لطفا پاسخگو باشید! از کدام عملکرد حمایت کردید! پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
اجرای ۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در کیش با رویکرد شهروند محور
هفته وحدت نماد همبستگی و همدلی مردم جزیره کیش است
هم‌افزایی وزارت ورزش و مناطق آزاد در برگزاری رویدادهای ورزشی
ارائه لایحه دوفوریتی برای احیای مناطق آزاد و رونق صادرات به مجلس
محسن ناصری رئیس کمیته مناطق آزاد فدراسیون دوومیدانی ایران شد
اعتراض نماینده هرمزگان به بی عدالتی در تردد خودروهای مناطق آزاد

  آخرين اخبار
بسته های پستی
تبدیل جزیره کیش به الگوی ملی «گردشگری ایمن و بیمه‌پذیر»
کیش، آینده‌ای که می‌سازد
با حضورمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،صورت گرفت ، انتصاب دو سرپرست معاونت و مشاور مدیرعامل در آموزش‌های عمومی و توسعه پایدار فرهنگی کیش
دوشنبه 24 شهریور 1404 - 22 ربیع الاول 1447 - 15 سپتامبر 2025 - شماره 4786( 2170 دوره جدید)
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
  پربيننده ترين اخبار
آلودگی صوتی در مرکز جزیره!
یکشنبه 23 شهریور 1404 - 21 ربیع الاول 1447 - 14 سپتامبر 2025 - شماره 4785 (2169 دوره جدید)
توسعه و گسترش همکاری های خودرویی جزیره کیش و کشور چین
نقش و جایگاه بانوان در صنعت هتلداری کیش و ایران
امید جهان خواننده موسیقی پاپ درگذشت
ثبت بیشترین پرواز در تابستان امسال؛ جابه‌جایی ۱۲ هزار مسافر در یک روز
اصلاح قانون و مقررات مناطق آزاد برای توسعه و رونق این مناطق ضروری است
بازگشت استقلال به کیش برای دیدار با الوصل امارات
مسعود رهبری ، نسیمی زودگذر در فضای اجتماعی و فرهنگی کیش
سه شنبه 18 شهریور 1404 - 16 ربیع الاول 1447 - 9 سپتامبر 2025 - شماره 4783 ( 2167 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

آقایان حامی و مدافع مدیریت حاکم آن زمان ،
لطفا پاسخگو باشید! از کدام عملکرد حمایت کردید!

امیدواریم مدیران جدید را گرفتار افکارتان نکنید!

  

کیش که در محل مرکز همایش های بین المللی کیش  پیرامون بررسی مشکلات جزیره کیش و جستجوی راهکارهای حل مشکلات جزیره برگزار شد پس از طرح مسائل و مشکلات در حوزه های مختلف تجاری ، گردشگری ، سرمایه گذاری ، خدماتی و..... و....  برگزار شد عمده سخنان سخنرانان حاضر بعنوان بخشی از مطالبات عمومی فعالین مناطق آزاد طرح مسائل و مشکلات کلان و جاری در سیاست گذاریها ، صدور بخشنامه های متضاد با منافع و امتیازات مناطق آزاد و مشکلات جاری خدمات مانند آب ، برق ، گاز و..... در جزیره کیش بود  مطالباتی که با وعده های دبیر محترم شورایعالی مناطق آزاد مبنی بر حل و رفع آنها  همراه بود . اما گروهی از نفرات حاضر در این نشست که گاها در شبکه های اجتماعی اظهارات منتقدانه آنها نسبت به کار و وضعیت موجود  کیش را دیده بودیم  در این نشست در چرخشی  ناگهانی تغییر  موضع داده و لب به ستایش و تمجید  مدیریت حاکم بر جزیره و دفاع  از شرایط موجود پرداختند، لابد به استناد به این موضوع که دبیر محترم مناطق آزاد قبلا اظهار داشته بودند شرط ماندگاری و ارزیابی مدیران در مناطق آزاد رضایت مردم و فعالان اقتصادی ازآنهاست.

