به گزارش اقتصاد کیش به نقل از روابط
عمومی مرکز بهداشت کیش؛ رئیس مرکز بهداشت کیش با بیان اینکه، مراکز تهیه، تولید و
عرضه مواد غذایی از مکانهای پر خطر از لحاظ انتقال بیماریهای قابل انتقال از آب
و غذا هستند، اظهار کرد: نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط از نظر موارد بهداشت
فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات، بهداشت مواد غذایی و بهداشت ساختمان میتواند از
آلودگی مواد غذایی و احتمال بروز بیماری در مصرفکننده جلوگیری کند . دکتر رضانیا
گفت: در بهمن ماه سالجاری بازرسان بهداشت محیط این مرکز از 733 مرکز تهیه و توزیع
مواد غذایی، 216 مورد بازدید از اماکن عمومی و 97 مورد بازدید از غرفه های فروش
لوازم آرایشی بهداشتی انجام داده اند.رئیس مرکز بهداشت کیش با اشاره به پیگیری و
رسیدگی به 23 مورد از شکایات مردمی اظهار کرد: 22 مورد نمونه برداری میکروبی و
شیمیایی از آب آشامیدنی و 7 مورد نمونه برداری مواد غذایی،9 مورد بازدید از مدارس
و مهدهای کودک،2 مورد بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب،14 مورد نمونه برداری از نان،
39 مورد صدور صلاحیت بهداشتی، صدور 728 مورد کارت بهداشتی، از دیگر اقدامات انجام
شده توسط کارشناسان بهداشت محیط است.وی افزود: مقدار 1367 کیلوگرم مواد غذایی و
آرایشی بهداشتی غیرمجاز و فاسد، توسط بازرسان بهداشت محیط، کشف و معدوم شد.دکتر
رضانیا افزود: در راستای نظارتهای بهداشتی دو مرکز متخلف پلمب و یک مرکز نیز به
دادگاه معرفی شد.این مسئول بهداشتی، در خصوص اندازه گیری کلر آب آشامیدنی گفت: 246
مورد کلر سنجی و 1233 مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل توسط کارشناسان
بهداشت محیط کیش صورت گرفته است.
|