"مجموعه مدارس الغدیر" کیش و یک واگذاری دیگر پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
"چگونه می توان افزایش اجاره بهاء را کنترل کرد؟"
نقش صداقت و راستگویی در موفقیت سازمان ها
راستگویی مدیران بهترین سرمایه برای ایجاد اعتماد اجتماعی
نقش جزیره کیش در رونق اقتصاد هرمزگان
" دروغ "بزرگترین آفت مدیریت است
دروغ گویی عامل کاهش اعتماد اجتماعی
کسب و کارهای محلی شهروندان کیش مورد حمایت قرار می گیرد
کیش؛ آمدن برای ساختن ، یا آمدن برای عبور!
تلاش ما افزایش رضایتمندی گردشگران و شهروندان کیش است
"نقد" نجات بخش مدیران است و تقابل با آن .......
معرفی فرصت ها و ظرفیت های کیش در نمایشگاه دریایی خلیج فارس و مکران
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
دروغ، آفت بزرگ مدیریت

  آخرين اخبار
"چگونه می توان افزایش اجاره بهاء را کنترل کرد؟"
نقش صداقت و راستگویی در موفقیت سازمان ها
راستگویی مدیران بهترین سرمایه برای ایجاد اعتماد اجتماعی
نقش جزیره کیش در رونق اقتصاد هرمزگان
" دروغ "بزرگترین آفت مدیریت است
یکشنبه 12 بهمن 1404 - 12 شعبان 1447 - 1 فوریه 2026 - شماره 4879 (2263 دوره جدید)
دروغ گویی عامل کاهش اعتماد اجتماعی
کسب و کارهای محلی شهروندان کیش مورد حمایت قرار می گیرد
کیش؛ آمدن برای ساختن ، یا آمدن برای عبور!
تلاش ما افزایش رضایتمندی گردشگران و شهروندان کیش است
  پربيننده ترين اخبار
توسعه تاکسی‌های دریایی کیش با الگوگیری از امارات
دوشنبه 6 بهمن 1404 - 6 شعبان 1447 - 26 ژانویه 2026 - شماره 4875( 2259 دوره جدید)
چهارشنبه 8 بهمن 1404 - 8 شعبان 1447 - 28 ژانویه 2026 - شماره 4877(2261 دوره جدید)
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
برنامه سازمان منطقه آزاد کیش چیست؟
راه اندازی مرکز مشاوره حضوری دولتی سلامت روان در کیش
اعلام برنامه امتحانات دانشجویان پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف،
سه شنبه 7 بهمن 1404 - 7 شعبان 1447 - 27 ژانویه 2026 - شماره 4876 ( 2260 دوره جدید)
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
انتشار کتابی با روایت کودکانه از گردشگری کیش
دروغ، آفت بزرگ مدیریت
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

نگرانی های اولیاء دانش آموزان مدارس غیر انتفاعی کیش
"مجموعه مدارس الغدیر" کیش و یک واگذاری دیگر

شنیده ها حاکی از آن است که متولیان سازمان منطقه آزاد کیش قصد واگذاری مجموعه مدارس الغدیر کیش را به یک برند آموزشی در تهران دارند . این موضوع مدتی در سکوت خبری از سوی تصمیم گیران جزیره دنبال می شد تا اینکه خبر رسیده این اقدام در حال نهایی شدن است.

  

جدای از انتقاداتی که کارشناسان آموزش  در کیش براین موضوع دارند بُعد مهم موضوع غیر شفاف اقتصادی این اقدام است. از سوئی  املاک  قابل توجه مجموعه مدارس الغدیر کیش به این برند آموزشی در تهران اجاره داده شوند . آیا بهتر نبود این موضوع به مزایده گذاشته می شد و شایسته سالاری مبنای عمل قرار می گرفت! اعضای انجمن اولیاء و مربیان مقاطع مختلف تحصیلی مجموعه مدارس الغدیر جزیره کیش انتظار دارند تا با نگاه کارشناسی بیشتری این موضوع بررسی شود از آنجایی که برند آموزشی مورد نظر سازمان منطقه آزاد کیش در کیش سابقه عملکرد خوبی ندارد؛ نگرانی هایی در این زمینه وجود دارد  که نیازمند پیگیری و کار  کارشناسی بیشتری است.

در این خصوص  اعضای انجمن اولیاء و مربیان مقاطع مختلف تحصیلی مجموعه مدارس الغدیر جزیره کیش طی نامه ای مواردی را به تصمیم گیران و تصمیم سازان متذکر شده اند که بخش از آن به این شرح است:

"مجموعه مدارس الغدیر با کمک سازمان منطقه آزاد کیش و در راستای مسئولیت های آن سازمان و به منظور تحقق اهداف اجتماعی و آموزشی ایجاد گردیده ولیکن به دلایلی در سنوات گذشته و بدون ساز و کار شفاف و مشورت با انجمن اولیای مدارس که از ارکان اصلی مدارس غیر دولتی هستند، در واقع در قالب مجموعه ای انتفاعی به بهره بردار واگذار گردیده که ناگزیر موجب غلبه رویکرد تجاری و منفعت محور به جای رویکرد اجتماعی، توسعه ای و سرمایه محور و بدون توجه به مقتضیات خاص جزیره کیش گردیده بود.