سوال اینجاست !آقایان بر چه اساسی و با کدام عملکرد اصرار بر تثبیت مدیریت حاکم بر جزیره و مقاومت در برابر تغییر داشتند ؟! و از دکتر مسرور عاجزانه این درخواست را داشتند  که بگذارند مدیریت حاکم تداوم داشته باشد. آنان با اظهار رضایت از عملکرد مدیریت حاکم خواستار ابقاء  شرایط مدیریتی  موجود و خودداری دبیر خانه از تغییر مدیریت حاکم در کیش بودند !

پرسشی که مطرح می شود آقایان در این مطالبه خود( که البته بنظر می رسید از پیش مهندسی شده بود) بر اساس کدام عملکرد در کدام حوزه  کیش این خواسته را مطرح می کردند . حوزه تجاری ، گردشگری ، سرمایه گذاری ، اقتصادی ، اجتماعی  کدام حوزه از نظر آنها  وضعیت مطلوب و رضایت بخشی  داشت؟! وقتی پشت تریبون قرار گرفتند و بعنوان نمایندگان جامعه کیش معرفی شدند آیا قبل از سخنرانی با خود اندیشیدند در چه مسئولیت مهمی برای آن چند دقیقه قرار دارند و نباید بجز در راستای منافع و مصالح کیش سخن بگویند؟! آیا منفعت و مصلحت کیش تداوم شرایط مدیریتی موجود بود؟! بهانه  عمده مدافعین در دفاع از عملکرد مدیریت حاکم  توسط آقایان عدم همراهی هیئت مدیره با مدیریت کیش بود ، بر فرض اینکه این موضوع درست باشد آقایان عملکرد کدام یک از معاونت ها را که نقش تعیین کننده ای در وضعیت جزیره دارد را تائید می فرمایند؟! تعیین هیئت مدیره فراتر از اختیار مدیر عامل بود درست! آیا برای انتخاب معاونین هم مدیر عامل اختیاری نداشت  و تحمیلی بودند ؟، اگر اینگونه بوده است چه اصراری وجود داشت مدیری با تحمل فشار از بالا ( هیئت مدیره ) و فشار از پایین ( معاونین) باز هم اصرار به ماندن در جایگاه خود داشته باشد !

ایرادی که اکنون گرفته می شود از کارکرد و عملکرد مدیریت گذشته سازمان نیست که ایشان بر اساس توانایی و بضاعت خود حتما آنچه در توان و اراده  داشته اند را قطعا عرضه داشته اند  وآن را  تقدیم جزیره کرده اند و طبیعی است هر شخصی در هر موقعیتی برای حفط موقعیت و مدیریت خود هم تلاش و مبارزه کند و ازموقعیت خود دفاع کند از این بابت ایرادی نیست . ایراد  ما از کسانی است که در آن جلسه بعنوان کیشوند و نماینده کیشوندان و اصناف مختلف جزیره این وضعیت و عملکرد را دیدند و نه تنها معترض نشدند، بلکه آن را ستایش کردند و عاجزانه و حتی با بهره گیری نامناسب از نام شخصیت های محبوب و مورد علاقه مردم کیش اصرار بر حفظ مدیریت موجود داشتند ؟! آیا درصدی هم احتمال نمی دادند حتی  در آن شرایط ، مشکل حتی از توانایی و یا عدم توانایی فرد نیست که مشکل از نوع نگاه آن فرد به موضوع است و آن نگاه باید تغییر می کرد و نگاهی متفاوت با افکار و اندیشه های جنس نگاه افکار حجت عبدالملکی به مناطق آزاد . چرا آقایان موضوع را تا این حد کوچک و پیش پا افتاده می دیدند و تصورشان این بود با تغییر برخی معاونین و اعضا هیئت مدیره می توان اوضاع را بهتر کرد و فکر نمی کردند  لازمه این بهتر شدن تغییر جنس و نوع  نگاه به کیش و مناطق آزاد است.

