افکار، تصمیم و نتیجه متفاوت برای آینده فرزندان کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
بازارهای کیش در تب و تاب رونق و رکود.....
کیش؛ آینده‌ای روشن در گردشگری هوشمند و بازارهای مالی ایران
صنعت نمایشگاهی ایران نیازمند نقشه راه و دیپلماسی جدی است
الوین انتظار مهدی ؛ سوپرقهرمان المپیاد جهانی زبان
مدل اداره مناطق آزاد باید مبتنی بر اقتصاد داده‌محور و فناوری‌های نوین باشد
منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه در مسیر تحقق
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
وقتی یکی از کلیدی ترین نهادهای کیش همچنان بدون مدیر اداره می شود!
تسریع دراصلاح سیستم‌های اعلان و اطفای حریق بازارها و آموزش نیروهای حفاظتی
کیش در سایه بوروکراسی؛ دبی در اوج حکمرانی چابک
رکوردشکنی کیش بتن جنوب در استاندارد، کیفیت و سلامت
درخشش دانش‌آموزان مبین خلیج فارس کیش در جشنواره جوان خوارزمی
تکمیل همکاری وزارت صمت شرط اجرای کامل مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی
نمایشگاه کتاب کیش فرصتی برای غنی‌سازی فضای فرهنگی جزیره

  آخرين اخبار
بازارهای کیش در تب و تاب رونق و رکود.....
کیش؛ آینده‌ای روشن در گردشگری هوشمند و بازارهای مالی ایران
صنعت نمایشگاهی ایران نیازمند نقشه راه و دیپلماسی جدی است
الوین انتظار مهدی ؛ سوپرقهرمان المپیاد جهانی زبان
چهار شنبه 12 آذر 1404 - 12 جمادی الثانی 1447 - 3 دسامبر 2025 - شماره 4842 ( 2226 دوره جدید)
مدل اداره مناطق آزاد باید مبتنی بر اقتصاد داده‌محور و فناوری‌های نوین باشد
منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه در مسیر تحقق
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
وقتی یکی از کلیدی ترین نهادهای کیش همچنان بدون مدیر اداره می شود!
تسریع دراصلاح سیستم‌های اعلان و اطفای حریق بازارها و آموزش نیروهای حفاظتی
  پربيننده ترين اخبار
ابراهیم ارزانی عضو شورایعالی ورزش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد
لزوم بازنگری جایگاه کتاب در زندگی
کیش می تواند الگوی ملی استانداردسازی و کیفیت در مناطق آزاد باشد
شنبه 8 آذر 1404 - 8 جمادی الثانی 1447 - 29 نوامبر 2025 - شماره 4838( 2222 دوره جدید)
سهمیه نرخ‌های اول و دوم بنزین خودرو‌های پلاک دولتی، مناطق آزاد، وارداتی و نو شماره داخلی، حذف می‌شود
تاکید بر اجرای استانداردهای نوین و تسریع در صدور گواهی‌های استاندارد در منطقه آزاد کی
مسکن و اشتغال دو دغدغه اصلی بومیان کیش
برگزاری چهاردهمین نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی ایران در کیش
جزیره کیش محصول همکاری گسترده و مؤثر بخش خصوصی و دولت است
یکشنبه 9 آذر 1404 - 9 جمادی الثانی 1447 - 30 نوامبر 2025 - شماره 4839 ( 2223 دوره جدید)(
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در گفتگو با مهتاب هاشمیان تشریح شد،
افکار، تصمیم و نتیجه متفاوت برای آینده فرزندان کیش

"مدرسه خلاقیت و نوآوری پایتون تیک" (شعبه کیش) به مدیریت دکتر مهتاب هاشمیان در تلاش است تا کودکان و نوجوانان جزیره کیش در رده سنی 8 تا 17 سال را با هدف آموزش زبان برنامه نویسی پایتون و هوش مصنوعی برای ساختن آینده ای بهتر تربیت نماید.

  


به گزارش اقتصاد کیش؛ صحبت درباره هوش مصنوعی، گاه می‌تواند موضوعی پیچیده باشد که تنها بزرگسالان قادر به درک آن هستند. اما اکنون سوال پیش می‌آید که با وجود این پیچیدگی، چه دلیلی دارد که درباره هوش مصنوعی با کوکان و نوجوانان صحبت کنیم و حتی درباره این حوزه به آن‌ها آموزش دهیم. جواب ساده است، زندگی ما در دنیای امروز و فردا، با هوش مصنوعی گره خورده است.

بسیاری از اموری که امروزه شاهد آن هستیم و حتی هر روز از آن‌ها استفاده می‌کنیم، از هوش مصنوعی برای خدمت‌رسانی به ما استفاده می‌کنند. آموزش درباره هوش مصنوعی به کودکان و نوجوانان هم می‌تواند درک آن‌ها را از این موضوع بیشتر کند و هم می‌تواند به آن‌ها بیاموزد که با هوش مصنوعی می‌توانند به اهداف خود دست پیدا کنند.

