده است افزود: این مناطق با رویکرد متفاوتی در ارتباط با محدوده، اختیارات و کارکردهای آن ایجاد خواهند شد.

وی اضافه کرد: پیگیری تصویب این مناطق از سال ۱۳۹۳ با تصویب هیات دولت آغاز شده در این مدت جلسات مختلفی در دولت، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و در نهایت مجمع تشخیص مصلحت نظام برای به سرانجام رسیدن آنها برگزار شده است.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی با اشاره به برنامه های این دبیرخانه برای تحقق اهداف تولید، مانع زدایی و پشتیبانی‌ها گفت: حل مشکلات پیش روی تولید در این مناطق در ۲ بخش برای تاثیر گذاری در بخش تولید در حال پیگیری است.

وی اضافه کرد: در این راستا کارگروه تخصصی شناسایی چالش‌ها و رفع موانع تولید در این دبیرخانه و تمام مناطق آزاد و تجاری کشور تشکیل شده تا به کمک سرمایه گذاران و مسئولان مرتبط نسبت به تحقق اهداف شعار امسال اقدام شود.

مومنی گفت: در بخش پشتیبانی بیشتر اقدام ها مربوط به بخش تامین مالی در این مناطق معطوف شده که سعی می شود تا چالش تامین مالی با ورود مناطق آزاد و بخش خصوصی به بازارهای سرمایه ای برطرف شود.

وی یادآور شد: در این راستا منطقه آزاد کیش با برنامه ها و فرآینده های کارشناسی و فنی توانسته تجربه های موفقی را کسب کند که در نظر داریم این تجربیات را در تمام مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی اجرا کنیم.

مشاور رییس جمهوری یادآور شد: در بخش مانع زدایی نیز که ۹۵ درصد موانع با همکاری ۶ دستگاه از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و اقتصاد دارایی قابل حل است که در این راستا تمام موارد احصا و در حال رایزنی برای مرتفع شدن آن هستیم.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود حداکثر تا یک ماه آینده بسیاری از این مشکلات مرتفع شود افزود: انتظار می رود با رفع این موانع کارنامه خوبی  برای دولت در منطقه آزد تجاری باقی بماند.

حمید رضا مومنی برای حضور در نخستین شورای معاونان سازمان منطقه آزاد کیش  در سال 1400 و همچنین بازدید از د ساخت پایانه جدید مسافری فرودگاه بین المللی کیش به  این جزیره سفر کرده بود.

 

 شماره خبر : 1991         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.