فضا باید عوض می شد و افکار و اندیشه ها باید در نگاه و برداشت  از کیش و مناطق آزاد عوض می شد؟! سوال بعدی این است آقایانی که در آن نشست تمجید کردند و خواستار ابقاء مدیریت حاکم بودند چرا در جلسه معارفه مدیر عامل جدید حتی یک نفرشان لب به اعتراض نگشود و به علت تغییر وضعیت مورد خوشایند شان اعتراض نکردند و فقط به گرفتن عکس یادگاری با مدیر قبل بسنده کردند !

جزیره کیش متاسفانه و متاسفانه تا زمانی که دچار چنین افکار و رفتارها و اندیشه هایی است با کمال تاسف باید گفت که ره بجایی نخواهد برد  و امیدواریم این رفتارها و آدم ها گروه و تیم دکتر کبیری جوان ، اندیشمند و تحول گرا را آلوده رفتار و افکارخود نسازند .

جالب است با تغییر فضا و شرایط و آمدن نگاهی نو و متفاوت و فراهم شدن امکان حضور شخصیت مورد علاقه و محبوب جزیره کیش و انتصابات خوب عده ای در گروههای اجتماعی  اعلام کرده اند حاضرند به دست بوسی دکتر کبیری بروند!

نه آقایان عزیز ! نیازی به دست بوسی دکتر کبیری نیست !از همان زمان  که صحبت از حضور ایشان در جزیره کیش بود و شماها با اصرار بر حفظ مدیریت موجود در واقع با تغییر و آمدن دکتر کبیری مخالفت می کردید و قصد جلوگیری از  این تغییر را داشتید با کمی تحقیق و بررسی پشتوانه های فکری و سیاسی مدیر جدید می شد فهمید که تغییر مثبت  است و جزیره نگاه و اندیشه ای نو میخواهد .نگاهی از جنس نگاه مدیر  فعلی که می تواند شرایطی را بوجود آورد که منجر به انتصابات و آمدن نیروهایی شود که امروزمردم کیش را خوشحال کرده است . نگاه تحلیلی و آینده بینی هر شهروند دلسوز و متعهدی می توانست این را نشان دهد که مشکل از نوع نگاه به مسائل هست که باید عوض شود مخصوصا که میدانستید و همه می دانستند  چه نگاه و اندیشه ای در شرف آمدن به جزیره است؟ چرا مخالفت  می کردید ، چرا می خواستید مانع تراشی کنید ، امروز باید پاسخگوی مردم کیش و منافع و مصالح کیش باشید.

کمی با خود  بیاندیشید آیا شما صلاحیت دارید نماینده و سخنگوی جامعه کیش باشید؟! و در محافل عمومی پشت تریبون قرار بگیرید؟!آیا نمی دانستید اگر وضعیت تغییر کند و نگاه افکار و اندیشه های  حجت عبدالملکی از سر مناطق آزاد برداشته شود نگاه اصلاح طلبی ، نگاه دوران خاتمی و دکتر قاسمی و انصاری لاری می آید  که راه برای حضور شخصیتی مانند  یزدان پناه به جزیره باز  می شود ، آیا این را نمی توانستید تحلیل کنید!

می دانستید و می توانستید بفهمید اما هم چنان اصرار بر تثبیت مدیریت افکار و  نگاه حجت عبدالملکی  بر جزیره داشتید آیا واقعا شما دلسوز کیش هستید شما سخنگوی جامعه کیش هستید؟! . خواهش می کنیم امروز دیگر نیاز نیست  از حضور دکتر کبیری و انتصابات و تصمیماتش بر طبل شادانه بکوبید! شما باختید متاسفانه ! به کیش باختید! ونفر بازنده بر طبل نمی کوبد و شادمانی نمی کند!

فقط  امیدواریم افکار و رفتارتان   تیم پاک و مطهر محمد جعفر کبیری جوان و پر انرژی را آلوده نکند ، به اشتباه نیاندازد و به آن آسیبی نرساند


 شماره خبر : 7451         آرشيو گزارش ویژه         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.