بخشی از مشکلات در درون خود مناطق آزاد است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است
مصیب شیرانی و محمد چگینی از معاون اول رئیس جمهور جایزه گرفتند
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
توسعه کیش؛ از پروژه‌محوری تا کیفیت‌محوری

  آخرين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 13 بهمن 1404 - 13 شعبان 1447 - 2 فوریه 2026 - شماره 4880( 2264 دوره جدید)
مسئولیت پذیری لازمه توسعه جامعه
زنگ انقلاب در کیش
تقویت جایگاه جوامع صنفی در کیش یعنی افزایش اقتدار سازمان منطقه آزاد کیش
ارزش و اهمیت مدیریت حضوری و میدانی در کیش
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
"کارت شغل برای شاغلین جزیره کیش"،صادر می شود
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

طهمورث قاسمی؛ دبیر کل مجمع سازندگان کیش:
بخشی از مشکلات در درون خود مناطق آزاد است

طهمورث قاسمی؛ دبیرکل مجمع سازندگان کیش با اشاره به مشکلات جدی که در سازمان های مناطق آزاد و دئبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی وجود دارد بر بهره وری در مناطق آزاد تاکید کرد. وی گفت: اگر قرار باشد حرکتی صورت گیرد و اتفاقی بیفتد هیچ راهی نداریم جز اینکه عوامل تولید به عنوان مهمترین موتور محرکه بهره وری را در دستور کار قرار دهیم.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛

طهمورث قاسمی؛ دبیرکل  مجمع سازندگان کیش در نشست فعالان اقتصادی با دکتر رضا مسرور  دبیر شورایعالی مناطق آزاد با بیان اینکه از اجرای قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تا کنون بسیار صحبت شده است اما اینکه این قانون چگونه اجرایی و عملیاتی شود، موضوع حائز اهمیتی است ،  گفت: مشکل ما در درون مناطق آزاد است که این مشکل از سلسله مراتب بالادستی تا سلول های پایین دستی وجود دارد. مشکلات درون سازمان های مناطق آزاد از جمله سازمان منطقه آزاد کیش هم منوط به دوره خاصی نیست و مدت های مدیدی بدون توجه گذشته تا به اینجا رسیده است. اگر بخواهم صریح بگویم به نظر می رسد مغز سازمان منطقه آزاد کیش در حال کوچک شدن است و این باعث می شود که مشکلات در حافظه کوتاه مدت فراموش و در حافظه بلند مدت هم جز کورسویی از آن باقی نماند و همچنان حل نشوند.

دبیرکل مجمع سازندگان کیش با ذکر مثالی با موضوع بودجه گفت: عدد بودجه باید توسط مدیرعامل و هیئت مدیره  منطقه تایید و تصویب شود و به دبیرخانه ارسال گردد و پس از کارشناسی به شورایعالی برای تصویب نهایی می رسد.  در یک دوره ای بودجه  در دبیرخانه مناطق آزاد به صورت معنی داری بدون هیچگونه پشتیبانی کارشناسی تغییر کرد! قاسمی با این توضیح که کسانی که در میدان هستند بودجه را تعیین می کنند و برخی از دستورالعمل ها و مقررات اجرایی در دست منطقه است و این دستورالعمل های اجرایی در یک مقطعی توسط مدیران ابلاغ شده اما اجرایی نمی شود افزود : بسیاری از مشکلاتی که در میدان با آن مواجه هستیم پس از چند سال روز آمد نشده است و مشکلات جدی وجود دارد. دبیرکل  مجمع سازندگان کیش تاکید کرد: اگر قرار باشد حرکتی صورت گیرد و اتفاقی بیفتد هیچ راهی نداریم جز اینکه عوامل تولید به عنوان مهمترین موتور محرکه بهره وری را در دستور کار قرار دهیم . در برنامه هفتم توسعه هم داریم که 35 رشد اقتصادی باید از طریق بهره وری انجام شود و چالش جدی منطقه پایین بودن بهره وری است بنابراین تا این مسائل حل نشود نمی توانیم گام های بلندی برداریم . 


 شماره خبر : 7341         آرشيو گزارش ویژه         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.