اگر بخواهیم بصورت ساده مفهوم هوش مصنوعی را برای کودکان و نوجوانان توضیح دهیم، می‌توانیم بگوییم که هوش مصنوعی، در حقیقت یکی از توانایی‌های کامپیوتر است که به او اجازه می‌دهد مانند انسان‌ها فکر کند. به یک بیان دیگر، آموزش فکر کردن مانند انسان‌ها به کامپیوتر را نیز هوش مصنوعی می‌نامند. کودکان و نوجوانان می‌توانند با یادگیری برنامه نویسی تبدیل به خالق «مغز» کامپیوتر شوند. البته هوش مصنوعی همیشه به برنامه نویسی نیاز ندارد. برنامه نویسی در ابتدا برای طراحی هوش مصنوعی به کار می‌رود؛ اما ماهیت هوش مصنوعی این طور است که خودش اطلاعات جدید را بدون نیاز به برنامه نویسی یاد بگیرد.برای برنامه نویسی و توسعه هوش مصنوعی نیز معمولا از پایتون استفاده می‌شود. در ابتدا ساختار هوش مصنوعی را با پایتون طراحی می‌کنند و از آن به بعد، هوش مصنوعی با اطلاعاتی که به دست می‌آورد، رفته رفته پیشرفت و بیشتر مانند مغز انسان فکر و رفتار می‌کند.

"مدرسه خلاقیت و نوآوری پایتون تیک" (شعبه کیش) به مدیریت دکتر مهتاب هاشمیان در تلاش است تا کودکان و نوجوانان جزیره کیش در رده سنی 8 تا 17 سال را با هدف آموزش زبان برنامه نویسی پایتون و هوش مصنوعی برای ساختن آینده ای بهتر تربیت نماید. پایتون تیک در مشهد به عنوان شعبه اصلی  ودر شهرهای  تهران و جزیره کیش در حال فعالیت است.

شعبه کیش مدرسه خلاقیت و نوآوری پایتون تیک با مدیریت دکتر مهتاب هاشمیان، دکترای ریاضی، استاد دانشگاه با بیش از ۱۲ سال سابقه تدریس در مهر ماه امسال و همزمان با بازگشایی مدارس فعالیت خود را آغاز کرده است.

مهتاب هاشمیان مدیر "مدرسه خلاقیت و نوآوری پایتون تیک" ( شعبه کیش) در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه تمام محتوای علمی متناسب با گروه سنی توسط تیم پایتون تیک ساخته شده گفت: تمامی مدرسین با همراهی روانشناسان و تسهیلگران کودک و نوجوان آموزش های لازم را دیده اند. وی ادامه داد: مدرسه خلاقیت و نوآوری پایتون تیک استارتاپی از آزمایشگاه بهینه سازی دانشگاه فردوسی مشهد، عضو پارک علم و فناوری خراسان است و  به همراه تیمی از نخبگان دانشگاهی به آموزش زبان برنامه نویسی و هوش مصنوعی  به کودکان و نوجوانان در شعب خود می پردازد.

هاشمیان با اشاره به اینکه  پایتون تیک در جزیره کیش زبان برنامه نویسی پایتون برای گروه سنی ۸ تا ۱۷ سال را آموزش می دهد بیان داشت:  کلاس ها با آموزش مقدماتی پایتون  با تفکیک سنی، آِغاز و در ادامه با دوره های پایتون و بازی سازی، پایتون و طراحی وب سایت، پایتون و علم داده، پایتون و هوش مصنوعی ( در دو بخش) با توجه به علایق بچه ها ادامه می یابد.

وی افزود: در حال حاضر طبق تفاهم نامه ایی که میان پایتون تیک با دانشگاه علمی کاربردی مرکز کیش به امضاء رسیده است محل برگزاری کلاس ها در سایت دانشگاه علمی کاربردی جزیره کیش است.

وی در ادامه گفت و گو با خبرنگار ما به فواید برنامه نویسی برای کودکان و نوجوانان اشاره کرد و پرورش خلاقیت، تقویت قدرت حل مسائل مختلف، پرورش تفکر منطقی،درآمدزایی در سنین پایین و افزایش اعتماد به نفس را به عنوان شاخصه های اصلی حاضران در این دوره های مهارت آموزی معرفی نمود. مدیر "مدرسه خلاقیت و نوآوری پایتون تیک" همچنین برنامه های آینده این مدرسه را برگزاری دوره اسکرچ جونیور برای کودکان ۵ تا ۸ سال و برگزاری دوره های Power BI  برای گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال اعلام کرد.

هاشمیان آموزش مهارت های نرم، ایجاد خلاقیت و نوآوری در کودکان و نوجوانان و پرورش آن ها برای رویارویی با تکنولوژی های روز و آمادگی برای شغل های آینده در بستر آموزش زبان برنامه نویسی پایتون را از اهداف مجموعه خود برای کودکان و نوجوانان کیش برشمرد.

 

 شماره خبر : 5942         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.