برای رونق کیش رویدادسازی لازم است اما کافی نیست پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نشست مشترک مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش با شرکت‌های تاکسیرانی و حمل‌ونقل عمومی کیش
اقدامات پیشگیرانه برای مدیریت روان آب‌ها و آبگرفتگی معابر کیش
بررسی آخرین وضعیت اجرایی راه‌اندازی بورس بین‌الملل در مناطق آزاد
برگزاری نشست شورای ورزش دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
هشدار ستاد بحران کیش برای رعایت نکات ایمنی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
لغو ماراتن یلداران
یلداران کیش قربانی حواشی ماراتن شد
شهر آفتاب کیش ، پروژه‌ای بزرگ با چالش‌های بزرگ!
نوسازی شبکه برق رسانی منطقه بومیان کیش در دستور کارقرار دارد
نمایشگاه کتاب کیش گامی در راه توسعه همه جانبه جزیره
رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده در مناطق آزاد
ماراتن کیش، نشانه تاثیر قدرت ورزش در جامعه
ماراتن کیش، تقویت سرمایه اجتماعی کیش

  آخرين اخبار
نشست مشترک مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش با شرکت‌های تاکسیرانی و حمل‌ونقل عمومی کیش
اقدامات پیشگیرانه برای مدیریت روان آب‌ها و آبگرفتگی معابر کیش
بررسی آخرین وضعیت اجرایی راه‌اندازی بورس بین‌الملل در مناطق آزاد
برگزاری نشست شورای ورزش دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
هشدار ستاد بحران کیش برای رعایت نکات ایمنی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
چهارشنبه 26 آذر 1404 - 26 جمادی الثانی 1447 - 17 دسامبر 2025 - شماره 4852 (2236 دوره جدید)
لغو ماراتن یلداران
یلداران کیش قربانی حواشی ماراتن شد
شهر آفتاب کیش ، پروژه‌ای بزرگ با چالش‌های بزرگ!
  پربيننده ترين اخبار
شهر آفتاب کیش ، پروژه‌ای بزرگ با چالش‌های بزرگ!
تشکر ، تشکر ، تشکر
صدایی که در کیش شنیده نشد اما از تهران ابلاغ شد
بدعتی شایسته به نام "بازدید های دوره ای از پروژه ها"
ماراتن کیش ،جریان زیبایی که فدای حواشی شد
یکشنبه 23 آذر 1404 - 23 جمادی الثانی 1447 - 14 دسامبر 2025 - شماره 4849( 2233 دوره جدید)
شنبه 22 آذر 1404 - 22 جمادی الثانی 1447 - 13 دسامبر 2025 - شماره 4848 (2232 دوره جدید)
برگزاری مراسم تجلیل از زنان ارزش‌آفرین کیش
برگزاری بزرگداشت روز زن در موسسه مطبوعاتی و رسانه ای اقتصاد کیش
بحران مدیریت مناطق آزاد؛ انتصاب غیرتخصصی سرمایه‌گذاران را فراری می‌دهد
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

برای رونق کیش رویدادسازی لازم است اما کافی نیست

  



طی روزهای گذشته شاهد برگزاری مراسم افتتاحیه چند رویداد خوب در جزیره کیش بودیم

جشنواره تابستانی 15 روزه کیش ، جشنواره کیش خوش مزه و جشنواره جزیره فوتبالی . اتفاقات و برنامه هایی که گرچه کمی دیر اقدام به طراحی و برنامه ریزی آن شد و باید قبل از تابستان اطلاع رسانی و تبلیغ می شد تا برای این ماه های گرم و کم مسافر جزیره مفید باشند ولی درهمین مدت  هم می توانند در اندازه توان و وسع خود مسکنی برای رونق جزیره کیش باشند. همانگونه که پیش از این در یادداشت ها و مطالب مختلف اشاره شده ، برگزاری چنین رویدادهایی به مناسبت ها و بهانه های مختلف می تواند یکی از راه های کمک به رونق کیش باشد  اما قطعا راه حل اساسی و ریشه ای  و کافی  برای این موضوع نیست!

و در صورت عدم توجه به قواعد و بسترهای  آن ممکن است بی نتیجه و ناکام بماند . در یادداشت قبلی عنوان کردیم یکی از اهداف اصلی برگزاری چنین جشنواره هایی  کمک به جذب و آوردن مسافر و گردشگر به جزیره است و لازمه این کار به خدمت گرفتن  ایرلاین ها و خطوط هوایی مختلف برای نیل به این هدف است. والا علی رغم انجام هزینه های فراوان و برنامه های جورواجور ثمره ای برای جزیره و فعالین اقتصادی  آن حاصل نخواهد شد و فقط موجبات تفریح و سرگرمی اهالی کیش فراهم خواهد شد. در همین ایام اخیر مطالبات بسیار زیادی از سوی کیشوندان و فعالین بخش خصوصی برای استفاده بهتر و مطلوبتر از ظرفیت "کیش ایر" برای نیل به این هدف مطرح گردیده است. همین جشنواره ها با مشارکت حداکثری و پررنگ فعالین بخش خصوصی شکل گرفته  و مورد استقبال کیشوندان قرار گرفته است ، اما اگر از سوی بخش دولتی و حاکمیتی ( سازمان منطقه آزاد کیش  ) خوب  و درست حمایت نشود ممکن است بی نتیجه بماند ! برگرداندن" کیش ایر" به کیش و استفاده از ظرفیت آن برای افزایش پروازهای به مقصد کیش و تبلیغات گسترده جشنواره هایی که در جزیره برگزار می شود در سطح ملی و کشوری  برای اطلاع رسانی به هموطنان حداقل کاری است که انتظار می رود در گام اول  توسط نهاد حاکمیتی کیش انجام شود ولی وضعیت کیش ایر و پروازهای به مقصد کیش را که همه شاهد هستیم و در بعد اطلاع رسانی برنامه ها در سطح ملی هم متاسفانه شاهد عملکرد مطلوبی نیستیم. همین دو جشن بزرگ هفته جاری  کیش را ببینید در مرکز اصلی اطلاع رسانی جزیره ( سایت خبری منطقه آزاد کیش)  که می تواند به عنوان منبع مورد استفاده خبرگزاری های بسیاری در سطح کشور و انتشار وسیع رخدادهای کیش باشد چگونه انعکاس و پوشش داشته است؟!

 مسلما" رویدادسازی و برگزاری اینگونه جشنواره ها می تواند به رونق کیش کمک کند مشروط بر اینکه زیر ساخت های آن مهیا باشد ، درست و به موقع برنامه ریزی و اطلاع رسانی شود و مورد حمایت همه جانبه قرار گیرد.  باید به انتظار نشست و دید این برنامه ها چقدر می توانند در کمک به رونق اقتصادی کیش موثر باشند. ضمن اینکه اعتقاد داریم جزیره کیش با توجه به ظرفیت ها و موقعیت های فوق العاده ای که از آن برخوردار است  باید در بعد گردشگری آن چنان جذاب و قوی باشد  که اینگونه رویدادها شتاب دهنده جذب گردشگر باشد نه عامل اصلی آن !

ابراهیم ارزانی

 شماره خبر : 3907         آرشيو یادداشت سردبیر         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.