پس از دوره ای واگذاری مدارس الغدیر به مجموعه های "مفید، مصباح و مهر هشتم"، پس از نارضایتی های گسترده اولیاء از واسپاری مدارس به خارج از جزیره کیش، این مجموعه مجددا در اختیار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفته است ولیکن دوباره زمزمه هایی مبنی بر واگذاری این مجموعه به بهره بردار جدیدی به گوش می رسد که علاوه بر این موضوع که تغییرات کوتاه مدت که با منطق واگذاری به مجموعه های بهره بردار به ناچار هر از چند گاه اتفاق خواهد افتاد به شدت کیفیت آموزشی و ساختار مدیریتی مدارس را تحت تأثیر قرار خواهد داد، با ماهیت این مجموعه و وظایف قانونی و اجتماعی سازمان نیز در تعارض می باشد.

در ادامه این نامه آمده است :نگاه بلندمدت مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش بر این مدارس و همچنین استفاده از مشورت انجمن اولیاءو مربیان، به همراه انتصاب مدیران شایسته از درون جزیره کیش، می تواند موجب شایسته سالاری با نگاه بومی و پرهیز از مواردی گردد که پیشتر نیز با بهانه ناکارآمدی موجب واسپاری مجموعه مدارس الغدیر بوده است.

طبیعتا بهتر است سازمان منطقه آزاد کیش با نگاه بلند مدت به این مدارس و با مشورت انجمن اولیاء و انتصاب مدیرانی شایسته از درون جزیره، شایسته سالاری را در این محیط فرهنگی ایجاد نمایید و سوء مدیریت مجموعه مدارس الغدیر را بهانه ای برای شکست این طرح و واسپاری مجدد آن نکند. در ادامه آمده است :با توجه به پرداخت شهریه قابل توجه توسط دانش آموزان این مجموعه و همچنین امکاناتی که پیشتر از محل دارایی های سازمان منطقه آزاد کیش در اختیار این مجموعه قرار گرفته است، عملا واگذاری این مجموعه به بهره بردار به معنای این است که سازمان علاوه بر عدم انجام مسئولیت خود در زمینه آموزش و پرورش، با استفاده از ابزار حاکمیتی در اختیار خود، امکانات و سرمایه سازمان و همچنین هزینه های پرداختی توسط اولیای دانش آموزان را نیز با واگذاری مدارس، به بهره بردار مدارس اعطا می نماید، زیرا این مجموعه از محل درآمدهای جاری خود نه تنها بدون ایجاد هیچگونه بار مالی با کیفیت مطلوب قابل اداره می باشد، بلکه از محل مازاد درآمد بر هزینه های جاری می تواند نسبت به پرداخت حقوق شایسته به معلمان خود که در شرایط جاری به شدت در مضیقه مالی بوده اقدام و مانع از ادامه از دست رفتن نیروی انسانی ارزشمند خود شود.

در شرایطی که زیرساخت و فضاهای آموزشی از امکانات جزیره فراهم و اولیای دانش آموزان هزینه های آموزش فرزندان خود را متقبل گردیده اند و معلمین و کادر آموزشی مدارس نیز با دلسوزی و علیرغم تمام بی مهری های صورت پذیرفته به آنان که حتی برای مطالبه دریافتی ناچیز  که نه تنها با شرح وظایف و اهمیت مسئولیت آنان تناسبی ندارد بلکه با شخصیت و کرامت انسانی ایشان نیز در تعارض  است به انجام وظیفه پرداخته اند تا ساختار این مدارس پابرجا و فعالیت آن استمرار داشته باشد، واگذاری این مجموعه بهر دلیلی  مورد انتظار نمی باشد.

لازم به ذکر است مجموعه آموزشی الغدیر نیازمند برنامه ریزی بلندمدت، رسیدگی به وضعیت نیروهای جاری، جذب نیروی انسانی شایسته، افزایش کیفیت زیر ساخت آموزشی شامل امکانات کمک آموزشی به روز و پیشرفته و متناسب با نیازهای آموزشی جزیره، بهسازی فضاهای آموزشی و سایر مواردی است که همگی با استفاده از ظرفیت قانونی و اجرایی سازمان منطقه کیش و کمک های صورت پذیرفته توسط انجمن های اولیاء و مربیان به نحو مطلوب و شایسته ای قابل اجرا می باشد، به نحوی که کیفیت آموزشی مدارس تحت مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش همانند بسیاری از امکانات و ظرفیت های جاری جزیره، در سطح کشور کم نظیر و متمایز و ابزاری در راستای توسعه جزیره و فرهنگ آن باشد. "

روزنامه اقتصاد کیش آماده انعکاس پاسخ مسئولان است ...


 شماره خبر : 7941         آرشيو گزارش ویژه         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.