حضور 10 شرکت دانش‌بنیان هرمزگان در رویداد بین‌المللی همتایابی «اقتصاد دریامحور» پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
کیش؛نیاز به پوست اندازی و تقویت بُعد بین المللی دارد
بازگشت کورس زمستانی سوارکاری به جزیره زیبای کیش
حضور فعال شرکت عمران، آب و خدمات کیش در نمایشگاه شهر پایدار
اقدام مدیران دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد در حمایت از عدالت آموزشی
تسهیل گری امور بانکی در کیش و مناطق آزاد لازمه رشد اقتصادی است
اعلام نتایج نخستین دوره انتخابات نظام پزشکی در کیش
نشست مشترک مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش و شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش
مدیرجدید منابع انسانی شرکت عمران، آب و خدمات کیش از خشکبیجارآمد
گرامیداشت یاد و خاطره ۱۳۳ شهید فراجا در جزیره کیش
ابراهیمی معینی سکاندار کشتی کیش می شود
چشم انداز بازارها در فصل پائیز
تمام مراحل مرتبط با انواع تأییدیه‌های خودرو در جزیره کیش انجام می‌شود
پروژه شهر آفتاب کیش کی تعیین تکلیف می شود؟ اعتراض خریداران و سکوت سرمایه گذار!
کتاب خزان خودکامگان در کشورهای پساکمونیستی منتشر شد

  آخرين اخبار
کیش؛نیاز به پوست اندازی و تقویت بُعد بین المللی دارد
بازگشت کورس زمستانی سوارکاری به جزیره زیبای کیش
حضور فعال شرکت عمران، آب و خدمات کیش در نمایشگاه شهر پایدار
اقدام مدیران دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد در حمایت از عدالت آموزشی
سه شنبه 29 مهر 1404 - 28 ربیع الثانی 1447 - 21 اکتبر 2025 - شماره 4812 (2196 دوره جدید)
آسفالت خیابان های اقتصاد یک و دو
تسهیل گری امور بانکی در کیش و مناطق آزاد لازمه رشد اقتصادی است
اعلام نتایج نخستین دوره انتخابات نظام پزشکی در کیش
نشست مشترک مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش و شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش
مدیرجدید منابع انسانی شرکت عمران، آب و خدمات کیش از خشکبیجارآمد
  پربيننده ترين اخبار
استقبال بحرینی‌ها از جاذبه‌های نگین خلیج فارس
نیازمند آموزش‌های کاربردی در حوزه صنایع دستی زنان کیش هستیم
حضور 20 کشور و 150 شرکت در نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار در کیش
افشین بنازاده سرپرست پردیس بین‌الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف شد
یکشنبه 27 مهر 1404 - 26 ربیع الثانی 1447 - 19 اکتبر 2025 - شماره 4810 ( 2194 دوره جدید)
چهارشنبه 23 مهر 1404 - 22 ربیع الثانی 1447 - 15 اکتبر 2025 - شماره 808 4 ( 2192 دوره جدید)
دکتر ناصر شریفی مشاور عالی دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد شد
پروژه شهر آفتاب کیش کی تعیین تکلیف می شود؟ اعتراض خریداران و سکوت سرمایه گذار!
ایجاد خانه فرهنگی و اقتصادی کیش در مشهد و گسترش تعاملات گردشگری خراسان و کیش
شنبه 26 مهر 1404 - 25 ربیع الثانی 1447 - 18 اکتبر 2025 - شماره 4809 ) 2193 دوره جدید
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

رییس پارک علم و فناوری هرمزگان :
حضور 10 شرکت دانش‌بنیان هرمزگان در رویداد بین‌المللی همتایابی «اقتصاد دریامحور»

رییس پارک علم و فناوری هرمزگان گفت: ۱۰ شرکت‌ دانش‌بنیان این استان در نخستین رویداد بین‌المللی همتایابی «اقتصاد دریا محور ایران» به میزبانی جزیره قشم حضور دارند.

  


علیرضا نصیری  افزود: ۱۰ شرکت دانش بنیان عضو پارک‌های فناوری هرمزگان در حوزه‌های فعالیت شیلات و آبزی‌پروری، صنایع مهندسی، دامپزشکی، زیست فناوری و صنایع شیمیایی با ارائه دستاوردهای خود در نخستین رویداد بین المللی همتایابی اقتصاد دریامحور ایران با محوریت صنایع و کسب و کارهای دریایی مشارکت دارند.

وی بیان کرد: این رویداد بین المللی با هدف معرفی فرصت‌ها و رفع چالش‌ها، سرمایه‌گذاری در زمینه زنجیره‌های ارزش مبتنی بر دریا و ایجاد فرصتی برای توسعه همکارهای چندجانبه و تعامل بین فعالان حوزه اقتصاد دریا برگزار شده است.

رییس پارک علم و فناوری هرمزگان تصریح کرد: حضور فعال شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌ها برای معرفی محصولات و توانمندی‌های خود، رایزنی با خریداران و نقش‌آفرینی در اقتصاد دریامحور از اهمیت زیادی برخوردار است.

نصیری اظهار کرد: نمایشگاه‌ها فرصتی کم‌نظیر برای شرکت‌های دانش‌بنیان هستند تا دستاوردها و نوآوری‌های خود را به جامعه، سرمایه‌گذاران و مشتریان بالقوه معرفی کنند؛ حضور در چنین رویدادهایی به این شرکت‌ها کمک می‌کند تا با شرکای تجاری جدید ارتباط برقرار کرده و سهم بازار خود را افزایش دهند.

وی همچنین به اهمیت رایزنی با خریداران محصولات دانش‌بنیان برای تصاحب سهم بازار اشاره کرد و گفت: حضور در نمایشگاه‌ها زمینه‌ای مناسب برای مذاکره و عقد قرارداد با مشتریان داخلی و خارجی فراهم می‌کند، این امر به رونق تولید و صادرات محصولات دانش‌بنیان و در نهایت به رشد و توسعه اقتصاد کشور کمک خواهد کرد.

رییس پارک علم و فناوری هرمزگان در ادامه با اشاره به نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد دریامحور، خاطرنشان کرد: صنعت دریایی یکی از حوزه‌های مهمی است که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در آن نقش‌آفرینی کنند، این شرکت‌ها می‌توانند با ارائه راهکارهای نوآورانه به حل چالش‌های این صنعت و همچنین ارتقای کارآمدی و سودآوری آن کمک کنند.

نصیری در پایان بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه‌ها و رویدادهای بین‌المللی تاکید کرد و گفت: حضور در چنین رویدادهایی به این شرکت‌ها کمک می‌کند تا با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری دنیا آشنا شده و از تجربه‌های سایر کشورها در حوزه اقتصاد دانش‌ بنیان بهره‌مند شوند.

نخستین رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران (ISBE ۲۰۲۴) و ششمین رویداد صنعت دانش بنیان با محوریت صنایع و کسب و کارهای دریایی با حضور عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل سالن مرکز نوآوری و نمایشگاه‌های بین المللی جزیره قشم برگزار شد.

این رویداد بین‌المللی با تاکید بر توسعه هدفمند همکاری‌های تجاری داخلی و خارجی در میان نقش آفرینان حوزه اقتصاد دریا طراحی شده است.

 شماره خبر : 6545         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.