عامل انسانی، علت اصلی حوادث ترافیکی در جزیره کیش است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
تدوین سند جامع آموزش کیش در دستور کار قرار دارد
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان

  آخرين اخبار
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
استفاده بهینه از مصالح نوین در ساخت و ساز های جزیره ی زیبای کیش
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
هتل آریا باستان کیش، برنده نخستین نشان «هتل سبز ایران» شد.
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
سه شنبه 8 مهر 1404 - 7 ربیع الثانی 1447 - 30 سپتامبر 2025 - شماره 797 4 (2181 دوره جدید)
مشکلات سرویس مدارس
الزام ثبت کد ملی در پذیرش مسافران شناورهای تفریحی کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کیش:
عامل انسانی، علت اصلی حوادث ترافیکی در جزیره کیش است

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کیش، سرعت غیر مجاز و عدم رعایت حق تقدم را به عنوان عوامل اصلی تصادف‌های رانندگی در جزیره عنوان کرد.

  

سرهنگ بهرام ایمانی‌نسب  در خصوص حجم بالای حوادث رانندگی کیش در ۹ ماه اخیر گفت: بر اساس بحث مهندسی ترافیک ما یک مثلث ترافیکی داریم که مثلث حادثه‌ساز تعریف شده است. بر اساس آن انسان، وسیله نقلیه و راه، سه ضلع این مثلث هستند. در جزیره کیش بر اساس بررسی و تجزیه تحلیل کارشناسان حوزه پلیس راهور د در ۹ ماهه اخیر اصلی‌ترین عامل حوادث ترافیکی ما، انسانی است. البته شاید در سرزمین اصلی عامل راه یا وسیله نقلیه تأثیرگذار باشد ولی با توجه به شرایط و برند خودروهایی که از ایمنی خاصی در کیش برخوردار هستند، عامل انسانی، عامل موثر در تصادفات بوده که این مساله بسیار ناخوشایند و  نگران‌کننده است. 

وی در ادامه افزود: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه به علت سرعت غیر مجاز به میزان ۴۵ درصد و عدم رعایت حق تقدم به میزان ۴۰ درصد، عوامل اصلی تصادف‌ها هستند. همچنین بیشتر تصادف‌ها در۱۲ ساعت روز  و در روز های چهارشنبه و پنجشنبه به وقوع پیوسته است که این نشان دهنده  افزایش تعداد مسافران در انتهای هفته است. همچنین بیشتر تصادف‌ها در محله هایی دور از چشم پلیس و در حاشیه معابر به خصوص در شهرک‌ها و بلوار هایی که پلیس در آنجا گشت زنی کمتری دارد اتفاق می افتد .

ایمانی نسب با اشاره به راه اندازی سامانه پایش تصویری با هدف جلوگیری از این سوانح گفت: ایجاد مرکز مانیتورینگ در پلیس راهور با توجه به دوربین های ثابت و متحرک و دوربین های پلاک خوان که در معابر اصلی و کنترل شهرک ها نصب شده اند و گشت های پلیس راهور که به صورت نامحسوس و محسوس انجام می شود، می تواند در کاهش تصادف‌ها موثر باشند.

وی افراد فاقد گواهینامه که ماشین های اجاره می‌کنند را چالش اصلی جزیره در حوزه ترافیک دانست و افزود: خوشبختانه با راه‌اندازی سیستم صدور گواهینامه در مراکز فوریت‌های ۱۲۰ پلیس راهور  کد ملی رانندگان استعلام می‌شود و در صورتی که فرد گواهینامه نداشته باشد، ماشین به پارکینگ منتقل می شود.

ایمانی نسب رانندگی در حالت مستی را خط قرمز پلیس عنوان کرد و گفت: بخشی از تصادفات در جزیره کیش با مصرف مشروبات الکلی رخ می دهد.

وی در ادامه با استناد به برخی آمارها اعلام کرد: در ۹ ماهه سال‌جاری حدود ۱۱۸ هزار و ۹۴۸ فقره تخلف، اعمال قانون شده که از این تعداد ۸۲ هزار ۶۴۸  فقره توسط افسر جریمه شده و ۳۶ هزار و ۳۰۰ فقره توسط دوربین ثبت شده و یک هزار و ۷۰ خودرو توقیف شده است.

ایمانی نسب آلودگی صوتی و ایجاد مزاحمت برای مردم را از دیگر تخلف‌های جزیره عنوان کرد و گفت: در رابطه با موتورهای برقی حدود ۴۴۷ مورد تخلف داشته ایم که توسط شهروند خبرنگارها به پلیس اطلاع داده شده است. 

وی در ادامه افزود: بر اساس ماده ۲۲۷ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، هر نوع لایه و پلاک‌های متفرق و همچنین ارسال و یا نصب  هر نوع آگهی و عبارات و نقوش روی شیشه‌ها و یا بدنه درونی و بیرونی وسایل نقلیه به منظور تجارتِ تبلیغ و نمایش و مانند آن ممنوع است. مگر اینکه به پلیس راهنمایی و رانندگی مراجعه کرده و لوگوی خود را ارائه دهند که بر طبق ساز و کار و دستورالعملی که از راهور ناجا در اختیار ما قرار گرفته عمل خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راهور کیش همچنین به مشکلات ایجاد شوده توسط کامیون ها اشاره کرد و افزود: نباید به راننده های کامیونی که برگه باسکول ندارند اجازه خروج داده شود. همچنین شن هایی که از ماشین های آنها می ریزد برای کارگران فضای سبز مشکل ایجاد می‌کند؛ زیرا ممکن است در حین نظافت با وسایل نقلیه تصادف کرده و دچار حادثه شوند. همچنین وضعیت ظاهری برخی کامیون‌ها برای جزیره غیر قابل قبول است. نقص سیستم روشنایی آنها به دلیل شکسته شدن چراغ های حین حمل بار مصالح ساختمانی و  نبستن کمربند ایمنی و کشیدن پرده بر شیشه جلو  از تخلف‌هایی است که در رابطه با کامیون‌ها و کشنده هایی که در جزیره کیش در حال جابجایی مصالح ساختمانی هستند رقم می‌خورد. همچنین عاج و سایز لاستیکی که متناسب با خودرو نباشد،خود نقص فنی محسوب می‌شود و در صورت رویت برابر قانون با آنان برخورد خواهد شد.

ایمانی نسب در پایان اظهار داشت: دوچرخه سواران باید در مسیرهای ویژه دوچرخه تردد کنند و حضور آنها در معابر اصلی خلاف قوانین است. لازم است دوچرخه سواران برای عبور از معابر اصلی از دوچرخه پیاده شده و با در دست گرفتن دوچرخه از خیابان اصلی گذر کنند. در چنین شرایطی عابر پیاده محسوب شده و در صورت تصادف، وسیله نقلیه مقصر خواهد بود. 

 

 شماره خبر : 1500         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.