محمد إبراهيم انصارى لارى ….آغاز فصلی جدید در حکمرانی پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
جزیره کیش الگوی ارزشمند وحدت و همگرایی در مسیر توسعه و پیشرفت است
راه اندازی سومین دفاتر خدمات هوشمند مناطق آزاد این بار درجزیره کیش
برای ایرانی آباد و سرافراز بایدبا وحدت و همدلی در کنار هم باشیم
20شهریور ؛ آخرین فرصت برای خروج خودروهای آمریکایی و حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی سی از کیش
آغاز نام نویسی بدون آزمون کارشناسی پیام نور مرکز بین الملل کیش
امروز آخرین مهلت نام نویسی مقطع کارشناسی پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران
مدیران مناطق آزاد باید مثبت اندیش باشند
ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره کیش به ۷۶ درصد رسید

  آخرين اخبار
آغاز عملیات اجرایی طرح مسکن بومیان کیش از ۲۰ آبان
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
برپایی جشن عاطفه‌ها درجزیره کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
کپسول های زنگ زده
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران
بررسی راهکارهای معرفی جزیره کیش به‌عنوان پایلوت "شهر محیط‌زیستی" کشور
تمرکز ما بر تخصصی کردن مناطق آزاد است
بازگشت مزیت‌های قانونی شرط موفقیت مناطق آزاد است
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 15 ربیع الاول 1447 - 8 سپتامبر 2025 - شماره 4782 ( 2166 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
امروز آخرین مهلت نام نویسی مقطع کارشناسی پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران
رئیس جدید اداره کل گمرک کیش منصوب شد
هدف از دعوت مقامات ارشد کشور به کیش شنیدن بدون سانسور مشکلات سرمایه گذاران است
ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره کیش به ۷۶ درصد رسید
برای ایرانی آباد و سرافراز بایدبا وحدت و همدلی در کنار هم باشیم
شنبه 15 شهریور 1404 ، 13 ربیع الاول 1447 ، 6 سپتامبر 2025 ، شماره 4780 ( 2164 دوره جدید)
یکشنبه 16 شهریور 1404 ، 14 ربیع الاول 1447 ، 7 سپتامبر 2025 ، شماره 4781 ( 2165 دوره جدید)
جزیره کیش الگوی ارزشمند وحدت و همگرایی در مسیر توسعه و پیشرفت است
آغاز نام نویسی بدون آزمون کارشناسی پیام نور مرکز بین الملل کیش
مدیران مناطق آزاد باید مثبت اندیش باشند
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

محمد إبراهيم انصارى لارى ….آغاز فصلی جدید در حکمرانی

سخنان رییس جمهور در مراسم تنفیذ حاوی نکات بسیار مهم و کلیدی بود. به خصوص وقتی رشته کلام از محدوده متن فراتر میرفت و چهارچوب پیش نوشته ها را رها ميكرد سخنان ایشان جذاب تر و شنیدنی ترمي شد. هر چند روح کلی نطق ایشان از رویکردی کاملا مردمی برخوردار بود اما دو فراز درخشان سخنان رییس جمهور زمانی بود که رضایت مردم را شاخص موفقیت دانست و نیز جاییکه رای ندادن انبوه ایرانیان را از سر دغدغه ى تغییر برای ایران اعلام كرد. این نوع توجه به مردم که به کلی با مردم داری مرسوم و رایج متفاوت است را باید مردم باوری پزشکیان دانست.

  

آنچه در طول سالیان اخیر به خصوص در دوره هر چند کوتاه اما پر خسارت حاکمیت یکدست به صورت شگفت انگیز و معناداری به حاشیه رانده شده و سعی بر فراموشی و تغافل ازآن  میشد. مردم باوری غیر از مردم داری است. مردم داری شیوه ای است که بسیاری ازسياست مداران و دولتمردان برای کسب محبوبیت و فراز آمدن بر قدرت یا فرار از مسولیت و پنهان کردن شکست ها و ناکامی ها در هنگام قدرت بدان متوسل میشوند و این شیوه می تواند غالبا به دروغ و فریب و ریا آلوده شود اما مردم باوری یک فرهنگ است که دروغ و فریب و تظاهر در آن راهی ندارد. یک سیاستمدار و یا یک دولت مردم دار فقط آن دسته از مردمی رابه رسمیت می شناسد که هوادار و طرفدار او باشند . در راهپیمایی ها و مناسبت های رسمی و آیینی که او دعوت می کند شرکت داشته باشند و آنها را صرفا برای تایید و تصويب و تکبیر گفته ها برنامه ها و قطعنامه های خود می خواهد . اما سیاستمدار مردم باور همه مردم را ارج می نهد همه مردم را باور دارد و مردم را برای پرسش و پاسخ، نقد و نظارت و چون و چرا هم می خواهد و خود را در برابر همه مردم پاسخگو می داند . پزشکیان رضایت همه مردم را می خواهد . نه فقط آنها که به او رای دادند و نه فقط آنها که در انتخابات شرکت کرده اند بلکه به دغدغه بیش از پنجاه درصدی که نیامدند و رای ندادند نیز عمیقا باور دارد و خود را در برابر آنها مسئول میداند و از قضا مردم باوری او نیز ریشه در آموزه های دینی دارد و این سخن عمیق و ظریف امام علی را به یاد می آورد که فرمود : " عنوان العقل مداراه الناس " و این سخن پیامبر (ص) که فرمود : " مداراه الناس نصف الایمان " در هر دوى این عبارت ها از ناس یعنی مردم سخن به میان آمده است نفرموده اند مداراه المسلم یا مداراه المومن . مدارای با مردم نشانه عقلانیت و معادل نصف ایمان محسوب شده است. پرپيدا ست كه مدارا با مردمی موضوعیت دارد که با ما متفاوت اند چه در اندیشه ها و سلایق و چه در شیوه زندگی وگرنه مدارا با مریدان، پیروان و مطیعان که موضوعیتی ندارد آنها همیشه هستند و با یک اشاره به سر خواهند دوید. مدارا در قاموس فرهنگ مردم باوری است که معنا پیدا می کند. در شیوه های مرسوم مردم داری کافی است به هر روشی ولو غیر اصیل و به هر راهی ولو پر فریب مردم را برای مدتی داشته باشی تا زمانیکه به آنها نیاز داری و بعد می توانی رفتاری حتی کاملا مغایر و برعکس هم با آنها داشته باشی . چگونگی بر خورد با زنان و دختران به اصطلاح بد حجاب و یا بی حجاب را در ایام انتخابات و پیش و پس از آن به یاد بیاوریم که نمونه كوچك اما بارز و روشن از مردم داری غیر اصیل و فریبکارانه است. پزشکیان در اولین نطق رسمی خود در محضر رهبر انقلاب و کثیری از مسولان کشوری و لشکری و در برابر میلیون ها ایرانی که تماشاگر این مراسم بودند به درستی بر رضایت مردم انگشت گذارد و دغدغه ی انبوه ایرانیانی که رای ندادند را به رسمیت شناخت و مهم تر  اینکه رهبری فرزانه انقلاب نیز این گفته ها را عمیق ، درست و از سر ایمان و صداقت رییس جمهور ارزیابی کردند.فصلی جدید آغاز شده است، فصل بازگشت صادقانه به مردم و رویکرد عادلانه و خردمندانه در حکمرانی .


 شماره خبر : 6852         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.